Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Wedstrijdspringgroep Olympia scoort goed

Wedstrijdspringgroep Olympia scoort goed

KAPELLE - Wow, wat een prijzen konden we meenemen naar Kapelle!! Afgelopen zaterdag was de regiospringwedstrijd voor leden van de wedstrijdspringgroep van G.V. Olympia Kapelle in Oostburg in het ABC niveau waarvan A het hoogste niveau is. En wat een fantastische sprongen hebben jullie laten zien en dat is dan ook flink beloond.

Junioren C

De junioren C, Bo Bruijnooge, Lindy en Noa van der Weiden, Monica en Daphne Weststrate, Brechje van Dam, Yenthe Ganzeman en Noémi Cappon waren toch wel de verassing van de dag, als jongste meisjes waarvan de jongste nog maar 9 is sprongen ze tegen meisjes van wel 14/15 jaar en daar dezen ze zeker niet voor onder. Ze scoorden hoge punten op de Airtumbling wat een 1e plaats opleverde! op de minitrampoline werden ze 3e , op de pegasus eindigden ze op de 8e plaats. En ze behaalden ook nog eens de hoogste dagscore in het C niveau en maken promotie naar het B niveau.

Junioren B

De junioren B, Noa van der Weiden, Lieke Sandee, Tess van Waarde, Sanne Rijswijk, Annika Franken, Lisa Raadtgever, Iris Goedegebure, Brenda Scheepstra en Ilse Boomsma wisten op alle toestellen, zowel op Minitrampoline, Airtrack, Pegasus en Tafel een 1e plaats te behalen. Op het toestel Tafel en op de Airtrack behaalden ze meer dan 20 punten wat betekend dat ze promotie naar A maken.

Senioren A/B

De senioren A/B, Meike van Belzen, Charlotte Moeleker, Sanne Mondeel, Anne van Strien, Roxanne Cappon, Angela Jansen, Isa van Waarde, Inge Hoogesteger en Melanie Nieuwenhuize hebben ook op alle 4 de toestellen een 1e plaats behaald, op de minitrampoline sprongen ze al op het hoogste A niveau, met op het toestel Tafel en op de Airtrack ook een promotie naar het A niveau. Daarnaast heeft dit team ook de hoogste dagprijs in het B niveau behaald.

Het was weer een leuke, gezellige dag met top resultaten voor Olympia.

Meer uit Reimerswaal

Onwel geworden man rijdt bij Kapelle van A58 en overlijdt

KAPELLE - Op de linkerbaan van de snelweg A58 bij Kapelle is woensdagmorgen een man overleden nadat hij achter het stuur onwel werd en van de weg raakte. Dat heeft de politie bevestigd.

6 uur geleden
De Zwarte Dame in Kruiningen 'gastvrouw' halve finale schoolschaak

KRUININGEN - Op 1 juni strijkt de halve finale van het Nederlandse schaakkampioenschap onder scholen neer in Kruiningen. Een unieke gebeurtenis, want daarvoor word je als vereniging niet zomaar uitgekozen. Afgelopen zaterdag was er ook al een jeugdcompetitie bij de club (foto) en het jeugd-ledenaantal blijft stijgen, en dat allemaal terwijl het jeugdsegment pas sinds kort weer nieuw leven in is geblazen.

1 dag geleden
Vrachtwagen vast in berm bij rotonde Vierwegen

KAPELLE - Een Poolse vrachtwagen met ruim dertig ton uien is maandagavond vast komen te zitten in de berm bij de rotonde van de Vierwegen bij Kapelle.

1 dag geleden
Oudste inwoner Reimerswaal, Han Bogaard, blaast 102 kaarsjes uit

KRABBENDIJKE - Burgemeester José van Egmond van de gemeente Reimerswaal bracht vrijdag in Krabbendijke een bezoek aan Han Bogaard om hem te feliciteren met zijn verjaardag. Han mag zich met zijn 102 jaar de oudste inwoner van gemeente Reimerswaal noemen. 

1 dag geleden
Lezersfoto van de week komt deze keer uit Yerseke Moer

KAPELLE - De rubriek 'Lezersfoto van de week' in de Reimerswaalse & Kapelse Bode wordt deze eer opgesierd door een foto van Annie van Es uit Kapelle.

3 dagen geleden
Open dag zaterdag bij KNRM Hansweert

HANSWEERT - KNRM-reddingstation Hansweert opent haar deuren tijdens de reddingbootdag op zaterdag 25 mei.

6 dagen geleden
Eenzaamheid is echt niet nodig in Reimerswaal

KRUININGEN - Eenzaamheid is echt niet nodig in de gemeente Reimerswaal. Stichting Senioren Reimerswaal is er voor u! Met de doelstelling, het bevorderen van de zelfstandigheid maatschappelijke integratie en participatie van senioren zonder winstoogmerk. Een en ander geven wij gestalte door het stimuleren, ondersteunen en organiseren van activiteiten op sociaal cultureel en recreatief gebied.

6 dagen geleden