Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Vlissingen Zingt weer, zing je ook mee?

Vlissingen Zingt weer, zing je ook mee?

VLISSINGEN - Op zaterdag 6 augustus is het eindelijk zover, dan begint na drie jaar wachten de dertiende editie van het allerleukste gratis toegankelijke meezing evenement van Zeeland: ‘Vlissingen Zingt’.

Het evenement dat iedereen uit volle borst laat meezingen op het altijd gezellige Bellamypark in hartje Vlissingen. Op het repertoire staan liedjes die iedereen kent, van André Hazes tot Queen, en van ‘Laat de zon in je hart’ tot ‘Sweet Caroline’. Onder begeleiding van presentator Ron Vervuurt worden deze liedjes meegezongen door zowel de sfeermakers op het podium als het publiek. 

Ledschermen
De liedteksten zijn te lezen op twee ledschermen en in de Meezingkrant die huis aan huis wordt verspreid.
De laagdrempeligheid, de saamhorigheid onder de bezoekers en het plezier van het samen zingen zorgen er voor dat de vele bezoekers een onvergetelijke avond hebben. Talent is totaal niet belangrijk, het gaat om de lol van het samen zingen! Vlissingen Zingt begint om 19.30 uur met de Guus Bok Liveband.
Deze swingende band speelt eigen liedjes en Nederpop en zorgt voor een verrassende, sfeervolle en dynamische show met veel interactie tussen band en publiek. Na dit optreden betreden de sfeermakers het podium, is het tijd om te keeltjes te schrapen en heel Vlissingen, van jong tot oud te laten meezingen. Of je nu vals of prachtig zingt maakt niet uit, van samen zingen word je blij! Vlissingen Zingt, het enige evenement waarbij het publiek de ster van de avond is! www.facebook.com/vlissingenzingt en www.nederlandzingtmee.nl

Meer uit Vlissingen

Gewijzigde afvalinzameling in Vlissingen door hitte

VLISSINGEN - Deze week worden er tropische temperaturen verwacht. Daarom past de gemeente Vlissingen tijdelijk het schema voor de afvalinzameling aan.

2 uur geleden
Auto’s uitgebrand in Kasteelstraat, politie vermoedt brandstichting

VLISSINGEN - In de Kasteelstraat in Vlissingen zijn van zaterdag op zondag twee auto’s volledig verwoest door brand. Een derde voertuig heeft brandschade aan de voorkant. De politie vermoedt dat het vuur is aangestoken.

1 dag geleden
Auto’s total loss na brand

VLISSINGEN - Verschillende personenwagens zijn afgelopen nacht in vlammen opgegaan. Twee auto’s waren niet meer te redden, een derde heeft flinke schade opgelopen.

2 dagen geleden
Wielrenner botst op auto in Ritthem

RITTHEM - Een wielrenner is vanmiddag gewond geraakt nadat hij op de Marie Curieweg in Ritthem op een geparkeerde auto was gebotst.

2 dagen geleden
Man aangehouden voor bedreiging horecamedewerker aan de Nieuwendijk

VLISSINGEN - Een 31-jarige inwoner van Vlissingen aangehouden is gisteren aangehouden. Hij zou deze week een medewerker van een horecagelegenheid aan de Nieuwendijk met een op een vuurwapen lijkend voorwerp hebben bedreigd.Een 31-jarige inwoner van Vlissingen aangehouden is gisteren aangehouden. Hij zou in de nacht van woensdag op donderdag een medewerker van een horecagelegenheid aan de Nieuwendijk hebben bedreigd. Dit deed hij met een op een vuurwapen lijkend voorwerp.

2 dagen geleden
Twee verdachten uit Vlissingen aangehouden na schietincident

VLISSINGEN - Agenten hielden gistermorgen twee verdachten aan voor mogelijke betrokkenheid bij een mogelijk schietincident. Het gaat om twee heren uit Vlissingen.

3 dagen geleden
Wat doet Vlissingen voor eenzame jongeren?

VLISSINGEN - De mentale gezondheid van de jeugd staat ernstig onder druk. Voor de helft van de jongeren is eenzaamheid een probleem en voor 18 procent zelfs een zeer ernstig probleem! Werk je op professionele basis met jongeren? En wil je deze jongeren een sociale boost geven in de Week tegen Eenzaamheid? Sluit je dan aan bij de landelijke beweging Social Friday. Je maakt met weinig moeite, enorme impact voor jongeren in Vlissingen!

3 dagen geleden