Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Vrachtwagen zakt door houten fietsbrug Middelburg

Vrachtwagen zakt door houten fietsbrug Middelburg

MIDDELBURG - Een vrachtwagen is vrijdag aan het eind van de ochtend deels door een houten fietsbrug gezakt in Middelburg.

De chauffeur van de vrachtwagen reed rond het middaguur over het bruggetje, ter hoogte van De Beiaard en de Spinhuisweg, toen opeens de rechterkant van zijn vrachtwagen door de houten constructie van de brug zakte. Het incident gebeurde omdat de chauffeur zijn navigatie volgde. Bij het bruggetje staan verkeersborden dat het een fietspad betreft. De politie is ter plaatse gekomen en heeft de brug afgezet met afzetlint.

Er vielen geen gewonden, maar de brug heeft flink wat schade opgelopen.

Meer uit Middelburg

Kunst-en cultuurroute Middelburg is 'Vol Kunst'

Tijdens de Kunst- en cultuurroute zondag 2 juni zijn ateliers, galeries en musea in de binnenstad van Middelburg geopend van 13.00 tot 17.00 uur. 

2 uur geleden
Zomerverwachting: warme en wisselvallige zomer

REDACTIE - We moeten ons waarschijnlijk opmaken voor een warme en wisselvallige zomer. Het kletsnatte weer van deze lente zet niet door, maar wel blijft het wisselvallig en warm. De kans op zomerse warmte is groter dan gebruikelijk, maar ook regen- en onweersbuien zijn vaak van de partij. Dat blijkt uit een blik op de seizoensmodellen en andere indicatoren voor de komende zomer.

5 uur geleden
De Zeeuwse Leefstijlroute: werken aan een gezonde leefstijl

MIDDELBURG - Persoonlijke doelen, verbeteren van de conditie, verminderen van medicijngebruik, samen wandelen en gezelligheid. Het zijn enkele ingrediënten van het leefstijlprogramma 'De Zeeuwse Leefstijlroute' die ook in de gemeente Middelburg weer van start gaat.

22 uur geleden
Informatiemarkt fiets- en autoparkeerbeleid: 'zoeken naar balans'

MIDDELBURG - Gemeente Middelburg wil een plaats zijn en blijven waar je prettig kan wonen, werken en recreëren. In verband met de te verwachten groei van het aantal inwoners is het noodzakelijk om het fiets- en autoparkeerbeleid anders te organiseren. We gaan voor een autoluwe binnenstad met meer ruimte voor ontmoeting, bewegen en groen. Het parkeerbeleid voor fietsen en auto's is, als onderdeel van de omgevingsvisie 2050, een belangrijk instrument dat we kunnen inzetten om de stad leefbaar en bereikbaar te houden.

1 dag geleden
Vrouw onder invloed belandt met auto in sloot op de Oude Vlissingseweg [UPDATE]

MIDDELBURG- Op de Oude Vlissingseweg, ter hoogte van het tankstation, is zaterdagavond een vrouw met haar auto de sloot in gereden. De ter plaatse gekomen politie nam een alcoholtest af bij de vrouw. Omdat de test positief was werd de vrouw aangehouden op verdenking van rijden onder invloed en meegenomen naar het politiebureau voor verder onderzoek. 

1 dag geleden
Twee scooters komen met elkaar in botsing op de Pottenmarkt

MIDDELBURG- Op de Pottenmarkt zijn zaterdagmiddag twee scooters met elkaar in botsing gekomen. Beide bestuurders werden ter plekke medisch onderzocht door het ter plaatse gekomen ambulancepersoneel. Niemand hoefde overgebracht te worden naar het ziekenhuis. Beide scooters liepen schade op door het ongeval.

1 dag geleden
Stuur jouw Walcherse foto naar De Bode

MIDDELBURG/DOMBURG - Elke week staat op de ontspanningspagina van de wekelijkse Middelburgse & Veerse Bode een lezersfoto. Dit keer was het de foto van Adrie Gideonse die gepubliceerd werd. 

1 dag geleden