Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Vlissingen Zingt weer, zing je ook mee?

Vlissingen Zingt weer, zing je ook mee?

VLISSINGEN - Op zaterdag 6 augustus is het eindelijk zover, dan begint na drie jaar wachten de dertiende editie van het allerleukste gratis toegankelijke meezing evenement van Zeeland: ‘Vlissingen Zingt’.

Het evenement dat iedereen uit volle borst laat meezingen op het altijd gezellige Bellamypark in hartje Vlissingen. Op het repertoire staan liedjes die iedereen kent, van André Hazes tot Queen, en van ‘Laat de zon in je hart’ tot ‘Sweet Caroline’. Onder begeleiding van presentator Ron Vervuurt worden deze liedjes meegezongen door zowel de sfeermakers op het podium als het publiek. 

Ledschermen
De liedteksten zijn te lezen op twee ledschermen en in de Meezingkrant die huis aan huis wordt verspreid.
De laagdrempeligheid, de saamhorigheid onder de bezoekers en het plezier van het samen zingen zorgen er voor dat de vele bezoekers een onvergetelijke avond hebben. Talent is totaal niet belangrijk, het gaat om de lol van het samen zingen! Vlissingen Zingt begint om 19.30 uur met de Guus Bok Liveband.
Deze swingende band speelt eigen liedjes en Nederpop en zorgt voor een verrassende, sfeervolle en dynamische show met veel interactie tussen band en publiek. Na dit optreden betreden de sfeermakers het podium, is het tijd om te keeltjes te schrapen en heel Vlissingen, van jong tot oud te laten meezingen. Of je nu vals of prachtig zingt maakt niet uit, van samen zingen word je blij! Vlissingen Zingt, het enige evenement waarbij het publiek de ster van de avond is! www.facebook.com/vlissingenzingt en www.nederlandzingtmee.nl

Meer uit Vlissingen

Graf oorlogsveteraan Visbeen in ere hersteld

MIDDELBURG - Precies 79 jaar nadat hij nabij West-Souburg is gesneuveld werd afgelopen donderdag op de begraafplaats van Middelburg een kleine herdenking gehouden voor Jacob (Jaap) Visbeen. Sergeant Visbeen zat bij de Prinses Irenebrigade en kwam in 1944 op Walcheren terecht. Hij kwam om het leven bij het ruimte van mijnen langs het Kanaal door Walcheren ter hoogte van West-Souburg.

2 uur geleden
Ideeën gezocht voor het Nollebos-Westduinpark

VLISSINGEN - De gemeente heeft afgelopen donderdagavond, 23 november, een 'werkbijeenkomst' gehouden over invulling van het Nollebos-Westduinpark. De opkomst was niet overdreven groot. Na een voorstelrondje bleek zo'n beetje de helft van de circa dertig aanwezigen ofwel bij de gemeente Vlissingen te werken of een leverancier van speeltoestellen te vertegenwoordigen.

21 uur geleden
Medailles voor VTV bij start turnseizoen

VLISSINGEN - Het weekend van 25 en 26 november was een druk weekend voor de turnsters van de A- en B-selectie van de Vlissingse Turn Vereniging. Dit was het eerste kwalificatieweekend voor de turnsters die uitkomen in niveau 4, niveau 5, niveau 6, niveau 7, supplement G en supplement H. Deze kwalificatie vond plaats in het LACO Sportcentrum te Zierikzee.

1 dag geleden
Westerschelde Ferry: 'Gratis soep voor passagiers'

VLISSINGEN - Oude tijden herleven weer: voor iedereen die op dinsdag 28 november met de Westerschelde Ferry meevaart, staat een kop erwtensoep te wachten. Net als vroeger op de PSD, kunnen passagiers genieten van een lekkere kop snert. Het verschil met toen en nu: nu is het gratis!

1 dag geleden
Project met bekende taalcoaches slaat aan

MIDDELBURG - Taalhuis Walcheren organiseert sinds oktober een nieuw project: Bekende taalcoaches. Hierbij werden bekende inwoners van Walcheren met een verkorte cursus klaargestoomd voor hun nieuwe vrijwilligersbaan als taalcoach. Een taalcoach is een vrijwilliger die een taalvrager gaat helpen om beter Nederlands te spreken, te schrijven en/of te lezen. Deze twee mensen maken samen afspraken over wat de een wil leren en de ander kan bieden. Meestal is dit een gesprek van ongeveer een uur per week waarin aandacht wordt besteed aan de leerdoelen van de taalvrager.

2 dagen geleden
Gemeente heeft garages en bergingen gecontroleerd

VLISSINGEN - Op woensdag 22 november heeft de gemeente een groot aantal garageboxen gecontroleerd. De controle is uitgevoerd in samenwerking met de politie die daarbij gebruik heeft gemaakt van speurhonden. Doel van de controle was om te kijken of in de garages en bergingen geen activiteiten plaatsvonden die in strijd zijn met het bestemmingsplan. Er is speciaal gelet op de opslag van vuurwerk. Bij vier gecontroleerde bedrijven wordt nader onderzoek ingesteld. In één situatie was het gebruik in strijd met het bestemmingsplan en er is één milieuovertreding geconstateerd.

3 dagen geleden
Morgen komt Sinterklaas aan in Oost-Souburg

OOST-SOUBURG - Morgen, zaterdag 25 november, hoopt Sinterklaas aan te komen in Oost-Souburg.

4 dagen geleden