Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Vier nieuwe wandelroutes voeren langs Goese horeca

Vier nieuwe wandelroutes voeren langs Goese horeca

GOES - We wandelen wat af in deze coronatijd. Om hierbij ook de plaatselijke horeca, binnen de coronarichtlijnen, te kunnen steunen, lanceert Stichting Goes Marketing vanaf woensdag, in samenwerking met lokale horecaondernemers, vier wandelroutes langs verschillende horeca-afhaalpunten in de gemeente Goes. Bij deze punten kunnen wandelaars terecht voor een hapje of drankje.

De eerste route is de binnenstap route en die duurt een tot anderhalf uur. Deze route voert langs en door het stadshart van Goes.

Route twee duurt ook een uur tot anderhalf uur en heet de kinderstap route, speciaal voor kleine wandelaars. Tijdens deze route komen de wandelaars door de natuur van de Hollandse Hoeve en door de Goese binnenstad.

De buitenstap route is de derde route. Tijdens dit uitje komen deelnemers in een uur tot anderhalf uur langs het water en de natuur van Wolphaartsdijk en omgeving.

De vierde route is de langste, met een wandeltijd van anderhalf tot twee uur. Deze Oosterscheldestap route is uitgestippeld door Wilhelminadorp en over de dijk langs de Oosterschelde. De nieuwe routes zijn vrij toegankelijk en elke dag van de week te lopen, maar niet alle afhaalpunten van de horecagelegenheden zijn elke dag open. Bij elke route staan de openingstijden vermeld. Er zijn aangesloten ondernemers met een wandelaanbieding, een speciaal voor de wandelaars samengesteld hapje of drankje.

Kijk voor meer informatie over de wandelroutes op www.goesisgoes.nl.

Meer uit Beveland

Plan om komende vijf jaar maximaal 450 asielzoekers in Hotel Goes onder te brengen

GOES - Als de gemeenteraad van Goes ermee instemt, wordt Hotel Goes aan de Anthony Fokkerstraat ingericht voor de opvang van maximaal 450 asielzoekers voor vijf jaar. “Dan kan de noodopvang in de Zeelandhallen, die toch een droevige voorziening is, sluiten”, aldus waarnemend burgemeester Marcel Fränzel van de gemeente Goes. Daarnaast trekken er twintig alleenreizende minderjarige vluchtelingen die in Nederland mogen blijven in de oude, leegstaande autismekliniek van Emergis in Kloetinge. 

14 uur geleden
Noord-Beveland lanceert project Eindeloos Gezond

KAMPERLAND - Op Nationale Kraanwaterdag woensdag is het Noord-Bevelandse project Eindeloos Gezond officieel geopend op basisschool De Kamperschouw in Kamperland.

19 uur geleden
Koninklijke Visio houdt zaterdag open dag in Goes

GOES - Koninklijke Visio in Goes heeft een speciale open dag op zaterdag 30 september van 10.00 tot 16.00 uur. Tijdens de open dag krijgt jong en oud de kans om te ervaren hoe het is om blind of slechtziend te zijn en om te ontdekken welke mogelijkheden Visio biedt om hiermee om te gaan.

20 uur geleden
Brandweer blust brand in oude gymzaal Goese Lyceum

GOES - De brandweer heeft woensdagavond brand geblust in de oude gymzaal van het Goese Lyceum aan de Van Dusseldorpstraat in Goes.

21 uur geleden
Goes is gans: de historie van Goes Ganzenstad

GOES - Zeg je Goes, dan zeg je gans. Goes en haar ganzen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. “Ze zijn er altijd geweest”, vertelt Frank de Klerk van het gemeentearchief Goes.

1 dag geleden
Herfstshow Solide Kozijn en Deur met veel moois en nieuws

KRUININGEN - Solide Kozijn en Deur in Kruiningen heeft zoveel mooie, vernieuwende producten in de showroom dat ze dat bezoekers graag laat zien. Daarom is er 28 tot en met 30 september een herfstshow met aantrekkelijke acties.De kwaliteit van aluminium, kunststof en houten kozijnen en deuren heeft door alle innovaties een vlucht genomen. “Er is zoveel moois, dat kun je het beste met je eigen ogen bekijken”, vertelt Liza Huissen van Solide Kozijn en Deur. “Door noviteiten als onzichtbare lasnaden ziet een kunststof kozijn er superstrak uit en zie je geen verschil meer met hout.” De show is volgende week donderdag en vrijdag van 10.00 tot 21.00 uur en zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur toegankelijk. Terwijl kinderen zich bezig houden op bijvoorbeeld het springkussen, kunnen ouders rustig rondkijken. Bezoekers profiteren van btw-vrije prijzen (21% korting) en krijgen bij aankoop op deze dagen gratis een extra isolerend pakket op de kozijnen.

1 dag geleden
Gezellige bijeenkomst in soos Heinkenszand voor iedereen die zich 'nieuw' voelt in Borsele

HEINKENSZAND - Iedereen die zich ‘nieuw’ voelt in de gemeente Borsele is dinsdag 3 oktober van 18.30 tot 21.00 uur welkom in de soos achter de Stenge in Heinkenszand. 

1 dag geleden