Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Veronica Inside na zomer weer verder in vaste samenstelling

Veronica Inside na zomer weer verder in vaste samenstelling

HILVERSUM (ANP) - Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp lijken alles te hebben uitgepraat. Veronica Inside keert na de zomer gewoon weer terug, maakt Veronica vrijdag bekend.

De mannen gingen met elkaar en John de Mol om tafel om te praten over de onenigheid naar aanleiding van de veelbesproken racisme-uitzending vorige maand. Die gesprekken "vormden voldoende basis om het komend seizoen weer met elkaar aan de tafel van Veronica Inside te gaan proberen", meldt de zender.

Het voetbalprogramma keert op 11 september terug. Wilfred, Johan en René zijn daarnaast als analisten betrokken bij de uitzendingen van de Champions League die vanaf 7 augustus bij SBS6 te zien zijn.

"Onderling vertrouwen en een goede chemie tussen deze mannen vormen de basis waarop ze al zo’n 13 jaar lang succesvol zijn, met alle ups en downs van dien", laat De Mol weten. "Dat heb ik met name Johan ook voorgehouden; het zou zonde zijn wanneer één uitzonderlijk conflict het einde van dit programma had betekend. Ik ben vooral blij voor die grote schare fans, waaronder ikzelf, dat de mannen straks weer met elkaar aan tafel gaan zitten. Ik heb er het volste vertrouwen in dat de chemie tussen dit illustere trio weer voelbaar zal zijn."

1 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

wink-wink 1 week geleden
Chemie? Ojee, de vonk springt weer over tussen de drie lariekoekenbakkers. Er is weer zure chemie; azijnzeikerij pur sang. Ach, ja, een beetje gezichtsverlies lijden, is beter dan veel geld verliezen, zullen de kemphanen beamen.

Meer uit Entertainment

Actiedag giro555 voor hulpverlening Libanese volk na explosie

HILVERSUM (ANP) - Meerdere BN'ers en andere vrijwilligers zitten vrijdag in Studio 47 in Hilversum, waar een actiecentrum is ingericht voor de inzameling voor hulp aan Libanon. In de haven van hoofdstad Beiroet ontplofte vorige week dinsdag een opslagplaats waar zo'n 2750 ton in beslag genomen ammoniumnitraat lag. Er vielen volgens de gouverneur van Beiroet meer dan tweehonderd doden. Naar schatting zijn 6000 mensen gewond geraakt en honderdduizenden zijn dakloos geworden. Ook worden nog honderden mensen vermist. Alleen al in Beiroet dreigen een half miljoen kinderen ondervoed te raken.

21 uur geleden
Lucinda Riley verbreekt eigen record

DEN HAAG (ANP) - De Ierse schrijfster Lucinda Riley heeft haar eigen record gebroken. Woensdag verscheen Riley met maar liefst twaalf boeken in de Bestseller 60. Dit is een unicum in Nederland.

2 dagen geleden
If I Had a Hammer-zanger Trini Lopez (83) overleden

PALM SPRINGS (ANP) - Zanger en gitarist Trini Lopez is op 83-jarige leeftijd overleden. De Amerikaanse zanger van Mexicaanse afkomst die een grote hit had met het nummer If I Had a Hammer overleed dinsdag in een ziekenhuis in Palm Springs in Californië, meldden Hollywood Reporter en Variety. Volgens zijn collega en zakenpartner Joe Chavira is Lopez overleden aan Covid-19.

2 dagen geleden
Bassie en Adriaan krijgen award voor 100 miljoen views op YouTube

VLAARDINGEN (ANP) - Bassie en Adriaan hebben vrijdag een speciale YouTube-award gekregen omdat ze de grens van 100 miljoen views zijn gepasseerd. Ondanks dat Bas en Aad van Toor hun hoogtijdagen wel gehad hebben, zijn de twee online nog steeds razend populair.

1 week geleden
Coronaproof Grachtenfestival begint

AMSTERDAM (ANP) - Met zeker 135 concerten van ruim 200 musici op 70 locaties vindt in Amsterdam vanaf vrijdag een coronaproof-editie van het Grachtenfestival plaats. Voor het evenement, dat duurt tot en met 16 augustus, zijn weliswaar minder kaarten beschikbaar dan andere jaren, maar er zijn ook diverse concerten gratis te zien via een livestream.

1 week geleden
Autoriteiten VS verrichten huiszoeking bij Youtube-ster Jake Paul

LOS ANGELES (ANP) - De Amerikaanse federale politiedienst FBI heeft woensdag een huiszoeking verricht in de villa van Youtube-ster Jake Paul, zegt diens advocaat. Paul, die meer dan 20 miljoen volgers heeft op het videoplatform, dook onlangs op in een video van plunderingen in een winkelcentrum in de staat Arizona in mei, ten tijde van de massale anti-racismedemonstraties in de Verenigde Staten.

1 week geleden
Lowlands organiseert thuiseditie als alternatief

BIDDINGHUIZEN (ANP) - Lowlands gaat ondanks de coronacrisis toch een beetje door. Het festival organiseert in samenwerking met de VPRO en NPO 3FM van 21 tot en met 23 augustus, het weekeinde waarin het evenement eigenlijk gepland stond, een thuiseditie onder de noemer Lowlands free:united.

1 week geleden