Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

'Vrijwilligers onmisbaar voor voortbestaan De Piek'

'Vrijwilligers onmisbaar voor voortbestaan De Piek'

VLISSINGEN - Podium De Piek in Vlissingen houdt zondag (18 augustus) een muzikale middag waarbij ze hoopt nieuwe vrijwilligers te werven. “Nu het erop lijkt dat De Piek voorlopig weer twee seizoenen door kan, is het alle hens aan dek om de organisatie daarvoor geschikt te maken”, laat secretaris Henk Postma van Stichting Podium De Piek Vlissingen weten.

Met een overeenkomst voor de huisvesting in het huidige pand aan de Hellebardierstraat is fase één van de reddingsoperatie voor het podium, dat eerder dreigde te sluiten, succesvol afgesloten. “Nu komt het erop aan De Piek als vrijwilligersorganisatie toekomstbestendig te maken”, aldus Postma. “Daarvoor zijn veel nieuwe medewerkers nodig, zowel bestuursleden als vrijwilligers die ander werk willen doen, zoals als technicus, barmedewerker, klusser of promotiemedewerker. We zoeken ook contact met muzikanten die een rol willen spelen, bijvoorbeeld als muziekdocent, organisator van jam sessies en programmasamensteller.”

Programmering

Daarom is er zondag vanaf 14.30 uur een bijeenkomst met muzikale intermezzo’s. Bestuursleden informeren de aanwezigen over de plannen. In de weken erna vinden inloopbijeenkomsten plaats, onder meer bedoeld om gesprekken te voeren met kandidaat-vrijwilligers.
Daarnaast werkt de stichting aan de programmering voor het nieuwe seizoen. “Op donderdag 29 augustus treedt de Zwitserse band L’Eclair op, met een mengeling van afrobeat, psychedelische muziek en jazz.” Ook voor oktober en november zijn er volgens de stichting al acts geboekt.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Vlissingen

'Zanddijk aanpakken voor veiligere route tussen Kruiningen en Yerseke'

YERSEKE - Gedeputeerde Staten van de provincie Zeeland willen de drukke route tussen Kruiningen en Yerseke (N673) veiliger maken door de Zanddijk vanaf de rotonde Nishoek tot over de spoorovergang aan te pakken.

2 uur geleden
Kerstshow van De Bellringers en maar liefst elf andere artiesten

GOES - In de Rooms-katholieke kerk in Goes vindt zondag 15 december het Grote Kerst-Bell Experiment plaats.

5 uur geleden
'Binnenstad moet kleiner voor gezond winkelbestand'

VLISSINGEN - Een winkel in een aaneengesloten winkelstraat heeft meestal meer omzet dan een zonder winkels naast zich. Daarom kijkt de gemeente Vlissingen volgend jaar hoe ze het winkelhart van Vlissingen compacter kan maken.

6 uur geleden
Charles Dickens, chalets, glühwein ... Goes ademt dit weekend kerst

GOES - De omgeving van de Singelstraat in Goes ademt dit weekend kerst. De grootste kerstmarkt van Zeeland vindt zaterdag en zondag plaats.

7 uur geleden
Dader gevlucht na steekpartij in Vlissingen

VLISSINGEN - Bij een steekpartij tussen twee mannen vrijdag rond 10.50 uur is een van hen gewond geraakt. Het incident vond vermoedelijk plaats in de buurt van de Van Reenenstraat in Vlissingen. De dader is gevlucht.

7 uur geleden
DoorBrekers deelt gratis kerstpakketten uit

GOES - DoorBrekers deelt net als vorig jaar gratis kerstpakketten uit.

9 uur geleden
Gildenstraat en omgeving op de schop

BIEZELINGE - In de Gildenstraat, Achterweg en een deel van de Waardekensstraat in Biezelinge voert de gemeente Kapelle volgend jaar en in 2021 verschillende werkzaamheden uit.

9 uur geleden