Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Vrouw door brandongeluk gewond geraakt

Vrouw door brandongeluk gewond geraakt

MIDDELBURG - De vrouw, die donderdagavond 30 juni in een woning aan de Segeersweg was aangetroffen, is door de brand in een berging aan de Diamant zwaargewond geraakt. De brand is door een ongeluk veroorzaakt.

Dit is uit het politieonderzoek gebleken. De recherche heeft vrijdag onderzoek gedaan naar de oorzaak van de brand en hoe de vrouw gewond was geraakt. De politie verrichtte onder andere een sporenonderzoek en sprak met diverse getuigen. Uit dit onderzoek bleek dat beide incidenten met elkaar verband houden. Het slachtoffer (39) uit Vlissingen ligt nog in het ziekenhuis.

Bij de gemeenschappelijke meldkamer kwam donderdagavond 30 juni kort voor middernacht een melding van een brand aan de Diamant binnen. Toen agenten ter plaatse kwamen, was de brandweer al bezig de brand in een berging, onder portiekwoningen, te blussen. Ongeveer tegelijkertijd kwam er een melding binnen dat er een gewonde vrouw in een woning aan de Segeersweg zou zitten. Agenten troffen hier een 39-jarige vrouw uit Vlissingen aan die ernstige brandwonden had opgelopen. Het gewonde slachtoffer is naar een ziekenhuis gebracht.

Onderzoek
Omdat niet duidelijk is hoe de brand in de berging is ontstaan én omdat niet duidelijk is hoe de vrouw gewond was geraakt, deed de politie aanvullend onderzoek. Daarbij onderzochtde politie nadrukkelijk of er een verband was tussen de twee meldingen. Zo verrichtte de politie onder andere sporenonderzoek en hebben agenten met diverse getuigen gesproken.

Meer uit Middelburg

Vuurwerk aangetroffen in woning Middelburg, EOD ingezet

MIDDELBURG - De politie heeft donderdagmiddag meerdere dozen illegaal vuurwerk aangetroffen in een woning in Middelburg. De Explosieven Opruimingsdienst (EOD) werd ingezet.

21 minuten geleden
Oudere man gewond na valpartij in Middelburg

MIDDELBURG - Een oudere man is donderdagmiddag gewond geraakt bij een valpartij in het centrum van Middelburg. De man is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

24 minuten geleden
Auto beschadigd bij ongeval N57 Middelburg

MIDDELBURG - Bij een eenzijdig ongeval op de N57 bij Middelburg is donderdagmiddag een personenauto beschadigd geraakt. Eén rijbaan werd afgesloten.

26 minuten geleden
Tentoonstellingsproject Jumping Fences komt naar Middelburg

MIDDELBURG - Op uitnodiging van Vleeshal komt Jumping Fences, een tentoonstellingsproject waarin artistieke ontwikkeling en collectief curatorschap centraal staan, naar Middelburg. Jumping Fences is een evoluerend tentoonstellingsproject en is dit jaar bij Het Paviljoen in Gent georganiseerd in samenwerking met studenten van KASK Curatorial Studies. 

1 uur geleden
Een weekend vol evenementen in de Oostkerk

MIDDELBURG - Aankomend weekend is het weer goed vertoeven in de Oostkerk. Met Bird on the wire die Leonard Cohen meest geliefde klassiekers laten horen op vrijdag, op zaterdag de Singer-songwriter die meeschreef aan Rollercoaster van Danny Vera en op zondag kan je lekker wijntjes proeven onder het genot van wijn cabaret door de Aimabele Schoften.

1 uur geleden
Basisschool Het Element krijgt modderkeuken van Soroptimisten

MIDDELBURG - Soroptimist club Walcheren heeft voor de kleutergroepen van basisschool Het Element in Middelburg een modderkeuken aangeschaft. Die werd donderdag feestelijk 'geopend'. De keuken is voor een groep grotendeels taalarme kinderen met verschillende culturele achtergronden.

1 uur geleden
Integrale controle bedrijventerreinen gemeente Veere

DOMBURG - Om ondermijning in de gemeente Veere te signaleren en aan te pakken vond op dinsdag 16 april een integrale controle plaats op verschillende bedrijventerreinen in de gemeente Veere. 

2 uur geleden