Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Weekendweerbericht: heerlijke zondag op komst

Weekendweerbericht: heerlijke zondag op komst

Het weer voor dit weekeinde ziet er prima uit, belooft weerbureau Weeronline. ‘Zeker zondag wordt een heerlijke dag voor buitenactiviteiten.’ 

Zomerse temperaturen boven 25 graden zijn niet te verwachten, maar op de meeste plaatsen wordt het wel ruim 20 graden. 

Zaterdag een bui, maar ook zon

Zaterdag komen in de ochtend, vooral in het noorden en oosten, enkele buien voor. Verder is het een droge dag met een mix van wolken en zon. Het wordt 16 graden op de Waddeneilanden, 18 graden in Amsterdam en 21 graden in het oosten en zuidoosten. De wind waait uit het westen en is matig, aan zee soms vrij krachtig (5 Bft). ‘Het weercijfer varieert van een 6 in de gebieden met een grotere buienkans en vlak aan zee, vanwege de wind, tot een 8 in het zuidoosten van het land.’

Zondag

Zondag wordt een droge dag met veel zonneschijn en slechts enkele wolken. Met maxima van 19 graden in Den Helder tot 24, lokaal 25 graden in het zuidoosten is het warmer dan zaterdag. De wind is zwak of hooguit matig en waait uit het zuidwesten. Het weercijfer komt op veel plaatsen uit op een 9. Voor sommige activiteiten zoals wandelen en fietsen is het zelfs ideaal weer met een weercijfer 10. Ook het barbecueweercijfer geven we voor zondagmiddag een 9 of een 10! Pas wel op met zonnen, want de zonkracht is 6. Dit betekent dat je huid zonder zonnebrandcrème al in een kwartiertje kan verbranden.’

Meer uit Beveland

Kleindochter Leala opent keramiekatelier Ine Haring in Ambachtscentrum Goes

GOES - Leala heeft het keramiekatelier van haar oma Ine Haring geopend in het ambachtscentrum in Goes.

16 uur geleden
Burgernet stopt in september met sms en spraakbericht

DEN HAAG - Burgernet zal binnenkort alleen nog via de app berichten versturen over zoekacties rond inbraken, berovingen, vermiste personen en andere zaken waarvoor de hulp van het publiek wordt gevraagd. De meldingen via sms en spraakberichten komen daarmee te vervallen.

19 uur geleden
Adrz haalt geld op voor Spoedeisende Geneeskunde Onderzoeksfonds

GOES - Zaterdag 27 mei werd op ‘International Emergency Medicine day’ door een team van ziekenhuis Adrz voor de 7e keer de SGO-run gelopen. 

1 dag geleden
Geslaagde Moederdagactie: Honderden gratis taartjes over de toonbank

GOES - Honderden moeders zijn afgelopen Moederdag verrast met een gratis taartje van hun lokale bakker, dankzij de Moederdagactie van de Bode. Alle Vrienden van de Bode mochten kosteloos een taartje ophalen!

1 dag geleden
Man (34) vernielt ruit en steelt bestelbus in Goes

GOES - Een 34-jarige man uit Bergen op Zoom is gisteren na een achtervolging aangehouden in Steenbergen. De man zou in Goes een ruit hebben vernield en een bestelbus hebben gestolen. 

1 dag geleden
Grote brand Oudelande aangestoken; bewoner (51) aangehouden

OUDELANDE - Voor de brand die donderdagmorgen vroeg een schuur met tientallen caravans verwoestte in Oudelande gaat de politie uit van brandstichting. De 51-jarige bewoner van het naastgelegen huis, dat ook beschadigde raakte, is aagehouden. Hij zit vast voor verhoor.

1 dag geleden
Traumahelikopter naar ongeluk op boerderij bij 's-Heer Arendskerke

‘s-HEER ARENDSKERKE - Aan de Wissekerkseweg in ‘s-Heer Arendskerke is op donderdagochtend een traumahelikopter geland voor een arbeidsongeval bij een nabijgelegen boerderij. Het slachtoffer werd moet spoed overgebracht naar het ziekenhuis. 

1 dag geleden