Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Wedkantoren zien kansen van herverkiezing Biden slinken

Wedkantoren zien kansen van herverkiezing Biden slinken

WASHINGTON (ANP) - De kansen van Joe Biden om opnieuw tot president van de Verenigde Staten te worden verkozen zijn volgens de wedkantoren flink geslonken na zijn optreden in het tv-debat tegen Donald Trump, schrijft The New York Post. De president maakte een warrige indruk in het debat en in het Democratische kamp wordt de vraag gesteld of hij nog kan worden vervangen.

Op de website predictl.org kunnen gebruikers een soort aandelen kopen voor de kandidaat waarvan ze denken dat die de presidentsverkiezingen in november wint. Voor aanvang van het debat stond de waarde van een aandeel voor winst op Biden nog op 45 cent. Inmiddels is dat teruggevallen tot 31 cent. Volgens de site maakt de Republikein Trump nu 53 procent kans om in het Witte Huis te komen.

Ook op de website BetOnline worden Biden steeds kleinere kansen toegedicht. Wie voor het debat 1 dollar inzette op winst voor Biden, zou 1,30 dollar kunnen winnen. Na het debat krijgen gokkers die inzetten op Biden ruim drie keer hun inleg terug bij winst voor de Democraat. Het bedrijf merkte op dat tijdens het debat veel werd ingezet op mogelijke alternatieve Democratische kandidaten, zoals de Californische gouverneur Gavin Newsom en vicepresident Kamala Harris.

Meer uit Buitenland

Secret Service vraagt Trump geen buitenevenementen meer te houden

WASHINGTON (ANP) - De Amerikaanse geheime dienst heeft oud-president Donald Trump "aangemoedigd" geen grote campagne-evenementen meer te houden in de buitenlucht. Dat melden bronnen aan de Washington Post.

15 minuten geleden
Links blok kiest onbekende ambtenaar als Franse premierskandidaat

PARIJS (ANP/AFP) - Het Franse linkse blok dat de verkiezingen in Frankrijk won, heeft de Parijse ambtenaar en econoom Lucie Castets naar voren geschoven als kandidaat-premier. De vier partijen van het Nieuw Volksfront laten dat in een verklaring weten.

5 uur geleden
Democratische leiders: Harris wilde zelf haar nominatie verdienen

WASHINGTON (ANP) - De leiders van de Democraten in het Congres hebben naar eigen zeggen op verzoek van Kamala Harris gewacht met het uitspreken van hun steun. Harris vond het belangrijk dat de gedelegeerden haar van onderaf zouden steunen, in plaats van dat de partijtop haar naar voren zou schuiven, zei de leider van de partij in de Senaat, Chuck Schumer. Maandagavond bleek de steun van de meerderheid binnen te zijn.

5 uur geleden
Amerikaanse president Biden hersteld van corona

WASHINGTON (ANP) - De Amerikaanse president Joe Biden heeft geen corona meer. Zijn lijfarts laat dat weten in een brief die het Witte Huis heeft gedeeld. Volgens de arts zijn alle ziektesymptomen verdwenen en heeft Biden na zijn besmetting geen koorts gehad.

6 uur geleden
Biden spreekt woensdag de natie toe over zijn presidentschap

WASHINGTON (ANP) - De Amerikaanse president Joe Biden geeft woensdagavond om 20.00 uur (Amerikaanse tijd) een toelichting op zijn besluit om zich terug te trekken uit de race voor herverkiezing. Dat laat de president weten op X.

8 uur geleden
Hoofd van Secret Service stapt op na kritiek op beveiliging Trump

WASHINGTON (ANP/RTR) - Het hoofd van de dienst die onder meer Amerikaanse presidenten beveiligt, is opgestapt. Kimberly Cheatle was als directeur van de Secret Service (USSS) verantwoordelijk voor de bewaking bij het evenement waar oud-president Donald Trump werd beschoten. De Amerikaanse president Joe Biden heeft haar bedankt voor haar werk.

9 uur geleden
ICC vraagt zienswijzen rond mogelijk aanhoudingsbevel Netanyahu

DEN HAAG (ANP) - Ruim zestig regeringen, organisaties en personen mogen bij het Internationaal Strafhof (ICC) hun standpunt indienen over mogelijke arrestatiebevelen tegen onder anderen de Israƫlische minister-president Benjamin Netanyahu. Het hof buigt zich over de vraag of Netanyahu, de Israƫlische minister van Defensie Yoav Gallant en de hoge Hamasfunctionarissen Yahya Sinwar, Mohammed Al-Masri en Ismail Haniyeh aangehouden moeten worden, zoals de aanklager wil.

12 uur geleden