Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Vrijmibotho met onder andere Emma Smits vanmiddag van start

Vrijmibotho met onder andere Emma Smits vanmiddag van start

THOLEN - Vanmiddag is het weer zover. Dan gaat bij de Scheepswerf Duivendijk de vrijmibotho van start. Tientallen Tholenaren verzamelen zich om op informele wijze het weekend in te luiden. 

De vrijmibotho is inmiddels niet meer weg te denken van het eiland. In 2015 werd de eerste vrijdagmiddagborrel op Tholen georganiseerd. Onder het genot van een hapje, een drankje, live-muziek en verschillende dj’s wordt op informele wijze het weekend ingeluid. Initiatiefnemers van de vrijmibotho, Vincent van der Male en Martine van der Velde, wilden met de vrijdagmiddagborrel meer levendigheid creëren in en op Tholen. 

De borrel gaat om 16.00 uur van start en duurt tot 22.45 uur. De line-up staat vol met ‘favorieten, nieuwe opwindende live-optredens, zomerse geluiden en lokaal talent’. Zo komt de Thoolse Emma Smits optreden, ook Extended Musical Live, Redondo, Milan Bonger live en Woodworks live zullen het podium betreden. 

Zoals gebruikelijk steunt vrijmibotho ook een goed lokaal doel. “Maar dit jaar hebben we niet één, maar twee lokale goede doelen, namelijk Stichting Westerlicht en de vereniging Thuisintholen.”

Meer uit Tholen

Waterschap zet noodpomp in vanwege wateroverlast in polder Poortvliet

POORTVLIET - Waterschap Scheldestromen heeft een noodpomp geplaatst bij Poortvliet vanwege wateroverlast in poldergebied Weihoek. Door de hevige regenval van afgelopen weekend draait het gemaal aan de Kadijk op volle toeren. Met de inzet van de noodpomp hoopt het waterschap opgewassen te zijn tegen de verwachte nieuwe regenbuien van deze week.

1 uur geleden
Jij op Tholen organiseert Thoolse beweegweek: Bewegen is gezond en ook gezellig

THOLEN - Jij op Tholen organiseert van maandag 3 juni tot en met vrijdag 7 juni de Thoolse beweegweek. In deze week worden meerdere gratis acties en activiteiten georganiseerd om jong en oud extra te laten bewegen. Naast dat bewegen gezond is en zorgt dat je vitaal en fit blijft is het ook gezellig om samen met anderen te bewegen. Er is een sportcafé voor verenigingen, een kampioenschap stoepranden en een fietstocht. Ook is er een leuke winactie. 

4 uur geleden
Meer dan 200 muzikanten maken eerste Thools Muziekfestival tot een succes

SINT-MAARTENSDIJK - De organisatie kan terugkijken op een succesvolle eerste editie van het Thools Muziekfestival. Het festival bestond uit zes concerten, van elke Thoolse muziekvereniging één en als klapstuk het Thoolse mammoetorkest. Dit was een gezamenlijk concert van alle verenigingen. Dit optreden bracht meer dan  200 muzikanten samen op het podium. Het publiek genoot volop van bekende en onbekende muziekstukken uit binnen- en buitenland. 

21 uur geleden
Aan de keukentafel met Bas Quist van Huys van Roosevelt: 'Een gat in de markt' [AAN DE KEUKENTAFEL]

OUD-VOSSEMEER - Ondernemers zijn vaak dag en nacht bezig met hun onderneming. Maar wat drijft hen? Wat is hun motivatie? En waar liggen zij 's nachts van wakker? In 'Aan de keukentafel met...' gaan we met hen in gesprek en gaan we op zoek naar het bijzondere verhaal dat zij te vertellen hebben. Deze week: Bas Quist van het Huys van Roosevelt.

1 dag geleden
Botsing tussen twee auto's op de Hikseweg zorgde tijdelijk voor verkeershinder

OUD-VOSSEMEER - Twee personenauto's zijn zaterdagmiddag met elkaar in botsing gekomen op de kruising van de Hikseweg met de Kreekweg. De oorzaak van het ongeluk is niet bekend. Een ambulance kwam ter plaatse en heeft de inzittenden behandeld. Niemand hoefde naar het ziekenhuis te worden gebracht.

1 dag geleden
Alle informatie over avondvierdaagse Sint-Maartensdijk en Scherpenisse

SINT-MAARTENSDIJK/SCHERPENISSE - Van maandag 3 tot en met 6 juni organiseert wandelsportvereniging Oosterscheldestappers in samenwerking met muziekvereniging Euterpe de avondvierdaagse in Sint-Maartensdijk en Scherpenisse.

1 dag geleden
Zeker één gewonde en een grote ravage na ongeluk op de Oud Vossemeersedijk

THOLEN - Bij een ongeluk op de kruising van de Oud Vossemeersedijk en de Welgelegen is zaterdagmiddag zeker één persoon gewond geraakt. Dit gebeurde bij een botsing tussen een personenauto en een bestelbusje. Meerdere hulpdiensten zijn aanwezig. Het ongeluk veroorzaakte een grote ravage waardoor de weg is afgesloten totdat dit opgeruimd kan worden.

1 dag geleden