Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Voetbalavontuur groep 6 ABS Middelburg strandt in St. Michielsgestel

Voetbalavontuur groep 6 ABS Middelburg strandt in St. Michielsgestel

MIDDELBURG - Groep 6a, van juf Petra Suijk en juf Yvonne Dekker, van de ABS in Middelburg, schopte het ver tijdens het schoolvoetbal dit jaar. De groep bereikte de districtsfinale Zuid 1 in St. Michielsgestel. Daar mochten ze Zeeland vertegenwoordigen. Helaas ging de wedstrijd verloren, en mocht het team niet door naar de landelijke finale. Toch zijn de juffen heel trots.

Petra Suijk: “we zijn met 7 jongens gestart en hebben de eerste ronde in Middelburg gewonnen. Daarna kwam de regiofinale, ook bij Zeelandia Middelburg. Hier hebben we spelers gevraagd uit de andere groepen 5 en 6 om mee te doen omdat we te weinig spelers hadden. Omdat we nu tweede werden, mochten we naar de districtsfinale Zuid 1 in Sint Michielsgestel op woensdag 1 juni. We zijn supertrots op de jongens. Het is uniek voor de ABS dat een team hier naartoe mag. Helaas was de spits uitgevallen door een ongelukje thuis en mocht hij niet voetballen van de arts. Dus moest iedereen nog een stapje harder lopen. Ik als juf ging het team coachen. Het was een goed georganiseerd toernooi met een poule van zeven scholen. Na zes wedstrijden strijden is het helaas niet gelukt om de laatste ronde in Zeist te bereiken. Maar een prachtige ervaring rijker en voldaan keerden we terug naar Middelburg!

Meer uit Middelburg

Vooral VVD-ers willen burgemeester van Middelburg worden

MIDDELBURG - Op 6 februari 2024 is de vacature voor het burgemeestersambt in de gemeente Middelburg opengesteld. Kandidaten konden hun sollicitatiebrieven tot 27 februari 2024 aan de commissaris van de Koning in Zeeland sturen.

4 uur geleden
Lustrumconcerten 30 jaar Gospelkoor Glorify

MIDDELBURG - Gospelkoor Glorify  bestaat 30 jaar en viert dat met 2 lustrumconcerten in Axel en Middelburg.

7 uur geleden
Samenwerking Zeelandia Middelburg en voetbalschool JVOZ

MIDDELBURG - Voorzitter Remy Verhage van voetbalclub Zeelandia Middelburg en voorzitter Eugène Fagg van Jeugd Voetbal Opleiding Zeeland (JVOZ) hebben vrijdag een samenwerkingsovereenkomst ondertekend. Deze stap volgt op een succesvolle pilot in de afgelopen periode.

2 dagen geleden
Vier auto's beschadigd vanwege autobrand in Middelburg

MIDDELBURG - In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn in Middelburg vier personenauto's beschadigd geraakt door brand. De brandweer heeft de voertuigen geblust.

5 dagen geleden
Hardleerse Middelburger zonder rijbewijs voor derde keer betrapt achter het stuur

ZIERIKZEE - Een 39-jarige Middelburger is afgelopen nacht op de N256 voor de derde keer betrapt op het rijden in een auto zonder geldig rijbewijs. Vanwege de recidive krijgt hij niet alleen een proces-verbaal, maar is ook de auto waarin hij reed in beslag genomen.

5 dagen geleden
Volume veel te hoog: TV wordt ingenomen door politie in Middelburg

MIDDELBURG - De politie heeft vannacht in Middelburg een televisie in beslag genomen. Dit naar aanleiding van geluidsoverlast. Het was namelijk niet de eerste keer dat de politie naar het adres moest.

5 dagen geleden
Koningin Máxima op bezoek bij Middelburgse inspiratiesessie

MIDDELBURG - Koningin Máxima was gisteren, woensdagmiddag 21 februari in Poppodium De Spot in Middelburg aanwezig tijdens de inspiratiesessie 'Méér Kunst en Cultuur in School en Omgeving'. Tijdens deze bijeenkomst bespraken educatie- en cultuurorganisaties uit de provincie Zeeland hoe zij leerlingen gelijke kansen kunnen bieden met behulp van de verlengde schooldag en het integreren van kunst en cultuur in het onderwijs. Koningin Máxima is erevoorzitter van Méér Muziek in de Klas.

1 week geleden