Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Verkoop Rittenburg3 van start in Middelburg

Verkoop Rittenburg3 van start in Middelburg

MIDDELBURG - Deze week start de verkoop van het eerste deelgebied in Rittenburg3, de nieuwste wijk in Middelburg tussen de Vlissingse Watergang en de Grevelingenstraat.

Deze laatste fase van het nieuwbouwproject Rittenburg is in handen van Vrolijk Leven en bouwpartner Vrolijk . De Gemeente Middelburg maakt het gebied bouwrijp en legt het openbare gebied aan. Rittenburg III is het sluitstuk van de woningbouw-ontwikkeling Rittenburg in de gemeente Middelburg.? Deze toekomstige woonbuurt ligt aan de zuidwestzijde van Middelburg en is gelegen tussen de Stromenwijk en de nieuwbouwwijk Rittenburg II. Op deze locatie was voorheen een sociale werkplaats en school gevestigd. Deze gebouwen zijn reeds gesloopt en maken plaats voor circa 100 nieuwbouwwoningen.

Ruim
De buurt is ruim opgezet en biedt daarmee ruimte voor veel openbaar groen. Zo kun je genieten van de rust, het groen en het water en dat op nog geen tien minuten fietsen van het centrum.?De variatie in Rittenburg3 is groot. Er worden 2^1 kapwoningen, hoekwoningen, tussenwoningen, semibungalows en appartementen gerealiseerd. Meer informatie is te vinden op de website van Rittenburg3.

Meer uit Middelburg

Vier auto's beschadigd vanwege autobrand in Middelburg

MIDDELBURG - In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn in Middelburg vier personenauto's beschadigd geraakt door brand. De brandweer heeft de voertuigen geblust.

15 uur geleden
Hardleerse Middelburger zonder rijbewijs voor derde keer betrapt achter het stuur

ZIERIKZEE - Een 39-jarige Middelburger is afgelopen nacht op de N256 voor de derde keer betrapt op het rijden in een auto zonder geldig rijbewijs. Vanwege de recidive krijgt hij niet alleen een proces-verbaal, maar is ook de auto waarin hij reed in beslag genomen.

18 uur geleden
Volume veel te hoog: TV wordt ingenomen door politie in Middelburg

MIDDELBURG - De politie heeft vannacht in Middelburg een televisie in beslag genomen. Dit naar aanleiding van geluidsoverlast. Het was namelijk niet de eerste keer dat de politie naar het adres moest.

19 uur geleden
Koningin Máxima op bezoek bij Middelburgse inspiratiesessie

MIDDELBURG - Koningin Máxima was gisteren, woensdagmiddag 21 februari in Poppodium De Spot in Middelburg aanwezig tijdens de inspiratiesessie 'Méér Kunst en Cultuur in School en Omgeving'. Tijdens deze bijeenkomst bespraken educatie- en cultuurorganisaties uit de provincie Zeeland hoe zij leerlingen gelijke kansen kunnen bieden met behulp van de verlengde schooldag en het integreren van kunst en cultuur in het onderwijs. Koningin Máxima is erevoorzitter van Méér Muziek in de Klas.

2 dagen geleden
Marcel Fränzel waarnemend burgemeester in Middelburg

MIDDELBURG - De commissaris van de Koning in de provincie Zeeland, de heer drs. J.M.M. (Han) Polman, heeft de heer M.A. (Marcel) Fränzel MSc. (1960) benoemd als waarnemend burgemeester van Middelburg. Zijn benoeming gaat in op 13 maart 2024. Dit besluit volgt op de benoeming van de heer mr. H.M. (Harald) Bergmann als burgemeester van de gemeente Schiedam per diezelfde datum.

3 dagen geleden
Oekraïense klanken vanaf de stadhuiscarillon in Veere

VEERE - Het is deze week twee jaar geleden dat het Russische leger Oekraïne binnenviel. Om de Oekraïense vluchtelingen te laten weten dat Nederland meeleeft, laat stadsbeiaardier David van der Vlies op donderdag 22 februari van 12.00 tot 13.00 uur. Oekraïense muziek horen van het carillon in Veere.

3 dagen geleden
Traumahelikopter ingezet voor reanimatie in Middelburg

MIDDELBURG - De Rotterdamse traumahelikopter is woensdagmorgen ingezet voor een reanimatie in Middelburg. De patiënt is per traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht.

3 dagen geleden