Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

VPRO-wandelprogramma blijft hit met miljoen kijkers

VPRO-wandelprogramma blijft hit met miljoen kijkers

HILVERSUM (ANP) - De VPRO-serie Dwars door de Lage Landen op NPO 2 blijft een kijkcijfersucces. De vierde aflevering van de achtdelige reeks bereikte dinsdagavond opnieuw meer dan een miljoen kijkers, meldt Stichting KijkOnderzoek (SKO).

In Dwars door de Lage Landen wandelt de Vlaamse tv-maker Arnout Hauben van Oostende aan de Vlaamse kust naar Pieterburen in het noorden van Nederland. Hij heeft gezelschap van zijn vrienden Philippe Niclaes en Ruben Callens. Tijdens hun 900 kilometer tellende tocht gaan de drie op zoek naar bijzondere verhalen uit de streken waar ze doorheen trekken.

Dwars door de Lage Landen was dinsdag met 1,04 miljoen kijkers verreweg het best bekeken programma op primetime. RTL 4 trok met Married at First Sight 867.000 kijkers en NPO 1 moest het met Opsporing Verzocht en De Rijdende Rechter respectievelijk met 765.000 en 848.000 kijkers doen.

Naar Familie Gillis: Massa is Kassa op SBS6 keken 789.000 mensen en ook RTL 7 deed goede zaken met het Champions League-voetbal. 739.000 mensen zagen hoe Real Madrid titelverdediger Chelsea uitschakelde.

Meer uit Entertainment

Conservatieve Iraanse media prijzen aanvaller Rushdie

TEHERAN (ANP/RTR/AFP) - Conservatieve media in Iran prijzen de man die vrijdag de schrijver Salman Rushdie heeft neergestoken. Rushdie kampt sinds 1988 met bedreigingen vanwege zijn boek De duivelsverzen, dat door sommige moslims als godslasterlijk wordt beschouwd.

1 dag geleden
Minister gaat FM-radiofrequenties veilen na uitspraak rechter

DEN HAAG (ANP) - Minister Micky Adriaansens (Economische Zaken) komt dit najaar met een voorstel voor een herverdeling van de landelijke FM-frequenties door middel van een veiling. De rechter zette onlangs een streep door het besluit van haar ambtsvoorganger Mona Keijzer om de bestaande vergunningen met drie jaar te verlengen.

5 dagen geleden
Grease-actrice Olivia Newton-John (73) overleden

LOS ANGELES (ANP) - Olivia Newton-John is maandag op 73-jarige leeftijd overleden. De actrice, met name bekend van haar rol als Sandy in de musical Grease, sliep in het bijzijn van vrienden en familie vredig in op haar ranch in Californië, meldt haar echtgenoot John Easterling op Facebook.

5 dagen geleden
Actrice Anne Heche in kritieke toestand na auto-ongeluk

LOS ANGELES (ANP) - De Amerikaanse actrice Anne Heche is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht nadat ze met haar auto een woning in reed in Los Angeles. De auto en het huis vlogen in brand en de bestuurder liep ernstige brandwonden op, melden Amerikaanse media. Een anonieme bron bevestigde aan CNN dat het om Heche ging en de LA Times meldt dat de auto op haar naam geregistreerd stond.

1 week geleden
1,9 miljoen kijkers zien Engelse voetbalsters EK winnen

HILVERSUM (ANP) - Bijna 1,9 miljoen mensen hebben zondag gekeken naar de finale van het EK tussen de voetbalsters van Engeland en Duitsland. Via NPO 1 zagen zij hoe de Engelsen, gecoacht door de Nederlandse Sarina Wiegman, er met de winst vandoor gingen.

1 week geleden
NOS-presentatrice en actrice Leontien Ceulemans (70) overleden

LAREN (ANP) - Voormalig NOS-presentatrice en actrice Leontien Ceulemans is donderdag op 70-jarige leeftijd overleden. Zij overleed in het Rosa Spier Huis in Laren na een langdurig ziekbed als gevolg van een val. Dat heeft oud-casting director Harry Klooster, die goed met haar bevriend was, gemeld aan het ANP.

2 weken geleden
Verenigd Koninkrijk organiseert songfestival namens Oekraïne

LONDEN (ANP) - Het Verenigd Koninkrijk gaat het Eurovisie Songfestival organiseren in plaats van Oekraïne, zo heeft organisator European Broadcasting Union (EBU) maandag bekendgemaakt. Eigenlijk zou Oekraïne als de winnaar van dit jaar het evenement organiseren, maar dat kan niet vanwege de oorlog in het land.

2 weken geleden