Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Vrouw (51) op straat mishandeld door vriend (35) in buurt van NS-station

Vrouw (51) op straat mishandeld door vriend (35) in buurt van NS-station

GOES - Een 51-jarige vrouw is zaterdagavond gewond geraakt nadat zij op straat was mishandeld door haar vriend. Het slachtoffer is voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft een 35-jarige verdachte aangehouden.

Rond 23.30 uur kwam er een melding binnen dat er een gewonde vrouw bij een horecagelegenheid aan de Wijngaardstraat was aangekomen. Medewerkers boden haar hulp en waarschuwde de politie. De vrouw zou op straat, in de buurt van het NS-station, ruzie hebben gekregen met haar vriend. Hij heeft het slachtoffer vervolgens vermoedelijk met een scherp voorwerp gestoken. 

Toen de agenten ter plaatse kwamen, was de verdachte daar niet meer aanwezig. De 35-jarige man kon uiteindelijk in de omgeving aangehouden worden en zit vast voor verhoor. De 51-jarige vrouw is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Zij heeft aangifte gedaan.  


Meer uit Beveland

Nieuw dagelijks bestuur waterschap gekozen

MIDDELBURG - Waterschap Scheldestromen krijgt een nieuw dagelijks bestuur. Donderdagavond 8 juni 2023 werden de leden door de algemene vergadering verkozen.

21 minuten geleden
Gratis ijsjes voor kinderen in Goes

GOES - Op woensdag 14 juni 2023 organiseert Sam& voor alle kinderen de actie ‘Sam& de wijk in’ Goes. Tijdens ‘Sam& de wijk in’ worden gratis schepijsjes uitgedeeld in wijken waar bekend is dat ouders het financieel moeilijk hebben. De actie wordt samen met Leergeld Oosterschelderegio en de Vebego Foundation georganiseerd.  

43 minuten geleden
Treinverkeer plat na botsing trein botst en vrachtwagen bij 's-Heer Arendskerke

‘s-HEER ARENDSKERKE - Op een spoorwegovergang heeft donderdagmiddag een aanrijding plaatsgevonden tussen een trein en een vrachtwagen. Dat gebeurde omstreeks 15:55 uur.

17 uur geleden
Ira von Harras nieuwe bestuursvoorzitter van Podium 't Beest in Goes

GOES - Vanaf 1 juni 2023 is Goesenaar Ira von Harras de nieuwe bestuursvoorzitter van Podium ’t Beest in Goes. Ira kijkt er enorm naar uit om zich - naast haar baan als directeur van de Zeeuwse Milieufederatie - bij het bestuur van ’t Beest te voegen, het podium waar zij zelf al vanaf jonge leeftijd kennis maakte met concerten en cultuur.

1 dag geleden
Theaterproductiehuis Zeeland maakt programmering Zeeland Nazomerfestival 2023 bekend

MIDDELBURG - Van vrijdag 25 augustus tot en met zaterdag 2 september staat Zeeland in het teken van theater, dans, muziek en performance. Het Zeeland Nazomerfestival zorgt in deze negen dagen voor verwondering, verbijstering, plezier en stof om over na te denken met producties op bijzondere en waardevolle (buiten)locaties. Makers als Sarah Moeremans, Koen Verheijden, Giovanni Brand, Niek Kortekaas, Maartje Duin, DIEHELEDING, Jantien Fick, Marcos Valster da Costa Ferreira, Club Gewalt, zijn niet bang om pittige maatschappelijke thema’s vol in de bek te kijken. Voorstellingen waarin muziek en een lichte toon, vaak vanuit een gelaagdheid, de boventoon voeren.

1 dag geleden
Muziekliefhebbers uit Goes gezocht

GOES - Johann Sebastian Bach, Erik Satie, Louis Andriessen.... Er zijn zoveel componisten en stromingen om je in te verdiepen. Samen naar muziek luisteren is niet alleen leuk, je gaat ook met andere oren luisteren. Een enthousiaste muziekluisterclub in Goes zoekt uitbreiding.

1 dag geleden
Voetbal en Games tijdens Schenge Freestyle

GOES - Vrijdag 9 juni wordt het openbare gedeelte van Sportpark het Schenge door SMWO omgetoverd tot een speelveld vol gave activiteiten. Voor iedereen vanaf 10 jaar is er wat te doen. De sport- en jongerenwerkers van SMWO en Citytrainers verwelkomen je graag!

1 dag geleden