Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

‘VKP en Drogist.nl groeien fors ondanks coronacrisis’

‘VKP en Drogist.nl groeien fors ondanks coronacrisis’

GOES - Er staan twee bedrijven uit Zeeland - Drogist.nl uit Goes en VKP Bouw uit Kapelle - in de vijfde Top 250 Groeibedrijven. Deze lijst is dinsdag gepresenteerd. 

De ranglijst is een initiatief van Erasmus Centre for Entrepreneurship (ECE) en nlgroeit. ‘Deze Nederlandse bedrijven zijn, ondanks de coronacrisis, in staat gebleken fors door te groeien’, aldus de Kamer van Koophandel (KvK). ‘Veel groeibedrijven profiteren juist van versnelde veranderingen in klantwensen en op het gebied van digitalisering, omdat ze voor de pandemie al vernieuwende verdienmodellen hanteerden.’

Uit de Top 250 Groeibedrijven, die dit jaar voor de vijfde keer is opgesteld, blijkt dat de meeste snelgroeiende bedrijven zich bevinden in sectoren op het snijvlak van digitalisering, dienstverlening en nieuwe media. Noord-Holland heeft met 90 bedrijven de meeste noteringen in de Top 250, gevolgd door Noord-Brabant (51) en Zuid-Holland (42). ‘Van alle Top 250 Groeibedrijven heeft slechts 5 procent een vrouwelijke ondernemer. Dat is een verdere daling ten opzichte van de vorige editie.’

Meer uit Beveland

Man gewond aan hoofd na ongeval Oosterschelde

COLIJNSPLAAT - Bij een ongeval op de Oosterschelde bij Colijnsplaat is zaterdagmiddag een man gewond geraakt aan het hoofd. De KNRM en de Kustwacht werden ingezet.

20 uur geleden
Kapelse bigband 'The Evergreens' gaat terug in de tijd in Wilhelminadorp

WILHELMINADORP - Op zaterdag 9 maart geeft bigband The Evergreens uit Kapelle een echte dansavond voor de liefhebbers van het stijldansen.

20 uur geleden
Kunstenaar Dani Ploeger: 'Mijn werk gaat over de wereld waarin we leven'

VLISSINGEN - Bij de Souburgse fanfare leerde hij dat er meer mogelijk is dan 'doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg'. Die les heeft Dani Ploeger ter harte genomen. Als kunstenaar zoekt hij de verbinding tussen de plek waar hij opgroeide en de kunstwereld. "Die mensen vinden me een rare, maar ik ben óók nog steeds iemand van het dorp."

1 dag geleden
Auto belandt in sloot in buitengebied Borssele: Inzittenden naar het ziekenhuis

BORSSELE - In het buitengebied van Borssele is vrijdagavond een personenauto op zijn kop in een vrijwel droge sloot beland. Zeker twee personen raakten gewond.

1 dag geleden
Hele gebied Omnium en Hollandsche Hoeve in Goes voortaan rookvrij

GOES - Binnen mocht al niet meer gerookt worden, maar voortaan is het hele terrein van het Omnium en de Hollandsche Hoeve in Goes een rookvrije zone. 'Hier komen veel kinderen en we willen het goede voorbeeld geven', aldus de partijen in het gebied die hiervoor samenwerken.

1 dag geleden
Goes vernieuwt centrum-zuid, inwoners kunnen meedenken

GOES - De gemeente Goes presenteert een conceptplan voor de toekomst van het gebied centrum-zuid. Voordat de gemeenteraad hierover definitief besluit, kunnen inwoners tot maandag 1 april online meedenken en suggesties geven. Ook is er op maandag 18 maart een inloopavond over de nieuwe visie in buurthuis de Pit in Goes.

1 dag geleden
Ambachtenmarkt in Gasthuis Goes

GOES - Zaterdag 2 maart organiseert het activiteiten bureau van Zorggroep Ter Weel een ambachtenmarkt in het Gasthuis aan de Kievitlaan in Goes.

2 dagen geleden