Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Vier dagen feest in en om de Lasloods

Vier dagen feest in en om de Lasloods

VLISSINGEN - In en om de Lasloods is het van vrijdag tot en met maandag vier dagen lang feestenfestival Las Fiestas. Naast beproefde attracties als de botsauto’s en de silent disco dit jaar ook met een paar nieuwtjes. “De formule blijft vier dagen lang eten, drinken en vertier voor jong en oud. En hopelijk werkt het weer ook een beetje mee,” aldus organisator Louk Peperkamp van de Lasloods.

“Vrijdag en zaterdag zijn vooral gericht op muziek en dans. We gaan qua muziekprogrammering wat meer richting jazz en singer-songwriters,” vertelt Louk Peperkamp van de Lasloods. “Nieuw is bijvoorbeeld Arn Dijon uit Middelburg, een sneltekenaar. Zondag en maandag zijn de dagen die meer voor gezinnen bedoeld zijn. Samen met Qui Vive hebben we dan speciale kindermiddag en een boel attracties voor de kleintjes: springkussens, glijhellingen, schminken en een kinderdisco. Het idee is dat pa en ma dan lekker kunnen rondhangen terwijl de kinderen zich vermaken.” Populaire attracties als de silent disco en de botsauto’s zijn er dit jaar ook weer. “De botsauto’s worden nu al opgebouwd. Dat is altijd populair. Anders dan op de kermis kun je hier ook met je zoontje van vier jaar gewoon een veilig ritje maken.” Vast kok Michel Louws is tijdens Las Fiestas aanwezig met een grote Amerikaanse barbecue. Op zondagmiddag kan in La Taverna Holandese bovendien de ontknoping van de eredivisie-voetbal worden gevolgd. Zie voor het volledige programma las-fiestas.nl.

Meer uit Vlissingen

Tien jaar Project Postmaatje: 'De goeie zijn met meer'

VLISSINGEN - Een leuke kaart sturen naar iemand die eenzaam is, ziek is, iemand die jarig is of iemand die gewoon wel een steuntje in de rug kan gebruiken. Dat is in het kort wat het Project Postmaatje behelst. Het project begon tien jaar geleden in Vlissingen en tegenwoordig zijn de postmaatjes in heel Nederland en ook in België actief.

1 uur geleden
Sira Kamermans nieuwe directeur-bestuurder l'escaut

VLISSINGEN - Sira Kamermans wordt per 1 juli 2024 aangesteld als directeur-bestuurder van l'escaut. De huidige directeur-bestuurder, Jan Leo van Deemter, neemt met ingang van 1 juli 2024 afscheid. Sira Kamermans is op dit moment werkzaam als manager wonen bij zorgorganisatie Allevo.

1 dag geleden
Auto met meetboot geschaard A58 Oost-Souburg

OOST-SOUBURG - Op de A58 bij Oost-Souburg is bij een ongeval een meetboot van een trailer gevallen. De snelweg is vanwege het ongeval tijdelijk afgesloten.Een bedrijfsauto reed richting Bergen op Zoom toen het rond 09.30 uur misging in de buurt van het viaduct bij de Ritthemsestraat. Door onbekende oorzaak schaarde de trailer en belandde de boot, die is uitgerust voor het uitvoeren van stromingsmetingen op binnenwateren, op het wegdek.Bij het ongeluk raakte gelukkig niemand gewond. Bergingsbedrijf Kuzee is ter plaatse. Vanwege het ongeluk is de snelweg ter plekke afgesloten maar verkeer kan passeren via de af- en oprit en heeft zodoende geen grote hinder van het incident.

1 dag geleden
Jarige Watergeuzen zoeken oud-leden voor reünie

VLISSINGEN - Scoutinggroep de Watergeuzen bestaat dit jaar 75 jaar en viert dat met verschillende activiteiten, waaronder een jubileumkamp op het Scoutcentrum Zeeland in Veere dat van 31 mei tot en met 2 juni wordt gehouden. Tijdens het kamp wordt er een receptie gehouden voor oud-leden van de scoutinggroep, de Watergeuzen kunnen niet alle oud-leden bereiken en doen daarom een oproep.

2 dagen geleden
Auto over de kop op A58: 18-jarige bestuurder mogelijk onder invloed van drugs

RITTHEM - Vanochtend heeft op de A58 bij Ritthem een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Zeker twee personen zijn ter controle naar het ziekenhuis overgebracht. Eén van hen was zwaargewond, zo meldt de politie.

3 dagen geleden
Voor de vijfde keer beschieting in Vlissingen, ditmaal park Koudekerkseweg

VLISSINGEN -  Zaterdagavond is Vlissingen voor de vijfde keer opgeschrikt door een melding van een schietpartij. Er zijn door de melder knallen gehoord.

3 dagen geleden
Extra controles in en rond het Middengebied vanwege reeks schietpartijen

VLISSINGEN- In en rond het Middengebied worden sinds zaterdag extra politiecontroles gehouden. Dit gebeurt naar aanleiding van de vier schietpartijen in de stad vorige week. Dat meldt de gemeente Vlissingen. 

3 dagen geleden