Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Volop gezelligheid tijdens tropische zomerdag op Stallandse braderie

Volop gezelligheid tijdens tropische zomerdag op Stallandse braderie

SINT-ANNALAND - Een zomer in Sint-Annaland zonder braderie kan natuurlijk niet en daarom staat vandaag een nieuwe editie van deze gezellige braderie op de planning. Bezoekers genoten volop van alle activiteiten tijdens een snikhete zomerdag.

Liefhebbers van braderieën en markten kunnen hun hart weer ophalen in Stalland. Vandaag ging namelijk de jaarlijkse braderie van start. Er is vandaag voor ieder wat wils. Zoals gebruikelijk kent ook deze editie, naast de vele stands, diverse andere activiteiten zoals muziek, een uitgebreid terras, een kinderbraderie, een rommelmarkt en natuurlijk de kermis. 

De braderie wordt afgesloten met het Havenplein Festival. Dit festival gaat van start om 19.30 uur. 

Meer uit Tholen

Verenigingen op Tholen gaan weer loten verkopen via de Grote Clubactie

THOLEN - Verenigingen uit Tholen startten afgelopen zaterdag met de verkoop van loten voor hun club. Dat doen zij uiteraard tijdens de Grote Clubactie. Dit jaar is het ook nog eens een extra bijzondere editie. De Grote Clubactie bestaat namelijk 50 jaar.

11 uur geleden
Weerbericht Tholen: ‘Herfst barst deze week los: kans op wateroverlast en verkeershinder’

THOLEN - Komende dagen is het ronduit wisselvallig met van tijd tot tijd veel regen en wind. Zodra dit samenvalt met de ochtend- of avondspits kan dit veel hinder in het verkeer veroorzaken. Dat meldt weeronline. Plaatselijk kan ook wateroverlast optreden. Met 13 tot 15 graden is het fris voor eind september. Maandag trekt vanuit het noordwesten een regenzone naar het zuidoosten, waardoor vooral de ochtend en ook nog een deel van de middag met regenachtige perioden verloopt. Tijdens de ochtendspits krijgt het westen als eerste met intensieve regenval te maken. Vooral op de drukke trajecten in de Randstad kan de vertraging door files snel oplopen bij regenachtig weer. In de oostelijke regio’s is het dan overwegend bewolkt met wat lichte regen of motregen. Ten oosten van Utrecht komt de meest intensieve neerslag zeer waarschijnlijk als de meeste verkeersdrukte van de ochtend al is opgelost.

16 uur geleden
[OP DE WERKVLOER] Daphne Duijvelaar: ‘Denk out of the box om op een andere manier iets onder de aandacht te brengen’

Wie kan er mooier vertellen over zijn vak dan degene die er dagelijks mee bezig is. Waar komt zijn of haar liefde voor het vak vandaan? Waarom hebben ze voor dit beroep gekozen? Wat is er nou zo mooi aan het vak? En hoe ziet een werkdag er eigenlijk uit? Deze week: Daphne Duijvelaar.

1 dag geleden
Stichting Westerlicht Zeeland opent haar deuren in Tholen

THOLEN - Het duurt nog eventjes maar de voorbereidingen voor de opening zijn al in volle gang. Vanaf januari 2023 kunnen (ex)kankerpatiënten, hun naasten en nabestaanden terecht in het Centrum voor leven met en na kanker in Tholen.

3 dagen geleden
Activiteiten ‘Kom er bij’ bij het Leger des Heils

SINT MAARTENSDIJK - Eén van de belangrijke doelen binnen het Leger des Heils is de ontmoeting met en tussen mensen. Ook in onze kringloopwinkel krijgt dat gestalte maar vooral ook in ons “Trefpunt”. De gezellige ruimte voor een kop koffie en een praatje met andere bezoekers.

3 dagen geleden
Heemkundekring Stad en Lande van Tholen

THOLEN - Beste mensen, waar kan deze mooie woning staan in het buitengebied van ons eiland Tholen? En wie woonden er toen en in welke plaats, ik hoor het graag? Deze foto is gemaakt op 11-07-1995.

3 dagen geleden
Marjan en Fransisca doen vrijwilligerswerk bij de Morgenster: ‘We genieten van het enthousiasme van de kinderen’

SINT-ANNALAND - Marjan Koopman en Fransisca Lindhout, beiden woonachtig in Sint-Annaland, zitten in de leiding van de Morgenster. De Morgenster is een kinderclub van de kerk met kinderen van groep 5 t/m 8 in Sint-Annaland.

4 dagen geleden