Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Vier dagen pinksterpret in Vlissingen

Vier dagen pinksterpret in Vlissingen

VLISSINGEN - Met onder meer Cuisine Machine en Fiesta Europa is er dit pinksterweekeinde veel te doen in en om Vlissingen.

Zowel Fiesta Europa als Cuisine Machine vindt plaats van vrijdag tot en met maandag. 

Lasloods

De vijfde editie van het jaarlijkse Cuisine Machine is te bezoeken bij de Lasloods in de Vlissingse binnenhaven. 'Een nieuwe plek, maar minstens zo gek: tientallen foodtrucks, eetkraampjes, muziek, barretjes stof, chaos, gedoe en veel rare verrassinkjes!', belooft de organisatie. Voorheen vond het 'culinaire carnaval' plaats bij de Machinefabriek.

Fiesta

Het Arsenaalplein in de binnenstad is eventjes het 'ambachtelijke streekhart' van Europa. Vanuit Vlaanderen strijkt de specialiteitenmarkt Fiesta Europa neer in de Zeeuwse havenstad. Met gezellige marktkraampjes, live-muziek en een kinderdorp voor de jonge bezoekers wil de organisatie het publiek een vakantiegevoel geven.

Kijk voor meer informatie op www.cuisinemachine.nl en www.fiestaeuropa.eu.

Meer uit Vlissingen

Voor de vijfde keer beschieting in Vlissingen, ditmaal park Koudekerkseweg

VLISSINGEN -  Zaterdagavond is Vlissingen voor de vijfde keer opgeschrikt door een melding van een schietpartij. Er zijn door de melder knallen gehoord.

12 uur geleden
Extra controles in en rond het Middengebied vanwege reeks schietpartijen

VLISSINGEN- In en rond het Middengebied zullen vanaf vandaag extra controles plaatsvinden. Dit gebeurt naar aanleiding van de vier schietpartijen in de stad deze week. Dat meldt de gemeente Vlissingen. 

18 uur geleden
Na het in beslag nemen van een auto gaat de politie uit van een schietincident [UPDATE]

VLISSINGEN- Er is nog veel onduidelijkheid rondom het vermoedelijke schietincident dat vrijdagavond plaatsvond bij de Singel. De politie wil namelijk geen nadere mededelingen doen. Het is daardoor nog altijd niet zeker of er daadwerkelijk geschoten is en welk verband er bestaat tussen de vermeende schietpartij en een personenauto die vier uur na de melding getakeld werd bij de Van Dishoeckstraat onder toeziend oog van een forensisch onderzoeker. 

22 uur geleden
Wederom (vermoedelijke) schietpartij in Vlissingen

VLISSINGEN - De politie onderzoekt opnieuw een mogelijke schietincident in Vlissingen. Als er inderdaad geschoten is, gaat het om de vierde schietpartij in de stad een week tijd.

1 dag geleden
Zeus Hoenderop exposeert op diverse locaties in Hendrikstraat

VLISSINGEN - Kunstenaar Zeus Hoenderop exposeert op drie locaties in de Hendrikstraat: Galerie Hannelore Meijaard, Het Beeldenhuis en het Witte Huis. De drie locaties vormen volgens Hoenderop een geografische driehoek als verwijzing naar de Trans-Atlantische driehoekshandel. Hoenderops recente werk verwijst geregeld naar het slavernijverleden van Nederland, eerder maakte hij het slavernijmonument dat korte tijd op de boulevard heeft gestaan en nu in het Muzeeum op de Nieuwendijk te zien is.

1 dag geleden
Sixties pop met eigen smoel van The Tambles

VLISSINGEN - The Tambles zijn een perfecte kruising tussen sixties rammelpop en hedendaagse virtuositeit. Anderhalf jaar geleden speelden ze al eens in de Piek en op 18 mei komen ze weer, samen met Jerry Hormone Ego Trip.

2 dagen geleden
Tinkebell exposeert aan de Koudekerkseweg

VLISSINGEN - Kunstenares Tinkebell exposeert momenteel in het raam aan de Koudekerkseweg 8, het woonhuis van Sylvia Hubrouck. Hubrouck stelt sinds eind 2022 het raam van haar woning beschikbaar aan kunstenaars om er te exposeren onder de titel 'Ik geef je mijn raam'. Hubrouck maakt daarmee een statement tegen het verschraalde kunstklimaat in de gemeente Vlissingen.

2 dagen geleden