Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Vier tips over moordzaak aan Adriaen van de Vennestraat

Vier tips over moordzaak aan Adriaen van de Vennestraat

VLISSINGEN - De politie heeft na een uitzending van Opsporing Verzocht, waarin de moordzaak van de 23-jarige Roshentlie Rosaria werd behandeld, vier tips gekregen. Twee hiervan bevatten serieuze informatie, zo laat de politie weten.

De politie heeft na een uitzending van Opsporing Verzocht, waarin de moordzaak van de 23-jarige Roshentlie Rosaria werd behandeld, vier tips gekregen. Twee hiervan bevatten serieuze informatie, zo laat de politie weten. De zaak werd afgelopen dinsdag in het televisieprogramma behandeld. 

Zaak

Op vrijdagochtend 17 september 2021 loopt rond 06:50 uur een vrouw met een afvalcontainer door de brandgang achter haar huis aan de Adriaen van Vennestraat in Vlissingen. Ze ziet daar een man levenloos op de grond liggen waarna haar man direct de politie waarschuwt. Het slachtoffer blijkt de 23-jarige Roshentlie Rosaria te zijn. Hij was doodgeschoten. 

Inmiddels zijn er volgens de agenten vier tips binnengekomen bij de politie. Twee van de vier tips zouden volgens de politie serieuze informatie bevatten. De recherche gaat de tips verder onderzoeken.

Meer uit Vlissingen

De Maritieme Haringparty in de Lasloods is succesvol verlopen

VLISSINGEN - De Lasloods in Vlissingen was donderdagavond het decor van de jaarlijkse Maritieme Haringparty, georganiseerd door de Promotion Council en Lionsclub Vlissingen. Met een opkomst van zo'n 550 mensen en een indrukwekkende opbrengst, was het evenement wederom een groot succes.

2 uur geleden
Goud en brons voor Vlissingen op NK Lifesaving Ocean

OUDDORP - Afgelopen weekend vond op het strand aan de brouwersdam het NK Lifesaving Ocean plaats. Hierin namen zo'n 120 deelnemers van vijftien verschillende reddingsbrigades het tegen elkaar op tijdens diverse individuele onderdelen en een aantal team onderdelen.Voor velen in Europa nog geen hele bekende sport, maar op de wedstrijden gaat het er fanatiek aan toe. Deelnemers nemen het op tegen elkaar in verschillende zwem-, ren- en reddingsproeven en gebruiken daarbij onder meer rescue boards en een surfski.Lifesaving Team Vlissingen, de ocean wedstrijdploeg van de Dr. A. Stavermanbrigade, reisde af met tien atleten en wist met het junioren team, bestaande uit Cas Bisdom, Tim Geselle, Mitch de Mare en Jurre Boerman, een bronzen medaille te behalen. Jurre behaalde ook nog individueel brons op de 2 km beach run.Ook bij het onderdeel Beach Flags was brons de favoriete kleur. Hier wisten Mitch de mare, Fleur van Liere en Lot Kallemein brons te bemachtigen. Lot, deelnemend in de hoofdklasse Senioren A, kreeg daarnaast bij de 90m Beach Sprint brons in handen.Jan Brink, deelnemend bij de Masters 50+, ontving een gouden plak op de Surf Race en daarnaast nog brons op het onderdeel 1km Beach Run en de board race.Prachtige prestaties voor het Vlissingse Team, welke 27 & 28 juli zelf een wedstrijd organiseren op het Badstrand in Vlissingen. Dit vanwege het 100-jarig bestaan van de Vlissingse brigade en om de Vlissingers en toeristen kennis te laten maken met de sport. Ook hier worden diverse (inter)nationale clubs verwacht.

2 uur geleden
Nieuwbouw De Dempo is feestelijk opgeleverd

VLISSINGEN - Op woensdag 19 juni werd de voltooiing van de bouw van De Dempo feestelijk gevierd in Vlissingen. Sinds maart 2024 zijn de laatste appartementen door l'escaut opgeleverd aan de nieuwe bewoners, en nu is het project volledig afgerond. Dit werd gevierd met bewoners, omwonenden en genodigden.

1 dag geleden
Vrachtschip van 214 meter vastgelopen voor de kust van Ritthem

RITTHEM- Ter hoogte van de dijk bij Ritthem is zaterdagmiddag een vrachtschip vastgelopen. Na overleg met diverse sleepboten gaf de kapitein aan het schip op eigen kracht los te maken. Veel mensen kwamen het incident aanschouwen.

2 dagen geleden
Ludiek project: handen IN de mouwen met bewoners AZC

VLISSINGEN - Een bijzondere actie door de ondernemers Walstraat-Zuid en de bewoners AZC: na een inzamelingsactie zijn afgelopen weekend waslijnen vol oranje kleren in de Walstraat opgehangen. 

3 dagen geleden
Jonge schrijvers gezocht

VLISSINGEN - Dit jaar heeft de door Zeeland reizende Herberg voor verhalen, De Baaierd, extra ruimte voor jonge schrijvers. Wie tussen 14 en 27 jaar oud is en meer wil leren over het schrijven van poëzie, film, liedteksten, podcasts, journalistieke stukken, óf een idee heeft voor een interessante literaire samenwerking, kan zich tot en met 1 juli aanmelden voor het Gilde van De Baaierd. 

3 dagen geleden
Traumahelikopter opgeroepen voor incident Lindeijerlaan

VLISSINGEN - De Rotterdamse traumahelikopter is donderdagmiddag in Vlissingen ingezet vanwege een medische noodsituatie in een woning.

3 dagen geleden