Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Vodafone Nederland opnieuw getroffen door storing

Vodafone Nederland opnieuw getroffen door storing

UTRECHT (ANP) - Provider Vodafone Nederland kampt donderdagmiddag opnieuw met een storing. Gebruikers van het netwerk hebben problemen met bellen. Het is de tweede storing deze week. Dinsdag waren er problemen met bellen en ook met het gebruik van mobiel internet.

Een woordvoerster laat weten dat nog wordt uitgezocht hoe groot de storing donderdag is en of gebruikers naast bellen ook problemen hebben met internet.

Via allestoringen.nl is te zien dat er sinds 14.30 uur meldingen binnenkomen over een storing bij het Vodafone-netwerk. Bij de helft van de meldingen wordt aangegeven geen netwerk of bereik.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Binnenland

Uitspraken burgemeester Bruls verbazen leiding NEC

NIJMEGEN (ANP) - De uitspraken die burgemeester Hubert Bruls van Nijmegen woensdag in een raadsvergadering deed, hebben de clubleiding van NEC verbaasd. Bruls zei onder meer dat hij wil dat relschoppers die zondag na de wedstrijd NEC - Vitesse de politie aanvielen een levenslang stadion- en omgevingsverbod krijgen. Hij denkt ook aan het weigeren van een bepaalde groep NEC-aanhangers in het stadion.

1 uur geleden
COA noemt 500 plaatsen een verlichting, wacht nog op meer plekken

DEN HAAG (ANP) - Het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) noemt de 500 opvangplekken die de komende dagen erbij komen een verlichting, maar zegt nog te wachten op meer opvanglocaties voor asielzoekers uit Ter Apel. "Naar aanleiding van het Veiligheidsberaad zijn er aanbiedingen van tien gemeenten, die nemen wij - indien mogelijk- zo snel mogelijk in gebruik", laat een woordvoerster weten. Er waren al tijdelijke opvangplekken toegezegd in onder meer Emmen, Groningen, Leeuwarden, Alkmaar, Overloon en Tilburg.

2 uur geleden
Bruls wil levenslang stadionverbod voor relschoppers

NIJMEGEN (ANP) - Burgemeester Hubert Bruls van Nijmegen wil dat relschoppers die na de wedstrijd NEC - Vitesse de politie aanvielen een levenslang stadion- en omgevingsverbod krijgen. Hij denkt ook aan het weigeren van een bepaalde groep NEC-aanhangers in het stadion. Dat zei de Nijmeegse burgemeester woensdag aan het begin van een raadsvergadering in een terugblik op de gebeurtenissen van zondag.

3 uur geleden
Broekers-Knol: deze week 500 plaatsen voor asielzoekers erbij

DEN HAAG (ANP) - De komende dagen komen er in totaal 500 opvangplekken voor asielzoekers bij, zegt demissionair staatssecretaris Ankie Broekers-Knol na een bezoek aan een opvangcentrum in Ter Apel. Woensdag en donderdag komen er 200 plaatsen bij in Almere, en vrijdag 300 in Gorinchem.

4 uur geleden
BuZa tegen reizigers uit en naar Marokko: zoek snel andere route

DEN HAAG (ANP) - Het ministerie van Buitenlandse Zaken raadt reizigers vanuit en naar Marokko aan om snel te zoeken naar een alternatieve route. Vanaf middernacht gaat er een vliegverbod in tussen Marokko en Nederland. Volgens een woordvoerder van het ministerie zijn er "alternatieven om te reizen via andere nabij Nederland gelegen landen". Het verbod geldt ook voor Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

5 uur geleden
Slachtoffer aanrijding tram in Den Haag is Poolse man

DEN HAAG (ANP) - De man die maandagavond in Den Haag overleed nadat hij door een tram was aangereden, is een 39-jarige man met de Poolse nationaliteit. De politie meldde eerder al dat het slachtoffer geen vaste woon- of verblijfplaats had.

8 uur geleden
Ook OM in hoger beroep in moordzaak advocaat Wiersum

AMSTERDAM (ANP) - Ook het Openbaar Ministerie gaat in hoger beroep in de strafzaak van de moord op advocaat Derk Wiersum. De rechtbank Amsterdam veroordeelde de twee verdachten vorige week tot dertig jaar cel. Het OM had levenslang geëist. De advocaten van Giërmo B. en Moreno B. hadden al laten weten beroep aan te tekenen tegen de uitspraak.

9 uur geleden