Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Vlissingse ondernemers verwelkomen nieuwe inwoners

Vlissingse ondernemers verwelkomen nieuwe inwoners

VLISSINGEN - De Vlissingse Ondernemers Centrale heeft een welkomstenveloppe voor nieuwe inwoners van de stad samengesteld.

Nieuwe Vlissingers krijgen de enveloppe wanneer zij zich inschrijven bij de gemeente. De enveloppe is voorzien van een illustratie van kunstenares Agnes den Hartogh en bevat naast een plattegrond en een sleutelhanger zo’n veertig kortingcoupons van Vlissingse ondernemers. Het welkomstgeschenk is bedoeld om nieuwe Vlissingers de stad te laten leren kennen.

Meer uit Vlissingen

'Breng veiligheidsrisico's van Evolution Terminals beter in beeld'

VLISSINGEN-OOST - De Commissie voor de milieueffectrapportage wil dat er nog eens beter wordt gekeken naar de milieugevolgen die de bouw van Evolution Terminals in Vlissingen-Oost met zich meebrengt. Evolution Terminals wil een tankterminal realiseren voor de overslag van ammoniak, methanol en biobrandstoffen. De terminal moet een opslagcapaciteit van 850.000 kubieke meter krijgen.

6 minuten geleden
Wilfried Boonman (VVD) geïnstalleerd als nieuwe wethouder

VLISSINGEN - Aan het begin van de gemeenteraadsvergadering is vanavond Wilfried Boonman geïnstalleerd als wethouder. Boonman was tot voor kort raadslid in de gemeente Middelburg. Hij volgt Sal Cracau op die in februari zijn functie neerlegde wegens gezondheidsproblemen en een motie van wantrouwen die hij weliswaar ternauwernood overleefde.

14 uur geleden
Blues Stuff en Busted Feet vanavond in de Piek

VLISSINGEN - De Zeeuwse band Blues Stuff is opgericht in 2014 en bestaat uit een viertal doorgewinterde muzikanten met een sterke voorliefde voor de stevige blues. Ze spelen vrijdag 19 april in de Piek in de Hellebardierstraat.

18 uur geleden
Provincie investeert in erfgoed, mobiliteit, wonen, milieu, sport en leefbaarheid

MIDDELBURG - De Provincie Zeeland investeert de komende jaren onder meer in erfgoed, mobiliteit, leefbaarheid, milieu en in de verdere ontwikkeling van het North Sea Port-district. Dat staat in de voorjaarsnota die Gedeputeerde Staten donderdag 18 april naar Provinciale Staten stuurden.

19 uur geleden
Hartstichting en KNVB maken voetbalvelden hartveilig

VLISSINGEN - Iedere dag krijgen 47 mensen een hartstilstand. Het is van levensbelang dat er binnen 6 minuten gereanimeerd wordt. Ook op en rondom voetbalvelden komt het voor dat iemand een hartstilstand krijgt. Daarom gaan de Hartstichting en de KNVB, samen met de Nederlandse Reanimatie Raad, zoveel mogelijk amateurvoetbalclubs helpen hun vereniging hartveilig te maken.    

20 uur geleden
Overleden persoon gevonden in woning Westerzicht

VLISSINGEN - De politie heeft het onderzoek in een woning in Westerzicht in Vlissinen afgerond. In de woning werd een overleden persoon aangetroffen.

22 uur geleden
Politieonderzoek in woning Westerzicht

VLISSINGEN - De politie heeft woensdagnacht een onderzoek gedaan in een woning aan de Westerzicht in Vlissingen. Wat er precies gebeurd is, is vooralsnog onbekend.

1 dag geleden