Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Vocalband Flash Back steunt Stichting Kinderdiabetes

Vocalband Flash Back steunt Stichting Kinderdiabetes

GOES - Vocalband Flash Back trekt de portemonnee voor de Stichting Kinderdiabetes. Het Zeeuws-Vlaamse popkoor schenkt aan de stichting de kassaopbrengst van theateroptredens in Goes en Terneuzen.

‘Back on Stage Part II’ is de titel van het avondvullende programma dat zaterdagavond 30 september op de planken wordt gebracht in De Mythe in Goes. Zaterdag 7 oktober is de voorstelling in het Scheldetheater in Terneuzen. Flash Back wordt bijgestaan door de Belgische popgroep Sledgehammer voor deze optredens. Voor enkele rustige popsongs is de begeleiding van het koor in handen van twee akoestisch spelende gitaristen.

Voorzitter Barry Rademaker van de Stichting Kinderdiabetes: “Wat is het een mooi initiatief van Flash Back. Het is een unieke gebeurtenis waar ik naar uitkijk! Als Stichting Kinderdiabetes zijn we heel blij met de inkomsten die we gaan ontvangen, want hiervan kunnen we heel veel kinderen met diabetes en hun omgeving ondersteunen en/of een geweldige dag laten beleven. Namens SKD wil ik iedereen binnen Flash Back enorm bedanken voor hun inzet en harde werken en ik weet zeker dat het een succes gaat worden.’’

Kijk voor kaarten op www.zeelandtheaters.nl.

Meer uit Beveland

Lintje voor veelzijdige vrijwilliger Jacqueline Dijkinga uit Kortgene

COLIJNSPLAAT/KORTGENE - Burgemeester Loes Meeuwisse van de gemeente Noord-Beveland heeft donderdagmiddag een koninklijke onderscheiding uitgereikt aan Jacqueline Dijkinga uit Kortgene. Zij kreeg een lintje voor haar jarenlange vrijwilligerswerk. In Bistro Zeelandia in Colijnsplaat is Dijkinga verrast met de benoeming tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

2 uur geleden
Culturele Fair Noord-Beveland toe aan tweede editie

KORTGENE - Wethouder Yvonne Maas van de gemeente Noord-Beveland opent donderdag om 18.00 uur de tweede editie van de Culturele Fair Noord-Beveland. Dit is een avond vol muziek, exposities, theater, workshops, optredens, activiteiten en meer op het terrein van Eindeloos Eiland Festival (EEF) in Kortgene.

6 uur geleden
Stichting Leergeld Oosterschelderegio krijgt 1000 euro bij haringparty Goes

GOES - Tijdens de goed bezochte haringparty bij Slot Oostende in Goes heeft stichting Leergeld Oosterschelderegio woensdag een cheque van 1000 euro uitgereikt gekregen.

7 uur geleden
Inge Sportfonds en SGB organiseren derde Inge Memorial in Goes

GOES - Donderdag vindt de derde Inge Memorial plaats. Tijdens dit sportevenement in het Omnium in Goes kunnen geïnteresseerden kennis maken met rolstoelhockey en met de activiteiten van het Inge Sportfonds.

1 dag geleden
Plaats voor ondernemers Broodfondsen in Zeeland

GOES - In Zeeland is bij Broodfondsen nog plaats voor ondernemers. Daarom organiseren ze een bijeenkomst op dinsdag 25 juni a.s. Voor ondernemers die arbeidsongeschikt worden en zonder werk geen inkomen meer hebben, is dit solidaire vangnet voor en door ondernemers bedacht. Hierin steunen zij elkaar bij ziekte met schenkingen. 

1 dag geleden
Auto belandt op N62 in berm bij 's-Heerenhoek en raakt zwaar beschadigd

's-HEERENHOEK - Een personenauto is woensdag tijdens de ochtendspits van de Sloeweg (N62) geraakt bij 's-Heerenhoek. De bestuurder bleef ongedeerd.

1 dag geleden
Borsele ageert tegen plan hoogspanningsstation Sloegebied

HEINKENSZAND - Het conceptvoorkeursalternatief, het milieueffectrapport en de Integrale Effectenanalyse voor de bouw van een nieuw 380 kV-hoogspanningsstation in de omgeving van het Sloegebied liggen t/m 20 juni ter inzage. Iedereen kan een reactie indienen. 

3 dagen geleden