Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Voordeuren Connexxion bussen 2 november weer open, gratis reizen voor kinderen vervalt

Voordeuren Connexxion bussen 2 november weer open, gratis reizen voor kinderen vervalt

REIMERSWAAL - De voordeuren van de Connexxion bussen zijn vanaf 2 november weer toegankelijk voor reizigers in de regio Zeeland. Door de plaatsing van schermen is de werkplek van de chauffeurs aangepast om de kans op mogelijke blootstelling aan virusdeeltjes te verkleinen.

Om de veiligheid van het personeel te kunnen waarborgen blijven de stoelen op de eerste rij afgesloten. Ook is de aanduiding voor staanplaatsen iets naar achteren verplaatst. Op die manier bevinden reizigers zich niet binnen anderhalve meter van de chauffeur. 

Doordat er zo persoonlijk contact mogelijk is met de chauffeur kunnen reizigers ook weer een kaartje kopen bij de chauffeur. Hiermee vervalt ook het gratis reizen voor kinderen tot en met 11 jaar onder begeleiding van een volwassene. Voor kinderen tot en met 11 jaar is dan het kidsticket van 1 euro weer te koop bij de chauffeur.

Vanaf 2 november geldt de regel: instappen via de voordeur, uitstappen via de achterdeuren. Het gebruik van een mondkapje blijft gewoon verplicht in het openbaar vervoer.

Meer uit Reimerswaal

Verkoeling zoeken in Reimerswaal en Kapelle

We zochten de afgelopen dagen massaal verkoeling langs de Kapelse en Reimerswaalse kust. Op de promenade van Wemeldinge is aan de berm goed te zien hoe droog het is. Deze week zou het koeler en natter moeten worden.

16 uur geleden
Jongeren worden onwel na pechgeval met bus bij Kapelle

KAPELLE - De hulpdiensten zijn vrijdagmiddag gealarmeerd voor een ongeval op de snelweg A58 ter hoogte van Kapelle. Eenmaal ter plaatse bleek het om onwel geworden passagiers van een touringcar te gaan. 

3 dagen geleden
Kapelle heeft Wemeldingeloop in Nationale Sportweek

WEMELDINGE - Op zaterdag 17 september is de 4e Wemeldingeloop. 

3 dagen geleden
Informatieavond over ontwerp Zanddijk Yerseke

YERSEKE - De Zanddijk-Molendijk is de route van en naar Yerseke. Op dit moment is de weg niet veilig genoeg. Daarom heeft de provincie besloten de Zanddijk te verbreden en een nieuwe verbindingsweg te maken naar Yerseke en bedrijventerrein Olzendepolder.

4 dagen geleden
Gemeente waarschuwt voor asbest bij sloop sportcentrum Groene Woud

KAPELLE - De sloop van het voormalige, asbesthoudende sportcentrum Groene Woud aan de Vroonlandseweg in Kapelle is begonnen. ‘De afgelopen periode vond er op het met bouwhekken afgezette sloopterrein en in het pand, buiten werktijden, vandalisme door jeugd plaats’, aldus de gemeente Kapelle. Daarom brengt de gemeente afzetlint met een asbestwaarschuwing aan.

5 dagen geleden
Dijkbrand in Yerseke trekt publiek

YERSEKE - De brandweer moest dinsdagmiddag uitrukken voor een buitenbrand aan de Ankerweg in Yerseke. Daar stond een stuk dijk in brand en dat trok aardig wat toeschouwers.

6 dagen geleden
Eerste Yerseksche Koenckelpotfanfare bestaat 30 jaar

YERSEKE - Toen de fanfare in 1992 werd opgericht hadden we niet kunnen bevroeden dat deze in 2022, 30 jaar later nog zou bestaan, maar we zijn er nog steeds, en springlevend.

1 week geleden