Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Waterschap repareert lek in rioolleiding bij Mortiere

Waterschap repareert lek in rioolleiding bij Mortiere

MIDDELBURG - Waterschap Scheldestromen herstelt dinsdag de lekkage aan een rioolleiding aan de Bosschaartsweg bij de Mortiere.

De leiding wordt opgegraven waarna een nieuwe klem om de leiding wordt geplaatst. Het lek werd eind februari al ontdekt, maar kan nu pas worden gerepareerd. Het waterschap moest wachten op de onderdelen, materiaal en droog weer.

Zuivering

De afvoer van het afvalwater naar Ritthem functioneerde in de tussentijd goed. Het gelekte water werd dagelijks met een vrachtwagen afgevoerd.

Tijdens de werkzaamheden brengen trucks het afvalwater vanuit Middelburg en Arnemuiden tijdelijk naar de rioolwaterzuivering in Ritthem. Inwoners merken er weinig van, al kan er een nare geur hangen tijdens het vullen van de vrachtwagens met afvalwater. De werkzaamheden duren tussen de 12 en 24 uur.

Meer uit Middelburg

Veers duo opgepakt na afbranden safaritent op camping Domburg

DOMBURG - De politie heeft vrijdagochtend een man (24) en vrouw (26) uit de gemeente Veere aangehouden. Zij zijn mogelijk verantwoordelijk voor het afbranden van de safaritent op een vakantiepark aan de Schelpweg in Domburg. De brand is mogelijk aangestoken.

10 uur geleden
Safaritent afgebrand op camping Domburg

DOMBURG - Op een camping aan de Schelpweg in Domburg is vannacht een safaritent in vlammen opgegaan. Er is niemand gewond geraakt bij de brand.

16 uur geleden
Vooral VVD-ers willen burgemeester van Middelburg worden

MIDDELBURG - Op 6 februari 2024 is de vacature voor het burgemeestersambt in de gemeente Middelburg opengesteld. Kandidaten konden hun sollicitatiebrieven tot 27 februari 2024 aan de commissaris van de Koning in Zeeland sturen.

1 dag geleden
Lustrumconcerten 30 jaar Gospelkoor Glorify

MIDDELBURG - Gospelkoor Glorify  bestaat 30 jaar en viert dat met 2 lustrumconcerten in Axel en Middelburg.

1 dag geleden
Samenwerking Zeelandia Middelburg en voetbalschool JVOZ

MIDDELBURG - Voorzitter Remy Verhage van voetbalclub Zeelandia Middelburg en voorzitter Eugène Fagg van Jeugd Voetbal Opleiding Zeeland (JVOZ) hebben vrijdag een samenwerkingsovereenkomst ondertekend. Deze stap volgt op een succesvolle pilot in de afgelopen periode.

3 dagen geleden
Vier auto's beschadigd vanwege autobrand in Middelburg

MIDDELBURG - In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn in Middelburg vier personenauto's beschadigd geraakt door brand. De brandweer heeft de voertuigen geblust.

6 dagen geleden
Hardleerse Middelburger zonder rijbewijs voor derde keer betrapt achter het stuur

ZIERIKZEE - Een 39-jarige Middelburger is afgelopen nacht op de N256 voor de derde keer betrapt op het rijden in een auto zonder geldig rijbewijs. Vanwege de recidive krijgt hij niet alleen een proces-verbaal, maar is ook de auto waarin hij reed in beslag genomen.

6 dagen geleden