Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Weekblad de Bode mediapartner voor netwerkbeurs Contacta in Goes

Weekblad de Bode mediapartner voor netwerkbeurs Contacta in Goes

GOES - Weekblad de Bode is de mediapartner van Contacta, de zakelijke netwerkbeurs van LMG strategie+creatie in de Zeelandhallen in Goes.

Editie 2021 van Contacta vindt plaats op dinsdag 30 november, woensdag 1 december en donderdag 2 december. De beurs brengt ondernemingen, organisaties en overheden samen. In de Zeelandhallen is 10.000 vierkante meter beursvloer beschikbaar voor 24.000 zakelijke bezoekers en 350 exposanten uit alle branches. Naast netwerken staan er allerlei lezingen van prominente gasten op de agenda.

Thema

Het thema van Contacta is dit jaar ‘Vergroot je Veerkracht’. De economie draait, ondanks de beperkingen van afgelopen jaren, op een goed niveau. Ondernemers in Zeeland en de rest van zuidwest-Nederland tonen enorme veerkracht bij de snelle veranderingen waarmee ze te maken krijgen. Werknemers zijn flexibel overgegaan op hybride werken. Hoe behoud je deze koers? Hoe versterk je de positie naar de toekomst? Kortom, hoe vergroot je jouw veerkracht, als ondernemer, manager, adviseur en werknemer? Laat je inspireren tijdens Contacta 2021 met inhoudelijke workshops, innovatieve exposanten en prestatiegerichte sprekers.

Mediapartner 

In de Zeeuwse en West-Brabantse edities van Weekblad de Bode, de kranten van Uitgeverij de Bode, is de komende weken online en in print al het nieuws over Contacta te lezen. Daarnaast brengen Uitgeverij de Bode en LMG strategie+creatie op woensdag 24 november samen de speciale Contacta beurskrant uit, met alle informatie over de driedaagse netwerkbeurs. Deze speciale uitgave verschijnt in een oplage van ruim 100.000 exemplaren en is daarmee beschikbaar voor heel zakelijk Zeeland.

Meer uit Beveland

17-jarige jongen uit Goes overleden na ongeval met scooter

GOES - Een jongen van 17 uit Goes is overleden nadat hij gisteren betrokken raakte bij een eenzijdig ongeluk. Hij reed met zijn scooter tegen een geparkeerde auto.

18 uur geleden
Badeendjesrace in Goes zorgt voor veel drukte bij de Oostvest

GOES - Gisteren kleurde de Oostvest knalgeel. Hier was namelijk de allereerste editie van de ‘What Goes On’-badeendjesrace. Honderden, misschien wel duizenden badeendjes gaven het water in de Oostvest een zonnige kleur en gingen de strijd aan om prijzen te winnen.

20 uur geleden
Toer Club Arendskerke houdt op 4 juni twee ritten

‘s-HEER ARENDSKERKE - Toer Club Arendskerke houdt zondag 4 juni fietstoertochten van 80 en 105 kilometer. Vertrekpunt is het terrein van tennisvereniging de Schaepskooi in ‘s-Heer Arendskerke. 

1 dag geleden
Tractor belandt in sloot, bestuurder gewond

‘S-HEERENHOEK - Een tractor is zaterdag aan het begin van de middag in een droge sloot terecht gekomen. De bestuurder raakte bij het ongeluk gewond.

1 dag geleden
Winnaars bandcompetitie Spectra zijn bekend

OVEZANDE - De finale van bandcompetite Spectra vond gisteren plaats op het Klomppop Festival. In de finale streden de bands Grainbait, Baneham, TheTraveling Trashcans en Grote Geelstaart om de Spectra seizoenswinst. Grote Geelstaart ging er uiteindelijk met de winst vandoor.

1 dag geleden
Bakkerij van Piet de Koster in Wolphaartsdijk bestaat 39 jaar en houdt open dag

WOLPHAARTSDIJK - Maandag 29 mei, tweede pinksterdag, is er een open dag in de ambachtelijke bakkerij van Piet de Koster in Wolphaartsdijk.

1 dag geleden
'Onze samenwerking is als warme olie'

MELISKERKE - Aan de keukentafel bij Ary Joosse (56) is de sfeer gemoedelijk. “De samenwerking met Ruben de Bruijne (35) is vanaf de eerste week als warme olie”, vat de rasechte ondernemer samen. Ruben kwam in 2010 in loondienst. In januari van dit jaar is hij mede-eigenaar van Fietsspecialist Piet Voskamp geworden. Voor Ary Joosse herhaalt de geschiedenis zich. Hoog tijd voor een terugblik.

1 dag geleden