Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Vlissingse spookrijder scheurt onder invloed over A58

Vlissingse spookrijder scheurt onder invloed over A58

VLISSINGEN - Een 24-jarige Vlissingse spookrijder is donderdag rond middernacht aangehouden bij de snelweg A58 bij Middelburg. De man reed met hoge snelheid van Goes richting Vlissingen over de verkeerde rijbaan. Hij was vermoedelijk onder invloed van drugs.

Zeker vijf automobilisten meldden woensdagavond via alarmnummer 112 een spookrijder op de A58. Hij reed met, volgens de melders, extreem hard. Automobilisten die wel in de juiste richting reden, zagen zich genoodzaakt uit te wijken naar de vluchtstrook. 

Ter hoogte van de afslag Middelburg stopte de auto. Agenten zijn daar naar de auto toegelopen en trokken de sleutels uit het contact. Vanwege het gedrag van de man vermoedden ze dat hij onder invloed was. ‘Uit een blaastest bleek dat hij te veel had gedronken’, laat de politie weten. ‘Uit een speekseltest bleek dat hij onder invloed was van THC, de werkzame stof in hasj en wiet.’

De Vlissinger is overgebracht naar een politiecellencomplex en een GGD-arts heeft daar bloed van de man afgenomen. Dat onderzoekt het Nederlands Forensisch Instituut (NFI). Als de uitslag bekend is, neemt een officier van justitie een besluit over de afhandeling van de zaak. Het rijbewijs van de man is ingevorderd en het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR) is in kennis gesteld van het verkeersgedrag van de man. Mogelijk legt die instantie hem een educatieve maatregel op.

Meer uit Beveland

Kleindochter Leala opent keramiekatelier Ine Haring in Ambachtscentrum Goes

GOES - Leala heeft het keramiekatelier van haar oma Ine Haring geopend in het ambachtscentrum in Goes.

14 uur geleden
Burgernet stopt in september met sms en spraakbericht

DEN HAAG - Burgernet zal binnenkort alleen nog via de app berichten versturen over zoekacties rond inbraken, berovingen, vermiste personen en andere zaken waarvoor de hulp van het publiek wordt gevraagd. De meldingen via sms en spraakberichten komen daarmee te vervallen.

16 uur geleden
Adrz haalt geld op voor Spoedeisende Geneeskunde Onderzoeksfonds

GOES - Zaterdag 27 mei werd op ‘International Emergency Medicine day’ door een team van ziekenhuis Adrz voor de 7e keer de SGO-run gelopen. 

22 uur geleden
Geslaagde Moederdagactie: Honderden gratis taartjes over de toonbank

GOES - Honderden moeders zijn afgelopen Moederdag verrast met een gratis taartje van hun lokale bakker, dankzij de Moederdagactie van de Bode. Alle Vrienden van de Bode mochten kosteloos een taartje ophalen!

1 dag geleden
Man (34) vernielt ruit en steelt bestelbus in Goes

GOES - Een 34-jarige man uit Bergen op Zoom is gisteren na een achtervolging aangehouden in Steenbergen. De man zou in Goes een ruit hebben vernield en een bestelbus hebben gestolen. 

1 dag geleden
Grote brand Oudelande aangestoken; bewoner (51) aangehouden

OUDELANDE - Voor de brand die donderdagmorgen vroeg een schuur met tientallen caravans verwoestte in Oudelande gaat de politie uit van brandstichting. De 51-jarige bewoner van het naastgelegen huis, dat ook beschadigde raakte, is aagehouden. Hij zit vast voor verhoor.

1 dag geleden
Traumahelikopter naar ongeluk op boerderij bij 's-Heer Arendskerke

‘s-HEER ARENDSKERKE - Aan de Wissekerkseweg in ‘s-Heer Arendskerke is op donderdagochtend een traumahelikopter geland voor een arbeidsongeval bij een nabijgelegen boerderij. Het slachtoffer werd moet spoed overgebracht naar het ziekenhuis. 

1 dag geleden