Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Warmste 22 maart ooit gemeten

Warmste 22 maart ooit gemeten

Om 13:20 uur werd een temperatuur van 19,4 graden in De Bilt gemeten. Het oude record was 19,2 graden, gemeten in 2012. De temperatuur kan komende uren oplopen.

In het zuiden van Nederland is het lokaal al 19,7 graden. Komende uren loopt de temperatuur nog wat op en wordt het naar verwachting voor het eerst dit jaar ergens in het land 20 graden. Het warmterecord voor 22 maart over alle weerstations staat op 21,8 graden, gemeten op een inmiddels opgeheven weerstation in ‘s Heerenberg in Gelderland in 1936.

Warmterecords
Het record van vandaag is het tweede warmterecord in De Bilt in 2022, temperaturen rond 11 graden zijn gebruikelijk eind maart. Het eerste record viel op Nieuwjaarsdag. Van een kouderecord is geen sprake, net als in 2021. Dat jaar telde zeven warmterecords. Morgen en ook de rest van de week blijft het zonnig en droog. Het wordt iets minder warm met temperaturen tussen 14 en 18 graden.

Meer uit Beveland

Rotary viert 100 jaar in Nederland zaterdag in Goes

GOES - Rotary Nederland markeert in 2023 haar eeuwfeest met een grootschalige estafette, waarbij een symbolische bakfiets het hele land doorkruist en elke Rotary Club aandoet. Deze viering bereikt zaterdag 2 december de Grote Markt in Goes, waar de drie Bevelandse Rotary clubs zich presenteren en geld inzamelen voor Shelter Box.

1 uur geleden
Kettingbotsing op A58 bij Goes; half uur vertraging

GOES - Op de afrit van de A58 bij Goes heeft donderdagochtend een ongeval plaatsgevonden met meerdere voertuigen.

3 uur geleden
Borsele helpt inwoners geld terugvragen bij zeven inloopmomenten

HEINKENSZAND - Gemeente Borsele nodigt al haar inwoners uit om in december gratis de energietoeslag- en potjescheck te doen. Vrijwilligershuis Borsele en Gemeenschappelijke Regeling (GR) de Bevelanden organiseren hiervoor een aantal inloopmomenten. 'Samen vult u een paar vragen in en ziet u meteen of u in aanmerking komt voor energietoeslag en potjes', legt de gemeente uit in een persbericht. 

4 uur geleden
284 vergunningen te vergeven voor zeegroenten snijden bij Oosterschelde

KATTENDIJKE - Wie volgend seizoen zeegroenten wil snijden bij de Oosterschelde kan tot vrijdag 22 december een aanvraagformulier indienen bij de provincie Zeeland. Er zijn 284 vergunningen te vergeven.

1 dag geleden
284 vergunningen te vergeven voor zeegroenten snijden bij Oosterschelde

RILLAND - Wie volgend seizoen zeegroenten wil snijden bij de Oosterschelde kan tot vrijdag 22 december een aanvraagformulier indienen bij de provincie Zeeland. Er zijn 284 vergunningen te vergeven.

1 dag geleden
Politie: 'Overleden man in arbeidsmigrantenhotel Wolphaartsdijk stierf natuurlijke dood'

WOLPHAARTSDIJK - De man die zondag levenloos is gevonden in het arbeidsmigrantenhotel aan de Lepelstraat in Wolphaartsdijk is een natuurlijke dood gestorven. Dat laat de politie woensdag weten na onderzoek.

1 dag geleden
Gemeente en dorpsraad werken samen aan wandelpad Baarland

BAARLAND - Baarland krijgt binnenkort een nieuw wandelpad.

1 dag geleden