Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Volledige inboedel Arsenaal onder de hamer

Volledige inboedel Arsenaal onder de hamer

VLISSINGEN - De volledige inboedel van voormalige attractie Het Arsenaal gaat in de verkoop. Het Arsenaal sloot 30 september definitief de deuren en in het pand wordt in de toekomst een boutiquehotel met vijftig kamers gerealiseerd. De inboedel, inclusief zeeaquaria, attracties, piraten en zelfs een schietbaan, wordt online geveild door BVA Auctions in vier verschillende veilingen.

BVA Auctions is het grootste online veilinghuis van Europa en gaat de inventaris van Het Arsenaal in vier veilingen verkopen. In totaal gaan maar liefst 747 verschillende items van Het Arsenaal onder de digitale hamer, verspreid over vier veilingen. De eerste veiling bevat klein inventaris, horecameubilair en de inventaris van de keuken en het restaurant. Deze veiling is op dit moment geopend. Er kan tot maandag 15 november geboden worden, de veiling sluit dan om 14 uur. De tweede veiling bevat unieke collectorsitems, zoals piratenpoppen, een schietbaan, model zeilschepen en decorstukken. Deze veiling is op dit moment geopend. Er kan tot maandag 22 november geboden worden. De derde veiling bevat diverse aquaria en de inventaris afkomstig van de aquariumverdieping van Het Arsenaal. Deze veiling opent op dinsdag 9 november en loop tot maandag 29 november. De laatste veiling bevat decorstukken en attracties van het piratenpretpark. Onder meer een schipbreuksimulator, de ontvangstbalie in de vorm van een piratenschip en een scheepswanddecoropstelling. Deze veiling opent op dinsdag 9 november en loopt tot maandag 6 december.

Meer uit Vlissingen

Moeten de bomen op het Oranjeplein eraan geloven?

OOST-SOUBURG - Het gaat niet goed met de oude beeldbepalende bomen op het Oranjeplein. Uit beantwoording van vragen over de bomen die de Partij Souburg-Ritthem (PSR) aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Vlissingen heeft gesteld, blijkt dat de bomen aan het afsterven zijn.

1 dag geleden
Willem-Jan Buijs neemt afscheid van strandpaviljoen Panta Rhei

VLISSINGEN - Het Nollestrand zonder Willem-Jan Buijs is haast onvoorstelbaar, maar toch zal Vlissingen eraan moeten wennen. Willem-Jan loopt er al sinds 1983 rond toen zijn ouders strandpaviljoen De Nolle kochten, een 'consumptietent' werd dat toen nog genoemd. Hij nam het paviljoen in 1996 over en bouwde het uit tot één van de meest succesvolle horecagelegenheden van Vlissingen: Panta Rhei. Maar nu is het klaar: "Je moet dit met honderddertig procent inzet kunnen doen wil je het goed doen. Ik merkte dat ik niet meer de power had om me er volledig in te storten, dan is het beter om te stoppen."

2 dagen geleden
Veel belangstelling voor het Delta Climate Center

VLISSINGEN - Zeeland en Vlissingen in het bijzonder hebben woensdag 10 april kennisgemaakt met het Delta Climate Center. Met het evenement 'Maak kennis met het Delta Climate Center' in de Lasloods in Vlissingen heeft het nieuwe centrum zich voor het eerst aan de buitenwereld gepresenteerd.

2 dagen geleden
Zorgen om Oost-Souburgse basisscholen en kinderopvang

OOST-SOUBURG - Ouders, kinderen, teamleden en medezeggenschapsraden van basisscholen de Tweemaster en de Parelburcht en de Kinderopvang Walcheren (KOW) maken zich zorgen over de nieuwbouw van de scholen en de kinderopvang. Ze hebben een brief geschreven aan de Vlissingse gemeenteraadsleden over vermeende gebreken aan de nieuwbouw, waarbij al de nodige fouten zijn gemaakt. Ook vragen ze zich in de brief af wanneer de nieuwe scholen nu eindelijk eens worden opgeleverd en of die scholen wel veilig gebouwd zijn.

3 dagen geleden
Delta Climate Center presenteert zich in de Lasloods

VLISSINGEN - Vanmiddag presenteert het Delta Climate Center (DCC) zich in de Lasloods. Het DCC laat zien wat het gaat doen op het gebied van onderzoek, onderwijs en valorisatie rond de thema's water, energie, voedsel en biogrondstoffen. Het DCC is mogelijk gemaakt door financiële bijdragen uit het compensatiepakket Wind in de Zeilen dat in het leven is geroepen nadat de Marinierskazerne niet naar Vlissingen kwam.

3 dagen geleden
Onderzoek naar Amerikaanse bommenwerper voor de kust

VLISSINGEN - Op 15 april 2024 begint de Defense POW/MIA Accounting Agency (DPAA) uit de Verenigde Staten in samenwerking met Trident Archeologie een project voor de kust van Domburg met als doel het lokaliseren en bergen van vermiste Amerikaanse militairen. De vermisten houden verband met een B-24 H Liberator die op 5 november 1943 buiten Domburg in zee stortte. 

5 dagen geleden
VTV-turnsters kampioen Zuid-West Nederland

VLISSINGEN - Na succesvolle kwalificatiewedstrijden turnen meisjes van de Vlissingse Turn Vereniging zich onder andere naar het kampioenschap ZW Nederland.

5 dagen geleden