Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Voordracht Frans Naereboutprijs tot 29 augustus 2022

Voordracht Frans Naereboutprijs tot 29 augustus 2022

VLISSINGEN - De Frans Naereboutprijs wordt in 2022 opnieuw uitgereikt aan een organisatie en een vrijwilliger die zich op uitzonderlijke wijze hebben ingezet voor Vlissingen, Oost-Souburg en Ritthem. Kent u zo’n organisatie of vrijwilliger of werkt u daarmee samen, dan kunt u deze voor de prijs voordragen!Ook dit jaar is er weer een aanmoedigingsprijs. Ook hiervoor kunt u een organisatie of vrijwilliger voordragen. 

Voordracht
U kunt tot 29 augustus 2022 het voordrachtformulier invullen, zodat de jury kan overgaan tot selectie. Het voordrachtformulier en meer informatie vindt u op de website www.vrijwilligerspuntvlissingen.nl/frans-naereboutprijs.

Contact
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met het Vrijwilligerspunt Vlissingen. Bereikbaar via telefoonnummer (0118) 48 70 00 of e-mail [email protected]

Meer uit Vlissingen

Opbrengst Outrun CF 2022

VLISSINGEN - De 8e editie van Outrun CF te Vlissingen is ondanks de regenbuien weer uitgepakt in een groot succes. Er was een opkomst van ongeveer 50 mensen die de regen trotseerde en meeliepen over de boulevard. Door div acties en verkoop van apen/shirts/boeken is de opbrengst voor dit jaar uitgekomen op 900, - De gehele opbrengst komt ten goede aan het onderzoek naar taaislijmziekte.

1 dag geleden
Melding woningbrand Maasstraat Oost-Souburg

OOST-SOUBURG - De brandweer is in de nacht van zaterdag op zondag met spoed uitgerukt na een melding van een woningbrand aan de Maasstraat. 

2 dagen geleden
Burenruzie aanleiding voor steekpartij Acacialaan

VLISSINGEN - Aan de Acacialaan heeft op zaterdagavond een steekincident plaatsgevonden. De politie ontving zaterdagavond een melding van een steekpartij. De straat werd afgezet door de politie en kort na de melding is één persoon aangehouden. 

2 dagen geleden
Bewoner ontdekt man op dak aan de Anjelierenlaan

VLISSINGEN - Agenten hebben vannacht een 33-jarige man uit Vlissingen aangehouden. Hij zat op de Anjelierenlaan op een dak.

3 dagen geleden
Bakker Tullenaar stopt ermee

VLISSINGEN - De bekende nachtbakker uit Vlissingen ‘bakkerij Tullenaar’ sluit na 38 jaar de deuren door de hoge kosten die niet meer zijn op te hoesten.

5 dagen geleden
Twintig Vlissingse verenigingen doen mee aan Grote Clubactie

VLISSINGEN - Zaterdag 24 september beginnen er twintig verenigingen uit Vlissingen met de verkoop van loten voor hun club. Dit jaar is dat extra bijzonder want de Grote Clubactie bestaat vijftig jaar. Wat in 1972 is begonnen als een lokale loterij is uitgegroeid tot de grootste fondsenwervende organisatie die meebouwt aan het in stand houden van een gezond verenigingsleven in Nederland.

5 dagen geleden
Recherche onderzoekt toedracht steekpartij

VLISSINGEN - In een woning in Vlissingen is woensdag aan het begin van de avond iemand gewond geraakt bij een steekpartij. Politieagenten hebben één persoon aangehouden als verdachte.

5 dagen geleden