Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Wandelaars opgelet! Tholen krijgt haar eigen wandelchallenge!

Wandelaars opgelet! Tholen krijgt haar eigen wandelchallenge!

THOLEN - In samenwerking met Diabetesvereniging Nederland (DVN) organiseren de buurtsportcoaches van Jij op Tholen de wandelchallenge. Deze is er voor iedereen die actiever wil worden, gezondheidswinst wil boeken of de conditie wil verbeteren in een leuke, gezellige groep! De wandelgroep wordt begeleid door professionals en is voor iedereen toegankelijk. Wandelen is goed voor je gezondheid en houdt je fit!

De wandelchallenge is er voor iedereen die wil starten met wandelen, of die al wandelt en dit in een groep wil doen. Op een vast moment in de week komt de wandelgroep samen om te wandelen en is er de mogelijkheid vragen stellen aan experts en ervaringen te delen met elkaar.

Startdatum bepalen

Deelnemers kunnen kiezen uit de volgende drie startmomenten:

·          5 weken lang, start vanaf dinsdag 22 juni om 10:00 uur

·          5 weken lang, start vanaf woensdag 23 juni om 15:00 uur

·          5 weken lang, start vanaf donderdag 24 juni om 10:00 uur

Uit deze startmomenten wordt aan de hand van het meest gekozen moment een datums vastgelegd. Vanaf dat moment kan je tot de zomervakantie vijf weken lang op een vast moment wandelen. Er is keuze uit verschillende afstanden, voor ieders niveau. Elke deelnemer wordt persoonlijk benaderd wanneer het exacte startmoment bepaald is.

Vijf weken wandelen onder professionele begeleiding

Ton Bakx, coördinator DVN regio Tholen en ook wandel- en diabetesexpert, begeleidt samen met buurtsportcoach Jurgen Nuijten het gekozen wandelmoment. Er wordt gestreefd tijdens deze weken ook experts uit andere hoeken te laten meelopen. Bij genoeg animo wordt er na de zomervakantie verder gewandeld.

Inschrijven

Inschrijven kan tot 18 juni, via www.jijoptholen.nl/wandelgroepen of neem contact op met Jurgen Nuijten via e-mail: [email protected] of telefoon: 06 – 14 60 77 79.

Meer uit Tholen

Nathan en Nikita genoten van Stallandse kermis: ‘Hoe gekker, hoe beter’

SINT-ANNALAND - Nathan, Nikita, Roxanne en Zoë hebben net een rondje gelopen op de kermis. Ze zijn nog heerlijk aan het nagenieten onder het genot van een suikerspin. Nathan en Nikita vertellen over hun kermis bezoek.

1 uur geleden
Opgelet: deel Bergen op Zoom zondagmiddag afgesloten voor verkeer

THOLEN - Opgelet voor Tholenaren die zondag richting Bergen op Zoom moeten: Op zondag 21 augustus komt de Ronde van Spanje, La Vuelta, door de gemeente Bergen op Zoom. Het is bijzonder dat er zo’n grote wielerronde door de gemeente komt. Het gemeentebestuur hoopt dan ook dat het langs het parcours rood mag kleuren en dat er veel toeschouwers zullen zijn. 

4 uur geleden
Erik organiseerde het Havenplein Festival: ‘Enorm succes’

SINT-ANNALAND - Terwijl de band het publiek al opwarmt, maken Erik en het barteam zich klaar voor het feestweekend waar ze zo lang naar toe hebben gewerkt. Erik werd door Andre van Ast (eigenaar van Café An de Sloove) gevraagd om te helpen bij het organiseren van een evenement toen er tijdelijk geen braderie mocht plaatsvinden vanwege de covidmaatregelen. Dit werd het Havenplein Festival. Vorig jaar was de eerste keer.

22 uur geleden
Laatste aflevering van tv-programma Au Pairs te zien in Hart van Tholen: ‘See you there’

THOLEN - Aankomende dinsdag is het zover: dan is de Thoolse Emma Smits voor de laatste keer te zien in het televisieprogramma Au Pairs. Het Hart van Tholen nodigt iedereen uit om, in gezelschap van Emma, de laatste aflevering te komen bekijken. 

1 dag geleden
Ruim honderd kramen op grootste braderie van Tholen

THOLEN - Traditiegetrouw organiseert Euromarkt de Thoolse braderie als laatste van het eiland Tholen. Vrijdag 26 augustus en zaterdag 27 augustus belooft het weer een gezellige boel te worden in de binnenstad van Tholen, met ruim 100 standplaatsen met verschillende activiteiten.Vrijdag vanaf 13.00 uur staan de Thoolse ondernemers en andere standplaatshouders klaar om de bezoekers te voorzien van allerlei leuke spulletjes tot 21.00 uur ‘s avonds. Op zaterdag is de braderie geopend van 09.00 tot 19.00 uur. De kramen staan vanaf de Eendrachtsweg, Botermarkt, Kerkstraat, Markt, Stoofstraat, Hoogstraat, Dalemsestraat en de Bebouwdendam.

1 dag geleden
Sfeer op braderie Sint-Annaland zat er, mede door Foligroup Hoogerheide, goed in

SINT-ANNALAND - De sfeer op de braderie in Sint-Annaland zat er, mede door Foligroup uit Hoogerheide, goed in. Foligroup is een samba slagwerkgroep. Zij kwamen deze middag muziek brengen op de braderie. Ben is de leider van de groep.

2 dagen geleden
‘Geen boer, geen bier’: Boeren protesteren met grote hooi-pop bij Poortvliet

THOLEN - Wie de afgelopen dagen richting Poortvliet is gereden, kan het niet ontgaan zijn. Boeren protesteren daar met een grote pop van hooi tegen de nieuwe regels van het kabinet. 

2 dagen geleden