Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Voor wie is jouw vrolijke boodschap?

Voor wie is jouw vrolijke boodschap?

DOMBURG/MIDDELBURG - De coronacrisis gooit ons leven flink overhoop. Verjaardagen gaan niet door, je kunt niet zo maar langs bij opa en oma en evenementen zijn geschrapt.

Wil jij je medeleven uiten, een jarige in het zonnetje zetten, iets zeggen tegen opa en oma, de medewerkers in de zorg een hart onder de riem steken of een herinnering delen aan een evenement dat niet kan doorgaan? Laat het weten aan de Middelburgse & Veerse Bode! Wij plaatsen je boodschap, zodat we samen voor vrolijkheid zorgen!

Stuur je boodschap (met foto) in via https://www.internetbode.nl/DeBodeBrengtJeSamen

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Middelburg

Nieuwe fietstunnel dicht tot begin juli

VLISSINGEN - De nieuwe fietstunnel in de Poortersweg, bij de stadsentree van Vlissingen, is sinds maandag dicht. Pas begin juli kunnen fietsers en voetgangers de tunnel weer gebruiken.

2 uur geleden
Middelburger voor derde keer in korte tijd betrapt op rijden onder invloed

MIDDELBURG - De politie heeft maandagochtend de auto van een 26-jarige Middelburger in beslag genomen nadat de bestuurder al voor de derde keer in korte tijd betrapt werd op het rijden onder invloed.

2 uur geleden
Elektrische auto voor handhaving Veere

DOMBURG – Het wagenpark van de gemeente Veere heeft er een elektrische auto bij. Het is het derde 'groene' voertuig van de gemeente. Medewerkers van de afdeling handhaving gebruiken de auto.

2 uur geleden
Auto over de kop; dronken chauffeur uit Goes elders aangehouden

GOES - Een 25-jarige man uit Goes is maandagavond aangehouden nadat hij in dronken toestand met zijn auto over de kop was gevlogen op het Boerhaaveplein in Bergen op Zoom. Dat gebeurde rond 23.30 uur.

2 uur geleden
Auto opgeblazen in Middelburg; politie zoekt getuigen

MIDDELBURG - In de omgeving van het Seispark in Middelburg is maandagnacht een auto opgeblazen.

2 uur geleden
Is Wemeldinge het mooiste dorp van Nederland?

WEMELDINGE - Wemeldinge is in de race voor de titel 'Allermooiste dorp van Nederland'. 50 dorpen zijn genomineerd in deze verkiezing van de ANWB.De top vijf en winnaar van de verkiezing maakt de ANWB in september bekend. Ze ontwikkelt fiets- en wandelroutes langs die dorpen, zodat iedereen ze kan ontdekken. Ook verschijnt er in september een boek met daarin de 50 mooiste dorpen.

3 uur geleden
CDA in Borsele wil weer zoet water in natuurgebiedje bij 's-Gravenpolder

HEINKENSZAND - Het CDA in de gemeente Borsele begrijpt niet dat de gemalen nog steeds elke dag ‘kostbaar’ zoet water lozen in de Westerschelde, terwijl daar juist een tekort aan is.

3 uur geleden