Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Weekendweer: eerst onweersbuien, later prima zomerweer

Weekendweer: eerst onweersbuien, later prima zomerweer

GOES - De aanloop naar het weekend verloopt zomers warm met flink wat ruimte voor de zon. Zaterdagochtend komen onweersbuien voor, maar later breekt de zon vaker door. Zondag start met vrij veel bewolking, later in de middag en avond steeds meer zon. Beide weekenddagen wordt het 21 tot 24 graden.

Deze vrijdag wordt het zomers warm met flink wat ruimte voor de zon. Het wordt de warmste dag van de week met 24 tot lokaal 29 graden. Overdag blijft het droog, maar later op de avond liggen buien op de loer.

Zaterdag
Zaterdag: eerst regen- en onweersbuienIn de nacht naar zaterdag en zaterdagochtend trekken buien van zuidwest naar noordoost over het land. Deze kunnen fel uitpakken met veel regen in korte tijd en mogelijk ook wat onweer. In de middag wordt het vanuit het westen snel droog en kan op veel plekken in het land nog geruime tijd van het zonnetje worden genoten. Overdag wordt het 21 tot 24 graden bij een meest matige wind uit het zuidwesten. Al met al volgt er na een regenachtige ochtend een vrij aangename middag.

Zondag
Zondag: prima zomerweer. Zondag zijn er veel stapelwolken met tussendoor af en toe zon. Uit dikkere bewolking kan lokaal een buitje vallen, maar op de meeste plaatsen blijft het droog. Eind van de middag en in de avond wordt het vanuit het westen droog. Het wordt 21 of 22 graden in het noordwesten en langs de stranden tot 24 graden in Noord-Brabant, Limburg en langs de oostgrens. Er waait een overwegend matige zuidwestenwind.

Meer uit Beveland

Goes verwelkomt 40.000e inwoner: baby Bobbi

GOES - Burgemeester Cees van den Bos heette maandag de 40.000e inwoner van de gemeente Goes welkom: Bobbi Pahlad van Tiggelhoven. Zij is op 2 juni geboren.

8 uur geleden
Tweede JARO stratenmijl Goes-Zuid vindt plaats op 3 augustus

GOES - Op zaterdag 3 augustus houdt de Goese hardloopliefhebber Jan Roose een hardloopwedstrijd op de skeelerbaan in Goes-Zuid. Deze wedstrijd gaat over 1 Engelse mijl oftewel 1609,35 meter. 'Op deze baan is dat ongeveer 4,5 rondes en aangezien er op asfalt wordt gelopen, is het een wegwedstrijd en kunnen er records verbeterd of gevestigd worden', laat Roose weten.

11 uur geleden
Aan de keukentafel bij Vita Anthonisse: 'Een slechte dag is nog geen slechte week'

GOES - Werken van 9.00 uur 's ochtends tot 3.00 uur 's nachts. Mensen verklaarden Vita Anthonisse voor gek, maar zij kreeg daar juist energie van. Als kroegbaas ging de Goese vroeger ook nooit op vakantie. Nu is ze ouder en moeder en kan ze haar cafés De Snor en La Moustache beter loslaten. "Ik ga lekker op vakantie met Puck."

11 uur geleden
Jumpin' de Weel 2024 staat in startblokken

NISSE - Van maandag 29 juli tot en met zondag 4 augustus is het gebied rond de Ambachtsherendijk bij Nisse opnieuw het decor voor het gratis toegankelijke hippische evenement Jumpin' de Weel.

15 uur geleden
Grote hooibrand aan Lamoenweg: Meerdere brandweereenheden ter plaatse

'S-HEER ARENDSKERKE - De brandweer is zaterdagmiddag in actie gekomen om een brand te blussen die is ontstaan in een hooiberg aan de Lamoenweg in 's-Heer Arendskerke. Omdat er ter plaatse geen bluswater beschikbaar was, waren er meerdere watertankwagens van de brandweer aanwezig.

2 dagen geleden
Incident met verwarde man trekt veel omstanders in Goes

GOES - Hulpdiensten waren afgelopen nacht met meerdere eenheden aanwezig bij een incident met een mogelijk verwarde man. Deze man liep bij verschillende woningen in het centrum van Goes over het dak. Het incident trok veel omstanders.

2 dagen geleden
Goederenoverslag North Sea Port stabiel in eerste jaarhelft

VLISSINGEN-OOST - De bedrijven in North Sea Port boekten in de eerste helft van 2024 een goederenoverslag via zeevaart van 33,4 miljoen ton. 'Dit is evenveel als in dezelfde periode in 2023', laat de Nederland-Belgische havenorganisatie weten. 'De overslag via de binnenvaart nam toe.'

3 dagen geleden