Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Vijf inbrekers op heterdaad gearresteerd bij bedrijf in Goes

Vijf inbrekers op heterdaad gearresteerd bij bedrijf in Goes

GOES - Op de Hensonweg in Goes hield de politie dinsdagmorgen vroeg vijf mannen aan voor een inbraakpoging bij een bedrijf aan de verderop gelegen Scottweg.

Rond 2.10 uur kreeg de politie een melding van een bedrijfsinbraak. ‘Meerdere mannen waren over een hek geklommen, waardoor het alarm afging’, aldus de politie. ‘Ze zochten vermoedelijk naar aluminium en roestvrijstaal.’ Diverse politie-eenheden werden gealarmeerd. ‘De eerste politieauto was snel ter plaatse, waarop de inbrekers op de vlucht sloegen. Op de Hensonweg werd een eerste man gearresteerd. Diverse agenten, geassisteerd door een politiehond, zochten naar de andere inbrekers.’ 

Op de Hensonweg werden twee verdachte auto’s aangetroffen; een personenauto en witte bestelbus. In de auto’s werden nog eens vier mannen gevonden. Ook dit viertal is gearresteerd. Van de vijf mannen wordt van vier (22, 26, 41 en 43 jaar) de woonplaats nog onderzocht. De vijfde man (32 jaar) woont in Den Haag. Het vijftal is voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht. Ze worden dinsdag verhoord.

Meer uit Beveland

Avondvierdaagse terug van weggeweest in Kamperland

KAMPERLAND - Oranjevereniging Kamperland/VDK organiseert, na een paar jaar afwezigheid, weer een avondvierdaagse voor jong en oud in Kamperland. Zij gaan wandelen van dinsdag 6 juni tot en met vrijdag 9 juni.

13 uur geleden
17-jarige jongen uit Goes overleden na ongeval met scooter

GOES - Een jongen van 17 uit Goes is overleden nadat hij gisteren betrokken raakte bij een eenzijdig ongeluk. Hij reed met zijn scooter tegen een geparkeerde auto.

1 dag geleden
Badeendjesrace in Goes zorgt voor veel drukte bij de Oostvest

GOES - Gisteren kleurde de Oostvest knalgeel. Hier was namelijk de allereerste editie van de ‘What Goes On’-badeendjesrace. Honderden, misschien wel duizenden badeendjes gaven het water in de Oostvest een zonnige kleur en gingen de strijd aan om prijzen te winnen.

1 dag geleden
Toer Club Arendskerke houdt op 4 juni twee ritten

‘s-HEER ARENDSKERKE - Toer Club Arendskerke houdt zondag 4 juni fietstoertochten van 80 en 105 kilometer. Vertrekpunt is het terrein van tennisvereniging de Schaepskooi in ‘s-Heer Arendskerke. 

1 dag geleden
Tractor belandt in sloot, bestuurder gewond

‘S-HEERENHOEK - Een tractor is zaterdag aan het begin van de middag in een droge sloot terecht gekomen. De bestuurder raakte bij het ongeluk gewond.

2 dagen geleden
Winnaars bandcompetitie Spectra zijn bekend

OVEZANDE - De finale van bandcompetite Spectra vond gisteren plaats op het Klomppop Festival. In de finale streden de bands Grainbait, Baneham, TheTraveling Trashcans en Grote Geelstaart om de Spectra seizoenswinst. Grote Geelstaart ging er uiteindelijk met de winst vandoor.

2 dagen geleden
Bakkerij van Piet de Koster in Wolphaartsdijk bestaat 39 jaar en houdt open dag

WOLPHAARTSDIJK - Maandag 29 mei, tweede pinksterdag, is er een open dag in de ambachtelijke bakkerij van Piet de Koster in Wolphaartsdijk.

2 dagen geleden