Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Vrouw zwaargewond aangetroffen langs A58 bij Krabbendijke

Vrouw zwaargewond aangetroffen langs A58 bij Krabbendijke

KRABBENDIJKE - Een vrouw is zondagochtend zwaargewond aangetroffen langs de A58 bij Krabbendijke. De politie onderzoekt momenteel hoe de vrouw gewond is geraakt en heeft een mogelijke betrokkene is door de politie meegenomen naar het bureau.Rond 08.35 uur kwam bij de hulpdiensten een melding binnen dat zich ter hoogte van de Koedijk langs de snelweg een gewonde vrouw bevond. Na de melding werden de ambulancedienst, de politie en een traumahelikopter op pad gestuurd. De Nijmeegse helikopter kwam niet naar Krabbendijke maar landde voor een rendez-vous langs de A58 tussen Bergen op Zoom en Wouw.Langs de A58 stond een vrachtwagen die goederen vervoerde voor een supermarktketen. De chauffeur hiervan is door de politie meegenomen naar het bureau voor nader onderzoek. Bij de man zal een bloedproef worden afgenomen. De politie onderzoekt momenteel nog altijd de vrachtwagen. De politie houdt er namelijk rekening mee dat de gewonde vrouw uit de vrachtauto is gevallen of gesprongen.De vluchtstrook en één van de rijstroken zijn dicht. Rijkswaterstaat leidt het verkeer langs de incidentlocatie.

Meer uit Reimerswaal

Sophyn Greens opent pand in Wemeldinge: 'Met onze pasta's sla je twee vliegen in één klap'

WEMELDINGE – In coronatijd startte Linsie Meijer vanuit haar woning haar eigen onderneming: Sophyn Greens. Als productontwikkelaar wilde Linsie een formule vinden waarbij mensen enerzijds gezonder gaan eten en er anderzijds minder voedsel weggegooid wordt. Al gauw kwam haar voedsellijn Sophini op de markt. Verschillende soorten groenten die niet geschikt zijn voor verkoop in supermarkten worden, samen met meel, tot pasta gemaakt.

7 uur geleden
Wielrenner gewond bij aanrijding met auto in Rilland

RILLAND- Bij een ongeluk op de kruising van de Bathseweg met de Hoofdweg is zondagmorgen een wielrenner gewond geraakt toen hij in botsing kwam met een auto. De wielrenner is met een vacuümmatras naar de ambulance gebracht en vervolgens met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De oorzaak van het ongeluk is nog onbekend. 

1 dag geleden
Beweegroute geopend bij De Bloesem

KAPELLE - Wethouder Jon Herselman van de gemeente Kapelle heeft de nieuwe beweegroute rond sportcentrum De Bloesem in Kapelle geopend. Hier kan iedereen, jong en oud, gratis en op eigen gelegenheid bewegen en oefeningen doen.

3 dagen geleden
Deelcafé De Buurvrouw in Kapelle gaat weer open

KAPELLE - Alweer 5 jaar geleden zag Deelcafé De Buurvrouw het levenslicht in Kapelle. Sinds 12 september 2018 werd er volop ‘gedronken, gedeeld en gedaan’, en hebben de vrijwilligers van De Buurvrouw al gigantisch veel werk verricht om de missie om ‘een goede buur voor de ander’ te zijn te laten uitkomen.

3 dagen geleden
Openhuisweken bij Anne-Lique Mode in Yerseke

YERSEKE - Kom tijdens de openhuisweken van woensdag 27 september tot en met zaterdag 14 oktober de najaars- en wintercollectie ontdekken en passen bij Anne-Lique Mode in Yerseke.

4 dagen geleden
Tweederde deelnemers valt af, maar Daan Visser uit Schore finisht wel in Dragon's Back Race

SCHORE - In zes dagen 380 kilometer over de bergen van Wales klauteren. Daan Visser (38) uit Schore speelde dit klaar en heeft zo als eerste Nederlander de finish van de Dragon’s Back Race gehaald. De organisatie noemt het de zwaarste bergrace ter wereld. Tweederde van de atleten valt voor de eindstreep af. “Ik hou van een uitdaging”, lacht de militair.

4 dagen geleden
Wemeldings paar De Bourgraaf-Van den Bos viert diamanten huwelijksfeest

WEMELDINGE - Burgemeester Constantijn Jansen op de Haar van de gemeente Kapelle is maandag op bezoek geweest bij echtpaar De Bourgraaf-van den Bos ter ere van hun 60-jarig huwelijksjubileum.

6 dagen geleden