Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Verkeershinder in Zeeland door wegwerkzaamheden

Verkeershinder in Zeeland door wegwerkzaamheden

Rijkswaterstaat werkt dit weekeinde aan de weg bij de Oosterscheldekering (N57) en knooppunt Markiezaat bij Hoogerheide (A4/A58). Weggebruikers moeten rekening houden met 30 tot 60 minuten extra rijtijd.

De werkzaamheden duren van vrijdag (16 april) 21.00 uur tot maandag (19 april) 5.00 uur. 

Omleidingsroute

Oorspronkelijk was de omleidingsroute van en naar Zeeland via Antwerpen in België gepland. ‘Door de coronamaatregelen in België is dit niet mogelijk’, laat Rijkswaterstaat weten. ‘We hebben in afstemming met gemeenten en provincies onderzocht of spreiding van de werkzaamheden minder hinder oplevert. Dat zou betekenen dat werkzaamheden in de meivakantie plaatsvinden, wat tot meer hinder leidt.’ Bovendien veroorzaakt fasering van het werk volgens Rijkswaterstaat meer veiligheidsrisico’s. 

De nieuwe omleidingsroute is als volgt:

Verkeer uit Zeeland in de richting van Tilburg/Breda/Rotterdam:

·          Vanaf de A58 neem je afrit 31 Rilland;

·          Onderaan de afrit linksaf richting de N289;

·          De N289 volgen tot de aansluiting Hoogerheide;

·          Ga daar de A58 weer op richting Bergen op Zoom.

Verkeer uit België in de richting van Tilburg/Breda/Rotterdam:

·          Vanaf de A4 neem je de A58 richting Middelburg;

·          Neem de afrit 31 Rilland; onderaan de afrit rechtsaf richting de N289;

·          Volg de N289 tot aan de N659 (Oesterdam); sla linksaf de N659 (Oesterdam) op;

·          Volg de N659 tot de N286; sla rechtsaf richting de N286;

·          Volg de N286 tot de aansluiting Tholen; ga op de A4 richting Rotterdam of Tilburg/Breda.

Meer informatie

Klik hier voor meer informatie over de werkzaamheden. 

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Beveland

Graafmachinist rijdt tegen hoogspanningskabel bij ‘s-Heerenhoek

’s-HEERENHOEK - Een graafmachinist is maandag aan het einde van de ochtend bij ’s-Heerenhoek met de kraan tegen een hoogspanningskabel gereden. De man bleef ongedeerd.De bestuurder reed rond 11.30 uur over de Borsselsedijk (N666) tussen ‘s-Heerenhoek en Nieuwdorp toen het misging. Na de melding van het ongeluk is de brandweer opgeroepen. Die kwam met een tankautospuit en  schuimblusvoertuig ter plekke. De chauffeur bleef ongedeerd. Voor de zekerheid hebben hulpverleners van de ambulance de man onderzocht. Hij moest bij de politie een blaastest doen, had geen alcohol gedronken.

14 uur geleden
Waterschap start onderhoud aan Zeeuwse waterschapswegen

Waterschap Scheldestromen start deze week met het jaarlijkse onderhoud aan waterschapswegen in Zeeland. Eerst vinden er kleinschalige asfaltreparaties plaats. Daarna volgen grotere onderhoudswerkzaamheden. Sommige wegen worden slechts enkele uren afgesloten, bij andere wegen kan de afsluiting oplopen tot enkele weken. Na het onderhoud voldoen de wegen weer aan de eisen van veiligheid en doorstroming.

21 uur geleden
Zeeuwse wind als voorbeeld voor Europa

De komst van het Kenniscentrum op de Kenniswerf in Vlissingen brengt nieuwe kansen met zich mee voor de Zeeuwse onderwijsinstellingen. Zo ook voor Scalda. Het unieke windproject dat ze zo’n drie jaar geleden leven inbliezen dient inmiddels als voorbeeld voor de rest van de wereld, maar tijd om stil te zitten is er niet.

1 dag geleden
Man (34) aangehouden na doodsbedreigingen bij bijtincident op Jozef Israelstraat

GOES - De politie heeft vanochtend een 34-jarige man uit Goes aangehouden na bedreigingen eerder deze week. De hond van de verdachte zou een kat hebben gebeten op de Jozef Israelstraat, waarna de gemoederen hoog opliepen.

2 dagen geleden
Variatie en werksfeer maken het bij ITN

MIDDELBURG - Eind 2019 gaf grondlegger Hans Niewenhuijse de bedrijfsvoering van Installatie Techniek Niewenhuijse (ITN) over aan vijf van zijn kinderen. De nieuwe directeuren hebben de kernwaarden met de paplepel binnen gekregen en verdelen de verantwoordelijkheden op basis van talent en interesse. Feitelijk precies zoals ze met hun personeel omgaan. Ze bieden hen de combinatie van werken en leren, doorgroeiopties en een gevarieerd werkpakket op basis van talent en interesse.

2 dagen geleden
‘Iedereen moet ergens aan kunnen meedoen’

GOES – Sinds 2017 reikt de gemeente Goes jeugdlintjes uit aan jongeren die zich verdienstelijk gemaakt hebben voor de Goese gemeenschap of een bijzondere prestatie hebben verricht. Vijf jongeren kregen onlangs zo’n lintje en zij vertellen hierover deze weken in de Bode. In deze laatste aflevering vertelt Tara van Os over haar belangeloze inzet voor scoutinggroep Hertog van Beijeren-Gosaha in Goes. Zij is met haar vijftien jaar de jongste vrijwilliger die binnen deze scoutinggroep actief is.

3 dagen geleden
Het Loze Vissertje gaat voor topzomer

HET SAS - De bootvrienden Philippe, Stien en Peter vinden het een verademing dat ze weer op het terras kunnen zitten met een hapje en een drankje. “Om op deze manier contact te maken met anderen, dat hebben we echt gemist”, vertellen ze buiten aan een tafeltje bij café restaurant Het Loze Vissertje in Het Sas.

3 dagen geleden