Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

‘We hopen met deze vernieuwing ook leden aan te trekken’

‘We hopen met deze vernieuwing ook leden aan te trekken’

KAMPERLAND - Burgemeester Loes Meeuwisse van de gemeente Noord-Beveland heeft, met hulp van het jongste clublid Lizzy Fillius, het vernieuwde tennispark van S.V. Slagvast in Kamperland geopend. “We zijn klaar voor de toekomst”, vertelt clubvoorzitter Peter Sandee.

“Onze vier buitenbanen zijn compleet vernieuwd, van de fundering en drainage tot de toplaag”, vertelt Sandee. “Zonnepanelen hadden we al en nu is er ook duurzame led-verlichting. Het hekwerk is helemaal vernieuwd en we hebben de entree ook aangepakt. De ingang was weggemoffeld, maar nu heeft de burgemeester een mooi welkomstbord onthuld. De vernieuwing, die de afgelopen twee maanden is uitgevoerd, was mogelijk doordat de gemeente bereid was te investeren. Daar zijn we heel blij mee.” 

De club heeft een binnenbaan, maar de buitenbanen zijn het hele jaar door bespeelbaar. “De nieuwe banen zijn zogenaamde smashcourt tennisbanen. Deze lijken op wat we hadden, maar de speleigenschappen van deze ondergrond liggen dichter in de buurt van gravel.” De vernieuwing is zaterdag gevierd met tennisactiviteiten voor leden en niet-leden. Ook is de met een muurschildering gepimpte oefenkooi onthuld. De dag is afgesloten met een borrel. Dit typeert het verenigingsdeel van de tennisveréniging, zegt Sandee. “Naast het sportieve aspect staat gezelligheid bij ons centraal. We hebben zo’n honderdveertig leden en er is ruimte voor groei. We hopen dat dit mooie sportpark nieuwe leden trekt. Je kunt tennissen op alle leeftijden. Ons oudste lid is begin tachtig.”

Meer uit Beveland

Kerstmiddag in Geerteshuis Kloetinge brengt mensen samen

KLOETINGE - ‘Samen met kerst’ is waar Ciska van Boven, Wilma Scholten en Linda Daalman zich hard voor maken op Eerste Kerstdag. Iedereen die, om welke reden dan ook, alleen is met kerst, is dan ‘s middags van harte welkom in het Geerteshuis in Kloetinge.

12 uur geleden
Zeeland krijgt tweede expat center voor buitenlandse werknemers

GOES - Zeeland heeft al een expat center in Terneuzen en volgend jaar komt er een locatie in Goes bij voor het noordelijk deel van de provincie. Het centrum biedt, in strijd tegen de personeelstekorten, service aan buitenlandse werknemers in Zeeland en Zeeuwse bedrijven die internationale krachten inhuren.

15 uur geleden
Toenemende kans op winterse neerslag en gladheid

Het wordt de komende dagen kouder en de kans op winterse neerslag neemt toe, voorspelt weerbureau Weeronline woensdag. ‘Door een fellere bui kan het zelfs tijdelijk wit worden. Tijdens de nachten gaat het licht vriezen en ontstaat er kans op gladheid.’

20 uur geleden
Ovenbrand in woning binnenstad Goes

GOES - In een woning in het centrum van Goes heeft dinsdagavond een korte tijd een brand gewoed. Bij de brand kwam flink wat rook vrij.

22 uur geleden
Den Inkelcross voert lopers door afwisselend natuurgebied

KRUININGEN - In het Den Inkelbos bij Kruiningen wordt op zaterdagmiddag 10 december de Den Inkelcross gehouden. 

1 dag geleden
Meidenavond in buurthuis De Pit in Goes

GOES - In buurthuis De Pit in Goes vindt vrijdag een gratis toegankelijke avond voor meiden van 12 tot en met 16 jaar plaats.

1 dag geleden
Auto flink beschadigd door botsing met fietsers in Goes

GOES – Bij een ongeval op de Westwal in Goes is een auto flink beschadigd geraakt aan de ruit. Er raakte niemand gewond.

1 dag geleden