Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Vrachtwagen vol uien kantelt in sloot in Kruiningen, chauffeur naar het ziekenhuis

Vrachtwagen vol uien kantelt in sloot in Kruiningen, chauffeur naar het ziekenhuis

KRUININGEN- Een vrachtwagenchauffeur is gisteravond afgevoerd naar het ziekenhuis nadat hij met zijn vrachtwagen vol uien kantelde in de sloot.

Een vrachtwagenchauffeur is gisteravond afgevoerd naar het ziekenhuis nadat hij met zijn vrachtwagen vol uien kantelde in de sloot. De melding kwam binnen rond 19:25 uur. Een ambulance, tankautospuit en hulpverleningsvoertuig van de brandweer rukten net als de politie met spoed uit naar de Oomshoekseweg. 

Volgens meerdere omstanders stond er op de weg al een andere vrachtwagen. Deze nam drie kwart van de weg in beslag. Nadat de chauffeur een inschattingsfout maakte belandde hij tijdens het passeren van de geparkeerde vrachtwagen in de sloot. 

Vrachtwagen flink beschadigd

Een kraanbedrijf uit Kruiningen zal de vrachtwagen bergen. De trailer van de vrachtwagen heeft veel schade. De assen staan helemaal krom. De brandweer heeft uiteindelijk het ambulancepersoneel ondersteund door de deur van de vrachtwagen open te houden en de chauffeur uit de cabine te krijgen. De chauffeur was niet onder invloed van alcohol, en overtrad niet zijn rij en rusttijden aldus de politie

Meer uit Beveland

Kerstmiddag in Geerteshuis Kloetinge brengt mensen samen

KLOETINGE - ‘Samen met kerst’ is waar Ciska van Boven, Wilma Scholten en Linda Daalman zich hard voor maken op Eerste Kerstdag. Iedereen die, om welke reden dan ook, alleen is met kerst, is dan ‘s middags van harte welkom in het Geerteshuis in Kloetinge.

11 uur geleden
Zeeland krijgt tweede expat center voor buitenlandse werknemers

GOES - Zeeland heeft al een expat center in Terneuzen en volgend jaar komt er een locatie in Goes bij voor het noordelijk deel van de provincie. Het centrum biedt, in strijd tegen de personeelstekorten, service aan buitenlandse werknemers in Zeeland en Zeeuwse bedrijven die internationale krachten inhuren.

14 uur geleden
Toenemende kans op winterse neerslag en gladheid

Het wordt de komende dagen kouder en de kans op winterse neerslag neemt toe, voorspelt weerbureau Weeronline woensdag. ‘Door een fellere bui kan het zelfs tijdelijk wit worden. Tijdens de nachten gaat het licht vriezen en ontstaat er kans op gladheid.’

19 uur geleden
Ovenbrand in woning binnenstad Goes

GOES - In een woning in het centrum van Goes heeft dinsdagavond een korte tijd een brand gewoed. Bij de brand kwam flink wat rook vrij.

21 uur geleden
Den Inkelcross voert lopers door afwisselend natuurgebied

KRUININGEN - In het Den Inkelbos bij Kruiningen wordt op zaterdagmiddag 10 december de Den Inkelcross gehouden. 

1 dag geleden
Meidenavond in buurthuis De Pit in Goes

GOES - In buurthuis De Pit in Goes vindt vrijdag een gratis toegankelijke avond voor meiden van 12 tot en met 16 jaar plaats.

1 dag geleden
Auto flink beschadigd door botsing met fietsers in Goes

GOES – Bij een ongeval op de Westwal in Goes is een auto flink beschadigd geraakt aan de ruit. Er raakte niemand gewond.

1 dag geleden