Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Vrachtwagen vol uien kantelt in sloot in Kruiningen, chauffeur naar het ziekenhuis

Vrachtwagen vol uien kantelt in sloot in Kruiningen, chauffeur naar het ziekenhuis

KRUININGEN- Een vrachtwagenchauffeur is gisteravond afgevoerd naar het ziekenhuis nadat hij met zijn vrachtwagen vol uien kantelde in de sloot.

Een vrachtwagenchauffeur is gisteravond afgevoerd naar het ziekenhuis nadat hij met zijn vrachtwagen vol uien kantelde in de sloot. De melding kwam binnen rond 19:25 uur. Een ambulance, tankautospuit en hulpverleningsvoertuig van de brandweer rukten net als de politie met spoed uit naar de Oomshoekseweg. 

Volgens meerdere omstanders stond er op de weg al een andere vrachtwagen. Deze nam drie kwart van de weg in beslag. Nadat de chauffeur een inschattingsfout maakte belandde hij tijdens het passeren van de geparkeerde vrachtwagen in de sloot. 

Vrachtwagen flink beschadigd

Een kraanbedrijf uit Kruiningen zal de vrachtwagen bergen. De trailer van de vrachtwagen heeft veel schade. De assen staan helemaal krom. De brandweer heeft uiteindelijk het ambulancepersoneel ondersteund door de deur van de vrachtwagen open te houden en de chauffeur uit de cabine te krijgen. De chauffeur was niet onder invloed van alcohol, en overtrad niet zijn rij en rusttijden aldus de politie

Meer uit Beveland

Volle Grote Markt in Goes geniet van 'Muziekfeest op het Plein'

GOES - De Grote Markt in Goes is woensdag volgestroomd voor het 'Muziekfeest op het Plein'. Nog de hele avond geniet het publiek van een keur aan bekende Nederlandse artiesten. 

7 uur geleden
De Meidoorn in Nisse viert aanbouw

NISSE - Het nieuwe lokaal van basisschool de Meidoorn in Nisse is klaar.Om dit te vieren mocht de Borselse wethouder Marga van de Plasse het naambordje van de 'doornloze Meidoorn' in het nieuwe voedselbos onthullen. De school heeft een nieuwe speel-leeromgeving met een vernieuwde moestuin, voedsel- en insectenbos, informatief bord over wat er rondfladdert, speelveld en een 'buitenlokaal' voor de natuurlessen. "Ook dorpsbewoners zijn welkom om van een rondje over ons plein te genieten", vertelt locatieleider en leerkracht Marion Geene. "Alles is tot stand gekomen door enorm veel inzet van ouders, medewerking van de gemeente Borsele, financiële steun van bijvoorbeeld de Rabobank, bedrijven van ouders en enkele bedrijven uit de omgeving en door de sponsorloop die we gehouden hebben."

20 uur geleden
Zeeuwse gemeenten en Scalda tekenen samenwerkingsovereenkomst

GOES - Tien Zeeuwse gemeenten en Scalda ondertekenen woensdag (12 juni) een nieuwe uniforme overeenkomst om te blijven samenwerken aan de inburgering en integratie van inburgeraars in onze regio. 

21 uur geleden
Campagne Goes en NS: 'Dat is pech, fiets weg!'

GOES - De gemeente Goes en Nederlandse Spoorwegen (NS) vinden een nette en veilige stationsomgeving belangrijk. Om het station veilig en goed bereikbaar te houden, moeten fietsen in de speciaal aangegeven parkeervakken staan. Fietsen die niet goed geparkeerd staan kunnen worden weggehaald. Om mensen hiervan bewust te maken is vorige week de campagne 'Dat is pech, fiets weg' van start gegaan.

1 dag geleden
'Muziekfeest op het Plein' in opbouw op Grote Markt in Goes

GOES - Op de Grote Markt in Goes is dinsdag de opbouw voor het 'Muziekfeest op het Plein' in volle gang. 

1 dag geleden
Tweede biljart voor de Westkant in Goes

GOES - Wethouder Joan Veldhuizen van de gemeente Goes opende woensdag, door het maken van een speciale carambole, de tweede biljarttafel in wijkgebouw De Westkant in Goes-West. 

1 dag geleden
Aanleg urban sportpark bij Het Schenge in Goes begonnen

GOES - Sportpark Het Schenge in Goes heeft al een terrein voor urban sports, maar met een skatepark en een pumptrack is het Urban Sportpark straks helemaal af. De bouwwerkzaamheden zijn maandag begonnen.

1 dag geleden