Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Vermiste Merin van Haaften (82) uit Tholen voor het laatst gezien in Frankrijk

Vermiste Merin van Haaften (82) uit Tholen voor het laatst gezien in Frankrijk

THOLEN - De 82-jarige man uit Tholen die sinds zaterdag wordt vermist, is zondag gesignaleerd in de buurt van de hoofdstad Parijs in Frankrijk. Dat heeft de politie op dinsdagochtend bekendgemaakt. De politie noemt de vermissing urgent en de man heeft dringend medicijnen nodig. 

Volgens de politie vertrok Merin van Haaften zaterdagochtend vanuit Tholen naar een adres in Hoogerheide, maar is daar nooit aangekomen. De laatste bekende waarneming van de vermiste man was op zaterdag rond 11.40 uur bij het Total-tankstation aan de Driehoek in het Belgische Stabroek.

Eerst was het vermoeden dat hij richting het Belgische Rekkem was vertrokken, in de buurt van de Franse grens. Nu is bevestigd dat Van Haaften zondag is opgemerkt bij Senlis in Frankrijk. Senlis ligt dicht bij Parijs en is meer dan 300 kilometer verwijderd van het tankstation in België. Sinds zondag heeft de politie een foto en naam vrijgegeven van de vermiste man. Op de foto staat de Tholenaar te tanken bij het Belgische tankstation.

De politie blijft een beroep doen op het publiek om uit te kijken naar de vermiste man. Van Haaften is circa 1.70 meter lang en draagt een donkerkleurige bril, een witte polo met korte mouwen en een blauwe spijkerbroek. Ook droeg hij donkere, halfhoge schoenen. De man heeft groen-blauwe ogen, wit achterovergekamd haar en een snor. Hij verplaatst zich nog steeds naar alle waarschijnlijkheid in zijn blauwe Hyundai i10 met het kenteken PR-186-X. Tips zijn welkom bij de politie via het telefoonnummer 0800-6070.


Lees ook

Man (82) uit Tholen vermist: De politie maakt zich ernstig zorgen om de man

Meer uit Tholen

Foto's: Zeven inwoners van Tholen ontvangen een Koninklijke onderscheiding [FOTOALBUM]

THOLEN - Burgemeester Marleen Sijbers heeft vrijdagochtend zeven inwoners van de gemeente Tholen verrast met een Koninklijke onderscheiding. Alle gedecoreerden zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Op de foto stralen ze met hun welverdiende lintje.

5 uur geleden
Aan de keukentafel met Alexander: 'Ik ben gestart om anderen te waarschuwen' [AAN DE KEUKENTAFEL]

Ondernemers zijn vaak dag en nacht bezig met hun onderneming. Maar wat drijft hen? Wat is hun motivatie? En waar liggen zij 's nachts van wakker? In 'Aan de keukentafel met...' gaan we met hen in gesprek en gaan we op zoek naar het bijzondere verhaal dat zij te vertellen hebben. Deze week: Alexander Koppelmans van Xtract BV en MKB Cybertraining BV.

13 uur geleden
Sloop basisschool De Regenboog deze week begonnen

THOLEN - Een aannemer is in opdracht van de gemeente deze week gestart met de sloop van het oude pand van De Regenboog aan de Molenvlietsedijk. Sinds 2021 worden het gebouw niet meer gebruikt voor lessen, omdat de basisschool is verhuisd naar de Brede School aan de Abraham Beeckmanlaan.

17 uur geleden
Koningsdag 2024 op Sint Philipsland en Tholen begonnen [FOTOALBUM]

THOLEN - Hoera! Koningsdag in de gemeente Tholen is begonnen. De meeste kernen begonnen deze feestelijke dag met het zingen van het volkslied.

1 dag geleden
Excursies naar de weervisserij op de Oosterschelde

THOLEN - In mei, juni en dit jaar ook in juli kunnen er weer excursies naar de weervisserij op de Oosterschelde worden gemaakt. Een bezoek aan de weer is een unieke gelegenheid om de eeuwenoude vangstmethode op onder andere de beroemde Bergse ansjovis van dichtbij mee te maken!

1 dag geleden
Keukenbrand in woning aan de Tienhoven: Team Brandonderzoek onderzoekt oorzaak

SINT-ANNALAND- In een woning aan de Tienhoven heeft op zaterdagmorgen een brand gewoed. Volgens de melding betrof het een keukenbrand. De brandweer had de brand snel onder controle. Team Brandonderzoek heeft een onderzoek ingesteld naar de oorzaak van de brand. 

1 dag geleden
Thoolse lezersfoto van de week: 'Skyline van Scherpenisse'

THOLEN - Elke week prijkt er op de ontspanningspagina van de wekelijkse Thoolse Bode een lezersfoto. Dit keer was het de foto van Piet Alkema die de spotlight mocht vangen.

1 dag geleden