Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Vrijwilligershuis Borsele is verhuisd naar Heinkenszand

Vrijwilligershuis Borsele is verhuisd naar Heinkenszand

HEINKENSZAND - Het Vrijwilligershuis Borsele is sinds 1 januari te vinden in het gemeentehuis in Heinkenszand.

De dienstverlening is niet veranderd, benadrukt de gemeente Borsele. ‘U kunt nog steeds bij ons terecht voor de warme maaltijdvoorziening, mantelzorgondersteuning, hulp bij zelfstandig thuis wonen en vrijwilligers- en verenigingshulp’, laat de gemeente weten. ‘Ook onze printshop is mee verhuisd. Onze welzijnswerkers blijven actief in alle Borselse dorpen en blijven op dezelfde manier bereikbaar: telefonisch, per mail en natuurlijk kunt u ook nog steeds bij ons binnenlopen, zoals u gewend bent. Onze e-mailadressen, telefoonnummers en openingstijden blijven hetzelfde.’

Wethouder Marga van de Plasse van de gemeente Borsele zegt blij te zijn met de verhuizing van de welzijnswerkers van het vrijwilligershuis van ’s-Gravenpolder naar Heinkenszand. ‘Omdat binnenkort ook een aantal medewerkers van GR de Bevelanden, afdeling WIZ haar intrek in ons gemeentehuis neemt, worden de lijnen tussen de verschillende teams kort. Dat gaat de dienstverlening aan onze inwoners vast en zeker ten goede komen.’ Bij de afdeling WIZ van GR (Gemeenschappelijke Regeling) de Bevelanden kunnen inwoners terecht voor zaken op het gebied van werk, inkomen en zorg.

Kijk voor meer informatie op www.vrijwilligershuis.nl.

Meer uit Beveland

Goese fracties zoeken extern begeleider om tot nieuwe coalitie te komen

GOES - Na het vertrek van Nieuw Goes uit de coalitie vorige week nemen de fracties van de Goese gemeenteraad een extern voorzitter in de arm om een nieuwe coalitie te vormen. Dit proces zou weken kunnen duren, brengen de partijen dinsdag naar buiten.

7 uur geleden
Zeker Zeeuws streekproducenten in de spotlights

GOES - Op de leukste, meest duurzame, vriendelijkste of gewoonweg je favoriete Zeeuwse streekproducent kan 27 september tot 10 oktober 2023 een online stem worden uitgebracht. Stichting Zeker Zeeuws Streekproduct organiseert voor het 4e jaar op rij de onlinepublieksverkiezing ‘Streekproducent van het Jaar’.

10 uur geleden
Bouwbedrijf Schrijver krijgt subsidie voor vergroening

‘s-GRAVENPOLDER - De provincie Zeeland kent Bouwbedrijf Schrijver in ‘s-Gravenpolder en Nemag Vastgoed in Zierikzee subsidie toe voor het vergroenen en verduurzamen van hun bedrijfsterrein.

10 uur geleden
'Herfstfestival is voor veel kinderen eerste kennismaking met cultuur'

GOES – Het kindercollege van Goes heeft vorige week, samen met bijna honderdzestig kleuters, in theater De Mythe het Herfstfestival feestelijk geopend. 

10 uur geleden
Truck vol suikerbieten kantelt bij Sinoutskerke

SINOUTSKERKE - Een vrachtwagen met suikerbieten is dinsdagmorgen gekanteld op de Noordweg bij Sinoutskerke.

11 uur geleden
LHBT Netwerk Zeeland maakt nominaties Zeeuwse Parel bekend

MIDDELBURG - LHBT Netwerk Zeeland reikt ook dit jaar weer de Zeeuwse Parel uit aan een persoon of organisatie die zich het afgelopen jaar op een grensverleggende manier heeft ingezet voor de belangen of bevordering van acceptatie van lesbiennes, homo’s, biseksuelen, intersekse personen en/of transgenders in Zeeland, in welke vorm dan ook. 

11 uur geleden
Duitse vrouw (22) verdacht van veroorzaken zwaar ongeluk en rijden onder invloed

KAMPERLAND - Een 22-jarige Duitse vrouw is aangehouden voor het ernstige verkeersongeval zondag op de Oost-Westweg tussen Vrouwenpolder en Kamperland. 

1 dag geleden