Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Waarderingavond voor Middelburgse vrijwilligers

Waarderingavond voor Middelburgse vrijwilligers

MIDDELBURG - In de Stadsschouwburg Middelburg reikt de gemeente Middelburg op donderdag 13 juni de Lange Jan Awards uit. Iedereen die vrijwilligerswerk doet in de gemeente kan zich aanmelden voor deze feestelijke avond.

De gemeente Middelburg organiseert de waarderingsavond om al haar vrijwilligers te bedanken voor hun belangeloze en waardevolle inzet. Op het programma staat ook de uitreiking van de Lange Jan Awards. Deze vrijwilligersprijs wordt uitgereikt in drie categorieën: de vrijwilliger tot en met 23 jaar, de vrijwilliger vanaf 24 jaar en de vrijwilligersorganisatie/de groep vrijwilligers.

Genomineerden

Uit de 210 voordrachten (waarvan 129 unieke nominaties) vanuit het publiek heeft de jury negen genomineerden geselecteerd, drie per categorie. Zij maken kans op een Lange Jan Award en een geldprijs van 250 of 500 euro. De finalisten zijn Ina de Ridder, Anderd van den Bosse, Ashanti Kuijer, Michelle Baas, Rianne Tolhoek, Henk Goudzwaard, Luisterlijn Zeeland, kinderboerderij de Klepperhoeve en Stichting Repair Café Middelburg.

Aanmelden en stemmen

Het publiek kan van 1 tot en met 8 juni haar stem uitbrengen om tot de winnaars te komen. Stemmen kan via de website www.welzijnmiddelburg.nl.

Aanmelden voor de (gratis) toegangskaarten voor vrijwilligers kan tot 4 juni.


 

Meer uit Middelburg

Veers duo opgepakt na afbranden safaritent op camping Domburg

DOMBURG - De politie heeft vrijdagochtend een man (24) en vrouw (26) uit de gemeente Veere aangehouden. Zij zijn mogelijk verantwoordelijk voor het afbranden van de safaritent op een vakantiepark aan de Schelpweg in Domburg. De brand is mogelijk aangestoken.

1 dag geleden
Safaritent afgebrand op camping Domburg

DOMBURG - Op een camping aan de Schelpweg in Domburg is vannacht een safaritent in vlammen opgegaan. Er is niemand gewond geraakt bij de brand.

2 dagen geleden
Vooral VVD-ers willen burgemeester van Middelburg worden

MIDDELBURG - Op 6 februari 2024 is de vacature voor het burgemeestersambt in de gemeente Middelburg opengesteld. Kandidaten konden hun sollicitatiebrieven tot 27 februari 2024 aan de commissaris van de Koning in Zeeland sturen.

2 dagen geleden
Lustrumconcerten 30 jaar Gospelkoor Glorify

MIDDELBURG - Gospelkoor Glorify  bestaat 30 jaar en viert dat met 2 lustrumconcerten in Axel en Middelburg.

3 dagen geleden
Samenwerking Zeelandia Middelburg en voetbalschool JVOZ

MIDDELBURG - Voorzitter Remy Verhage van voetbalclub Zeelandia Middelburg en voorzitter Eugène Fagg van Jeugd Voetbal Opleiding Zeeland (JVOZ) hebben vrijdag een samenwerkingsovereenkomst ondertekend. Deze stap volgt op een succesvolle pilot in de afgelopen periode.

4 dagen geleden
Vier auto's beschadigd vanwege autobrand in Middelburg

MIDDELBURG - In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn in Middelburg vier personenauto's beschadigd geraakt door brand. De brandweer heeft de voertuigen geblust.

1 week geleden
Hardleerse Middelburger zonder rijbewijs voor derde keer betrapt achter het stuur

ZIERIKZEE - Een 39-jarige Middelburger is afgelopen nacht op de N256 voor de derde keer betrapt op het rijden in een auto zonder geldig rijbewijs. Vanwege de recidive krijgt hij niet alleen een proces-verbaal, maar is ook de auto waarin hij reed in beslag genomen.

1 week geleden