Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Vrouw overlijdt bij aanrijding met trein in Arnemuiden

Vrouw overlijdt bij aanrijding met trein in Arnemuiden

ARNEMUIDEN - Woensdag rond 11.45 uur is bij een aanrijding tussen een trein en een persoon op de spoorwegovergang aan de Doeleweg in Arnemuiden een vrouw om het leven gekomen.

Over haar identiteit zegt de politie nog niets, omdat de familie van het slachtoffer nog in kennis moet worden gesteld. ‘Meerdere getuigen hebben de aanrijding zien gebeuren, voor hen is slachtofferhulp ingeschakeld’, meldt de politie woensdagmiddag. ‘De getuigen legden verklaringen af bij de politie. Die verklaringen en het verdere politieonderzoek wezen uit dat het hoogstwaarschijnlijk om een noodlottig ongeval gaat.’

Meer uit Middelburg

Koor A58 geeft de concertzaal vleugels

MIDDELBURG - Het verdrietige nieuws bereikte ons dat de vleugel, de “grand old lady” van de Zeeuwse Concertzaal in Middelburg aan het eind van haar carrière is gekomen. Ze heeft ons bij heel wat concerten naar grote hoogten getild.

17 uur geleden
Exchange CSW-Toorop The Netherlands

MIDDELBURG - Afgelopen dinsdag was de laatste dag van een fantastische week waarin Erasmus studenten en docenten uit Italië en Spanje een tegenbezoek brachten. Wat een programma!!

17 uur geleden
Façadekunstwerk ‘Vagevuur’ in brand gestoken in Middelburg

MIDDELBURG - In Middelburg is gisteravond tegen middernacht het kunstwerk ‘Vagevuur’ van Folkert de Jong, beeldhouwer en tekenaar in Amsterdam, in brand gestoken. De Brandweer kon het vuur snel blussen, maar kon niet voorkomen dat het kunstwerk grote schade opliep.

17 uur geleden
‘Voor ons is persoonlijk contact heel belangrijk’

ZEELAND - Zeeland is een dynamische provincie die bruist van de ondernemers. Maar wat drijft hen? Wat is hun motivatie? En waar liggen zij ‘s nachts van wakker? In ‘Aan de keukentafel met’ gaan we in gesprek met ondernemers. Deze week: Steven Jansen en Yvette Elst van Singelstaete Vermogensbeheer. Yvette startte het bedrijf in 2016 met drie anderen. Steven sloot in 2021 als partner aan en inmiddels zijn ze met acht mensen.

17 uur geleden
Integrale controle bij bedrijven in Middelburg

MIDDELBURG - Woensdag hebben medewerkers van de gemeente, politie, Veiligheidsregio Zeeland en Orionis Walcheren weer een gezamenlijke controle gehouden bij een aantal bedrijven en locaties in Middelburg. Deze keer was de controle niet alleen bij bedrijven op bedrijventerrein Arnestein, maar ook bedrijven op andere locaties in Middelburg zijn gecontroleerd. De controle was gericht op naleving van de geldende wet- en regelgeving en het aanpakken van ondermijnende criminaliteit.

18 uur geleden
Fietser aangereden bij Middelburg

MIDDELBURG - De politie heeft donderdag assistentie verleend bij een ongeluk bij Middelburg. Bij het ongeval raakte niemand gewond.

18 uur geleden
Fietsster gewond bij ongeval Middelburg

MIDDELBURG - Bij een ongeval op de Kleverskerkseweg in Middelburg is vanmorgen een vrouw gewond geraakt. De vrouw moest uitwijken voor de maaimachine.

1 dag geleden