Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

‘We hopen met deze vernieuwing ook leden aan te trekken’

‘We hopen met deze vernieuwing ook leden aan te trekken’

KAMPERLAND - Burgemeester Loes Meeuwisse van de gemeente Noord-Beveland heeft, met hulp van het jongste clublid Lizzy Fillius, het vernieuwde tennispark van S.V. Slagvast in Kamperland geopend. “We zijn klaar voor de toekomst”, vertelt clubvoorzitter Peter Sandee.

“Onze vier buitenbanen zijn compleet vernieuwd, van de fundering en drainage tot de toplaag”, vertelt Sandee. “Zonnepanelen hadden we al en nu is er ook duurzame led-verlichting. Het hekwerk is helemaal vernieuwd en we hebben de entree ook aangepakt. De ingang was weggemoffeld, maar nu heeft de burgemeester een mooi welkomstbord onthuld. De vernieuwing, die de afgelopen twee maanden is uitgevoerd, was mogelijk doordat de gemeente bereid was te investeren. Daar zijn we heel blij mee.” 

De club heeft een binnenbaan, maar de buitenbanen zijn het hele jaar door bespeelbaar. “De nieuwe banen zijn zogenaamde smashcourt tennisbanen. Deze lijken op wat we hadden, maar de speleigenschappen van deze ondergrond liggen dichter in de buurt van gravel.” De vernieuwing is zaterdag gevierd met tennisactiviteiten voor leden en niet-leden. Ook is de met een muurschildering gepimpte oefenkooi onthuld. De dag is afgesloten met een borrel. Dit typeert het verenigingsdeel van de tennisveréniging, zegt Sandee. “Naast het sportieve aspect staat gezelligheid bij ons centraal. We hebben zo’n honderdveertig leden en er is ruimte voor groei. We hopen dat dit mooie sportpark nieuwe leden trekt. Je kunt tennissen op alle leeftijden. Ons oudste lid is begin tachtig.”

Meer uit Beveland

Open weekeinde bij Radioclub de Bevelanden in Wilhelminadorp

WILHELMINADORP - Radioclub de Bevelanden houdt deze zaterdag en zondag open dag in haar clubhuis in Wilhelminadorp.

1 uur geleden
Misstanden ontdekt bij supermarktcontroles Goes

GOES - De gemeente Goes voerde donderdag controles uit bij verschillende Goese supermarkten. "De controle verliep rustig", laat burgemeester Cees van den Bos weten. "We constateerden een beperkt aantal misstanden. Hiernaar gaan we nader onderzoek doen."

5 uur geleden
Provincie gaat aan de slag met ontwerp voor aanpakken drukke Deltaweg

GOES - Provincie Zeeland zet een volgende stap om de verkeersveiligheid en doorstroming op de Deltaweg (N256) aan te pakken. Er wordt al langer nagedacht hoe deze weg tussen Goes en Colijnsplaat kan worden verbeterd.

5 uur geleden
Jonge gewonde bij ongeval met scooter in Goes

GOES - Een jongedame is donderdagavond in Goes gewond geraakt bij een ongeval met een scooter. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.

6 uur geleden
36e Zeelandiarun gaat van start op 11 mei

VLISSINGEN - Op 11 mei 2024 wordt voor de zesendertigste keer de Zeelandiarun verreden. De deelnemers rijden in de ochtend over Walcheren en in de middag door Zuid-Beveland.

8 uur geleden
Eendracht in Hansweert wint textielrace voor basisscholen

HANSWEERT - Basisschool de Eendracht in Hansweert heeft de textielrace voor Bevelandse en Thoolse basisscholen gewonnen. Deze school zamelde het meeste textiel in: 2006 kilo. De drie beste scholen winnen een geldbedrag.

1 dag geleden
Waterschap houdt bijeenkomsten over grootscheepse dijkversterking Zak van Zuid-Beveland

HOEDEKENSKERKE - Waterschap Scheldestromen is begonnen met de verkenningsfase voor het versterken van de Westerscheldedijk van de Zak van Zuid-Beveland. Dit werk begint naar verwachting in 2029. Inwoners van de Borselse dorpen en andere belangstellenden zijn donderdag 23 mei en woensdag 29 mei welkom bij twee informatiebijeenkomsten over dit meerjarenproject.

1 dag geleden