Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Vlissingse turn vereniging brengt 25e dansvoorstelling

Vlissingse turn vereniging brengt 25e dansvoorstelling

VLISSINGEN - Al jarenlang verzorgt de dansafdeling van de Vlissingse Turn Vereniging een dansvoorstelling, meestal in de Stadsschouwburg in Middelburg.

De afgelopen twee jaar kon deze voorstelling niet doorgaan vanwege coronamaatregelen, maar woensdag 6 juli staan alle dansers van VTV weer op het podium met de 25e theaterdansvoorstelling. De show zal erg gevarieerd worden, niet alleen omdat er heel verschillende leeftijdsgroepen meedoen maar ook omdat er verschillende dansstijlen zullen worden vertoond. Gastoptredens zijn er dit jaar van een damesgroep van JES en een meisjesgroep van Dance MoTiVation, beide uit Middelburg. Voor een groot aantal dansers en danseressen van VTV wordt de voorstelling hun allereerste keer op het podium van een theater. Dat zorgt natuurlijk voor wat spanning, maar de dansers zullen vooral heel veel plezier hebben en het publiek uiteraard ook. De voorstelling begint om 19.00 uur; zaal open 18.30 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar op 6 juli vanaf 18.00 uur bij de kassa van de Schouwburg in Middelburg. Meer informatie: Facebookpagina of www.vtv-vlissingen.nl.

Meer uit Vlissingen

Auto’s total loss na brand

VLISSINGEN - Verschillende personenwagens zijn afgelopen nacht in vlammen opgegaan. Twee auto’s waren niet meer te redden, een derde heeft flinke schade opgelopen.

18 uur geleden
Wielrenner botst op auto in Ritthem

RITTHEM - Een wielrenner is vanmiddag gewond geraakt nadat hij op de Marie Curieweg in Ritthem op een geparkeerde auto was gebotst.

1 dag geleden
Man aangehouden voor bedreiging horecamedewerker aan de Nieuwendijk

VLISSINGEN - Een 31-jarige inwoner van Vlissingen aangehouden is gisteren aangehouden. Hij zou deze week een medewerker van een horecagelegenheid aan de Nieuwendijk met een op een vuurwapen lijkend voorwerp hebben bedreigd.Een 31-jarige inwoner van Vlissingen aangehouden is gisteren aangehouden. Hij zou in de nacht van woensdag op donderdag een medewerker van een horecagelegenheid aan de Nieuwendijk hebben bedreigd. Dit deed hij met een op een vuurwapen lijkend voorwerp.

1 dag geleden
Twee verdachten uit Vlissingen aangehouden na schietincident

VLISSINGEN - Agenten hielden gistermorgen twee verdachten aan voor mogelijke betrokkenheid bij een mogelijk schietincident. Het gaat om twee heren uit Vlissingen.

1 dag geleden
Wat doet Vlissingen voor eenzame jongeren?

VLISSINGEN - De mentale gezondheid van de jeugd staat ernstig onder druk. Voor de helft van de jongeren is eenzaamheid een probleem en voor 18 procent zelfs een zeer ernstig probleem! Werk je op professionele basis met jongeren? En wil je deze jongeren een sociale boost geven in de Week tegen Eenzaamheid? Sluit je dan aan bij de landelijke beweging Social Friday. Je maakt met weinig moeite, enorme impact voor jongeren in Vlissingen!

2 dagen geleden
Acht jaar cel en TBS geëist voor man die revolver in mond duwde

MIDDELBURG - Tegen de dertigjarige Vlissinger A. D. is donderdag in Middelburg een gevangenisstraf van acht jaar en tbs met dwangverpleging geëist. De Vlissinger wordt ervan verdacht dat hij op 10 juni 2021 in Oostburg bij een kennis een geladen revolver in diens mond heeft geduwd en enkele keren de trekker over heeft gehaald.

2 dagen geleden
Zwemmers Scheldebeker steken Westerschelde over

VLISSINGEN - Voor de zwemwedstrijd de Scheldebeker steken de deelnemers op zaterdag 20 augustus de Westerschelde over.

2 dagen geleden