Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

VVD: ‘Onder de Molen doet geen eer aan de entree van Oud Vossemeer

VVD: ‘Onder de Molen doet geen eer aan de entree van Oud Vossemeer

OUD VOSSEMEER - Jack Vaders van de VVD wil dat de gemeente in actie komt tegen de situatie op Onder de Molen in Oud Vossemeer. Volgens de partij is het aanzicht geen visitekaartje voor het dorp. 

“In juni 2016 zijn er 3 rijtjeshuizen betrokken bij een woningbrand aan Onder de Molen in Oud Vossemeer”, zo legt Vaders uit. “Nummer 32 is hierna gesloopt in verband met gevaar voor instorting en de veiligheid van de omgeving waarbij ook asbest is verwijderd .Na die periode is er niets of nauwelijks iets gebeurd met dit perceel, zodanig dat de directe omgeving al geruime tijd overlast ondervindt van onder meer vocht en ongedierte en is er wederom kans op instortingsgevaar van de omliggende woningen. Naast dat volgens ons de veiligheid, gezondheid en het woongenot in het geding is verpauperd ook het aangezicht van de entree van Oud Vossemeer. Zo ver wij weten zijn de eigenaren niet meer inbeeld en momenteel niet meer te traceren.” Om die reden wil de VVD dat de gemeente in actie komt.

Meer uit Tholen

Schade bij kop-staartbotsing op provinciale weg bij Sint Philipsland

SINT PHILIPSLAND - Twee personenauto's waren zondagmiddag betrokken bij een kop-staartbotsing op de Philipsdam (N257) bij Sint Philipsland. Het ongeluk gebeurde richting de rotonde met de Provincialeweg en Slaakdam. Geen van de inzittenden raakte gewond.

5 uur geleden
Inschrijving van zwemvierdaagse De Spetter en Haestinge geopend

SINT-MAARTENSDIJK/THOLEN - De gemeentelijke zwembaden De Spetter in Tholen en Haestinge in Smerdiek houden van maandag 24 tot en met vrijdag 28 juni weer de zwemvierdaagse. Deelnemers kiezen vier momenten in de week waarop ze komen banenzwemmen en halen hiermee geld op voor de stichting Het Vergeten Kind. Inschrijven is nu mogelijk en een deelname kost 7,50 euro. 

21 uur geleden
Op de werkvloer bij Maud van Stadlander: 'Ik word gelukkig van de afwisseling' [OP DE WERKVLOER]

BERGEN OP ZOOM/THOLEN - Wie kan er mooier vertellen over zijn vak dan degene die er dagelijks mee bezig is. Waar komt zijn of haar liefde voor het vak vandaan? Waarom hebben ze voor dit beroep gekozen? Wat is er nou zo mooi aan het vak? En hoe ziet een werkdag er eigenlijk uit? Deze week: Maud van der Winkel, projectleider bij Stadlander.

1 dag geleden
Tiende editie Avondvierdaagse in Stavenise met twee afstanden

STAVENISSE - Van maandag 17 tot en met donderdag 20 juni organiseert wandelsportvereniging Oosterscheldestappers in samenwerking met muziekvereniging Euterpe voor de 10e keer de avondvierdaagse in Stavenisse.

1 dag geleden
Thoolse lezersfoto van de week is gemaakt door Piet Alkema [LEZERSFOTO]

THOLEN - Elke week prijkt er op de ontspanningspagina van de wekelijkse Thoolse Bode een lezersfoto. Dit keer was het de foto van Piet Alkema die de spotlight mocht vangen.

2 dagen geleden
Brandweer rukt uit voor koolmonoxide melding aan de Gildenstraat

THOLEN- De brandweer is vrijdagavond uitgerukt voor een koolmonoxide melding in een woning aan de Gildenstraat. De bewoners werden tijdelijk geëvacueerd vanwege het mogelijke gevaar maar konden na metingen van de brandweer hun woning weer betreden. Er raakte niemand gewond.

2 dagen geleden
Bestuurder Marc van der Steen neemt afscheid van woningcorporatie Stadlander

BERGEN OP ZOOM/THOLEN - Bestuurder Marc van der Steen heeft aangegeven te willen stoppen als bestuurder van Stadlander omdat hij vindt dat zijn opdracht voltooid is. Hij en de Raad van Commissarissen (RvC) van Stadlander hebben in goed onderling overleg besloten dat Marc van der Steen daarom per 21 juni aanstaande afscheid neemt van Stadlander.

2 dagen geleden