Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Vernieuwde ZLM-karavaan strijkt neer in Yerseke

Vernieuwde ZLM-karavaan strijkt neer in Yerseke

YERSEKE - Renners van onder meer Jumbo-Visma, Katusha-Alpecin, Sunweb, Lotto-Soudal en Roompot-Charles staan woensdag 19 juni in Yerseke aan de start van de proloog van de ZLM Tour.

Na een jaar afwezigheid wordt de ZLM Tour van woensdag 19 tot en met zondag 23 juni in een nieuwe opzet verreden in het zuiden van het land.

Moerplein

De proloog in Yerseke begint om 18.00 uur. De start en finish zijn bij het Moerplein, waar ook allerlei andere activiteiten plaatsvinden op een groot wielerplein. Om 14.00 uur begint de dikke banden race. Dit is een fietswedstrijd voor basisschoolkinderen. Om 15.30 uur volgt de start van de TMZ-wedstrijd voor Zeeuwse jeugd-amateurrenners. Vanaf 17.00 uur rijden de profs warm en verkennen het parcours en om 18.00 uur begint de tijdrit.

Het parcours voor de proloog loopt voornamelijk door natuurgebied de Yerseke Moer en over de Hogeweg. Op een groot scherm zijn de renners live te volgen. Om 20.30 uur vindt de huldiging van de winnaar plaats.

Tour

Veel grote namen uit de wielerwereld zien de ZLM Tour als een goede voorbereiding op de Tour de France, die op zaterdag 6 juli begint. Na Yerseke finishen de renners op donderdag 20 juni in de tweede etappe in Heinkenszand, waarna de wielerkaravaan richting Noord-Brabant trekt.

Meer uit Reimerswaal

De Trappers in Krabbendijke houdt promotierit

KRABBENDIJKE - Bij fietsvereniging T.C. De Trappers uit Krabbendijke start zaterdag 1 april het zomerseizoen. ‘De openingsrit heeft een speciaal karakter, want ook niet-leden zijn welkom’, laat de club weten.

18 uur geleden
Zumba Kids Krabbendijke verwelkomen nieuwe leden

KRABBENDIJKE - Allerlei verenigingen in Reimerswaal, zoals de Zumba Kids in Krabbendijke, zetten deze weken hun deuren open voor belangstellenden, zodat zij gratis de sfeer kunnen proeven. Zo hopen de clubs op nieuwe leden en kunnen kinderen laagdrempelig een nieuwe hobby uitproberen.

21 uur geleden
Mozart in Yerseke zet deur open voor belangstellenden

YERSEKE - Muziekvereniging Mozart in Yerseke doet mee aan de kennismakingsweken bij Reimerswaalse verenigingen. Geïnteresseerden zijn op donderdagavond welkom bij een repetitieavond in Tehaere in Yerseke.  

1 dag geleden
Ondernemers Yerseke geven honderden euro's weg met babbelaaractie

YERSEKE - Ondernemersvereniging OVY in Yerseke houdt van dinsdag 21 maart tot en met zaterdag 8 april een babbelaaractie. In deze periode krijgen klanten bij de deelnemende winkels en horeca een Zeeuwse babbelaar bij iedere aankoop. Dat kan de gelukkige snoeper 25, vijftig en zelfs honderd euro opleveren.

1 dag geleden
Sportraad Kapelle zoekt nieuwe leden

KAPELLE- De gemeente Kapelle is op zoek naar nieuwe leden voor de Sportraad. Die adviseert de gemeente op het gebied van sport, spel en bewegen, om ervoor te zorgen dat kinderen en volwassenen actief blijven. 

1 dag geleden
Recordaantal bedrijven op banenmarkt 'Werken in Zeeland'

GOES - Donderdag 30 maart van 10.00 tot 15.00 uur wordt de banenmarkt ‘Werken in Zeeland’ gehouden in theater de Mythe in Goes. Het doel van de banenmarkt is om werkgevers en werkzoekenden op een laagdrempelige manier met elkaar in contact brengen om te kijken wat ze voor elkaar kunnen betekenen.

2 dagen geleden
Vermoedelijke inbreker aangehouden in Kapelle

KAPELLE - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een vermoedelijke inbreker aangehouden aan de Postweg. De man zit vast en zal zondag worden verhoord. 

4 dagen geleden