Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

 We kennen jou en de regio waar je actief bent

We kennen jou en de regio waar je actief bent

Witte-Boussen is een alleskunner. Een bedrijf waarvan het fijn is dat de adviseurs naast je staan, zowel in goede als in slechte tijden. Particulieren kunnen er terecht voor een uitgebreid dienstenpakket op het gebied van verzekeringen, pensioen en wonen. Ondernemers weten dat de adviseurs deze brede dienstverlening koppelen aan veel branche gerelateerde kennis en een ijzersterk zakelijk netwerk. Volgens commercieel directeur Rolf Luteijn schuilt de meerwaarde in het continu meedenken. “Een klein voorbeeld? Zie ik op zaterdagmiddag een stapel brandbare pallets tegen een gevel aan staan, dan wacht ik niet tot maandag, maar bel ik direct.’

Rolf werkt nauw samen met adjunct-directeur Joyce Witte, directeur-eigenaar Nico Boussen en met circa zestig collega’s. Witte-Boussen bestaat al 45 jaar en is een begrip in Zeeland. Dat heeft te maken met de actieve rol die Witte-Boussen speelt in het maatschappelijk verkeer, maar zeker ook met het hoge servicelevel, de persoonlijke betrokkenheid en het totaalpakket. “We hebben geen callcenters, je wordt persoonlijk aan de receptie ontvangen en we kennen jou en de regio waarin je als ondernemer actief bent”, aldus Rolf.

Onafhankelijk advies
Rolf benadrukt dat Witte-Boussen op het gebied van verzekeringen volledig onafhankelijk werkt. “We maken voor bedrijven altijd een eerst een risico-inventarisatie. Met het advies dat daaruit voortvloeit, zoeken we een passende verzekeringsoplossing. Dit doen we voor zzp-ers, mkb en multinationals, voor agrariërs en ziekenhuizen, en alles daar tussenin. Natuurlijk zijn de verzekerde risico’s steeds anders. Om die reden hebben tal van specialisten in huis. Bijzonder is dat we ook in de preventieve sfeer veel kunnen doen voor ondernemers. We kijken bijvoorbeeld graag mee met nieuwbouwplannen. Aannemers bouwen immers volgens het bouwbesluit. Dat is hoofdzakelijk gericht op veilig kunnen vluchten, terwijl verzekeraars meekijken met als uitgangspunt risicobeperking. Als expert brengen wij die belangen in een vroeg stadium samen.”

Nieuwe risico’s
Rolf vertelt over de ‘nieuwe risico’s’ op de verzekeringsmarkt, zoals zonnepanelen, elektrische auto’s en laadpalen. “Verzekeraars zijn bijvoorbeeld huiverig voor zonnepanelen op brandbare daken. Wij denken met ondernemers mee en weten wat verzekeraars belangrijk vinden. Bovendien, ook wij vinden dat je je zaken op orde moet hebben en dat zeggen we ook. Pas als het dossier compleet is en wij erachter staan, bieden we het aan bij de acceptant. Grote kans dat het daarmee in orde is, omdat ook zij ons en onze gedegen werkwijze kennen.”

Tal van activiteiten
Joyce vertelt dat er onder de paraplu van Witte-Boussen verschillende bedrijfsactiviteiten zijn. Naast verzekeringen, zijn dit zorgverzekeringen, hypotheekadvies, pensioenadvies en makelaardij. “We zijn bijvoorbeeld heel sterk in het goed beheren van een Vereniging van Eigenaren (VvE) zowel financieel, administratief, secretarieel als technisch.” Andere bedrijven die bij de groep horen zijn onder andere Lafoma projectontwikkeling, Verschelling Assurantiën (watersport en beroepsvaart) en VerzuimTij. “VerzuimTij richt zich op verzuimbegeleiding en -preventie, personeelszaken, communicatie en schadebehandeling van zorg- en inkomensverzekeringen”, legt Joyce uit.

Bel, juist nu!
Joyce is realist genoeg om te weten dat veel ondernemers het momenteel zwaar hebben. Zij nodigt ondernemers uit om eens een afspraak te maken. “Als je iets anders wil dan een standaardoplossing, bel dan eens. Ook, of misschien wel júist, in deze tijd zijn wij er voor ondernemers.”

www.witteboussen.nl

Meer uit Zeeland

Ook zakelijk rij je ‘MONO’: deze ondernemers bewijzen dat het werkt

Dat het onverstandig is om je berichten te lezen of schrijven via je smartphone terwijl je aan het rijden bent, weet iedereen. Maar hoe zorg je dat al je collega’s daadwerkelijk stil staan bij verkeersveiligheid en ook tijdens zakelijke ritten verantwoord – ofwel ‘MONO – op pad gaan? Twee Zeeuwse ondernemers delen hun succesvolle aanpak. ,,Een schop onder de kont hóeft niet altijd.”   6 november 2023, 13:28 Niets menselijks is ons vreemd: zodra er een bericht binnenkomt op je telefoon, wil je daar van nature meteen op antwoorden. Ook wanneer dat achter het stuur gebeurt. Maar dat die impuls ronduit gevaarlijk is – zeker terwijl je aan het verkeer deelneemt – is ook algemeen bekend. Het is dan ook niet voor niets dat de overheid al jaren bewustzijn rondom dit thema creëert met diverse MONO-campagnes.

2 weken geleden
Stichting Zeeuwse Wensambulance

Onze stichting bestaat sinds november 2022 en bestaat volledig uit Zeeuwse vrijwilligers (bestuur, verplegers, chauffeurs en handlangers). Zeeuwen voor Zeeuwen uit de hele provincie om een laatste wens in vervulling te laten gaan.

2 weken geleden
Bestel je gratis ticket voor Contacta 2023

Vitaliteit als sleutelrol in jouw succes Dit jaar wordt vitaliteit centraal gesteld, en dat is van cruciaal belang voor elk aspect van je leven, zowel op zakelijk als persoonlijk vlak. Ontdek hoe het verbeteren van je welzijn een sleutelrol kan spelen in het bereiken van succes.

1 maand geleden
Opening Contacta op 7 november

Op dinsdag 7 november wordt Contacta GEOPEND! Om 16:00 uur vieren we de 35e editie van Contacta met OESTERS en CHAMPAGNE tijdens de openingsborrel waar jij bij kunt zijn. Na de feestelijke openingsborrel is er genoeg te beleven. Ga langs bij ruim 210 exposanten of ga om 17:00 uurnaar de inspirerende sessie over werken aan vitaliteit en aantrekkelijk ondernemerschap van Van Mossel. Je kunt je voor deze workshop hier aanmelden. 

1 maand geleden
Twee sterke Zeeuwse accountantskantoren worden één

Moore DRV en Rijkse Accountants en Adviseurs smelten per 1 januari 2024 samen. Respectievelijk ruim 100 en 68 jaar geschiedenis en betrokkenheid bij de provincie worden verbonden om in de toekomst nog sterker te zijn als werkgever, dienstverlener in de echte economie en belangenbehartiger voor de provincie. Beide organisaties benadrukken dat de trots op de eigen organisatie, de overeenkomstige culturen en de potentie die zij zien in Zeeland de aanleidingen zijn om de toekomst samen in te gaan. Beide kantoren willen goed gekwalificeerde mensen behouden en werven voor Zeeland, om de ondernemende Zeeuwse bedrijven goed te kunnen blijven ondersteunen. Dat betekent dat er flink wordt geïnvesteerd in de werving van medewerkers, in het bieden van ruime ontwikkelingsmogelijkheden en flexibiliteit in arbeidsuren en –plaatsen, en in goede arbeidsvoorwaarden. Ook het ontwikkelen van nieuwe dienstverlening is belangrijk voor zowel medewerkers als cliënten.

1 maand geleden
Impuls Zeeland organiseert eerste editie Week van de Export

Internationaal zakendoen is de sleutel tot groei en continuïteit voor het bedrijfsleven. Het opent deuren naar nieuwe markten, vergroot de concurrentiekracht en biedt mogelijkheden voor innovatie en samenwerking op wereldwijde schaal. Juist in economisch onzekere tijden is het van groot belang dat bedrijven kansen spreiden over diverse afzetmarkten. Om ondernemers hierbij te helpen en ondersteunen, organiseren wij dit jaar voor het eerst de Week van de Export. Van maandag 9 t/m vrijdag 13 oktober wordt een gevarieerd programma aangeboden. Ondernemers kunnen deelnemen aan masterclasses, interactieve workshops, waardevolle netwerkbijeenkomsten en meer. Zakenpartners in het buitenland, hoe vind je die eigenlijk? Wat als ze niet zo betrouwbaar blijken te zijn als je dacht? Welke landen bieden de grootste kans op exportsucces? Hoe zit het met de per land verschillende wet- en regelgeving? Al deze vragen worden beantwoord tijdens de Week van de Export.

2 maanden geleden
Zeker Zeeuws streekproducenten in de spotlights

Op de leukste, meest duurzame, vriendelijkste of gewoonweg je favoriete Zeeuwse streekproducent kan 27 september tot 10 oktober 2023 een online stem worden uitgebracht. Stichting Zeker Zeeuws Streekproduct organiseert voor het 4e jaar op rij de onlinepublieksverkiezing ‘Streekproducent van het Jaar’. Meer dan 120 streekproducenten bestaande uit vissers, kwekers, boeren, tuinders, maar ook slagers, bakkers en bierbrouwers, wijnmakers, de zoutzieder en alle anderen met een Zeker Zeeuws gecertificeerd streekproduct dingen dit jaar opnieuw mee voor de eervolle titel ‘Streekproducent van het Jaar 2023’.

2 maanden geleden