Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Verkeershinder A58: werkzaamheden ter hoogte van Middelburg 25 mei – 2 juni

Verkeershinder A58: werkzaamheden ter hoogte van Middelburg 25 mei – 2 juni

MIDDELBURG - Rijkswaterstaat voert eind mei onderhoudswerkzaamheden uit aan de A58. Daardoor is de A58 een weekend afgesloten bij Middelburg én ter hoogte van knooppunt Stelleplas. De A58 bij Middelburg is bovendien een aantal nachten afgesloten. Verkeer wordt omgeleid.

Het betreft de volgende afsluitingen van de A58:
· 2 nachten 25-27 mei van afrit 39 (Middelburg Centrum) tot en met afrit 38 (Middelburg Oost) in de richting Goes, steeds van 21.00 uur tot 05.00 uur
· Weekend vrijdag 28 mei 20.00 uur tot zondag 30 mei 09.00 uur ter hoogte van knooppunt Stelleplas én tussen afrit 38 (Middelburg Oost) en afrit 39 (Middelburg Centrum), beide in de richting Vlissingen
· 2 nachten 31 mei – 2 juni van afrit 39 (Middelburg Centrum) tot afrit 40 (Ritthem) in de richting Vlissingen, steeds van 20.00 uur tot 06.00 uur.

Omleidingen
Tijdens de nachtelijke afsluitingen 25-27 mei wordt het verkeer richting Goes omgeleid via Vlissingen-Oost (N254 en N62). Het verkeer kan dan bij knooppunt Stelleplas de A58 weer op. Tijdens de weekendafsluiting (28-30 mei) wordt verkeer uit de richting Goes vanaf knooppunt Stelleplas omgeleid via de N62 en N254. Verkeer vanaf de N57 wordt omgeleid via de noordzijde van Middelburg en rijdt via de N660 en N288 richting Vlissingen.
Tijdens de nachtelijke afsluitingen 31 mei – 2 juni wordt verkeer richting Vlissingen omgeleid via de afrit 39 (Middelburg Centrum) en de N254 om vanaf daar via de N662 bij Ritthem de A58 te bereiken. Alle omleidingen staan met gele borden aangegeven.

Werkzaamheden
Tijdens de aangegeven nachten en het weekend vervangt Rijkswaterstaat de bestaande zoab asfaltlaag door een stillere variant, zogenaamd 2-laags zoab. Zo verminderen we de geluidsoverlast op dit gedeelte van de weg. De planning is onder voorbehoud. Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.

Meer uit Middelburg

Oplichter doet zich voor als politieagent: Vraagt om bankgegevens 'slachtoffers'

MIDDELBURG - De politie waarschuwt voor een persoon die zich voordoet als een politieagent en vervolgens probeert op te lichten, laat HVZeeland weten.

16 uur geleden
Gemeente Veere stelt nieuwe verordening voor om leegstand woningen aan te pakken

DOMBURG - Gemeente Veere staat voor een groeiende vraag naar woningen en vindt het onwenselijk dat panden zonder geldige reden langdurig leegstaan. Om dit aan te pakken en effectieve maatregelen te kunnen nemen, wordt de invoering van een leegstandsverordening voorgesteld.

22 uur geleden
1000ste inschrijving Middelburg Ontmoet

MIDDELBURG De 1000ste inschrijving op het online community platform Middelburg Ontmoet is een feit. Om dit te vieren kreeg de 1000ste inwoner gistermiddag een taart van wethouder Willemien Treurniet.

22 uur geleden
Gemeente Middelburg stelt grafrechten voor KNIL-militairen vrij tot en met 2050

MIDDELBURG - Het college van gemeente Middelburg heeft besloten de grafrechten voor KNIL-militairen vrij te stellen tot en met 2050. In 2021 was het 70 jaar geleden dat de eerste KNIL-militairen en hun gezinnen aankwamen in Nederland. In het kader hiervan zijn destijds aan de gemeente Middelburg de eerste vragen gesteld vanuit de Molukse wijkraad over hoe de gemeente omgaat met de graven van KNIL-militairen. Er zijn in 2023 en 2024 ambtelijk en bestuurlijk meerdere gesprekken geweest met de Molukse wijkraad over de invulling van een regeling om de grafrechten vrij te stellen. 

22 uur geleden
Westkapelle 800 jaar presenteert een uniek fotoboek van de optocht in 2023

WESTKAPELLE - Op 13 mei 2023 was heel Westkapelle op de been voor de optocht van 800 jaar stadsrechten Westkapelle. Een prachtige dag, waarop het feestjaar op mooie wijze werd geopend. 

1 dag geleden
Wethouder Tuk wordt kernwethouder Meliskerke

DOMBURG - Wethouder Tuk gaat kernwethouder worden van Meliskerke. Hiermee neemt wethouder Tuk het kernwethouderschap voor Meliskerke over van wethouder De Jonge.

2 dagen geleden
40 Jaar Scouting Blauwe Jungle: een feest voor scouts met een beperking in Middelburg

MIDDELBURG - Op 20 april zal er een groot feest plaatsvinden in verband met het 40-jarig bestaan van Scoutinggroep Blauwe Jungle in Middelburg. Van 13:30 tot 16:30 verzamelen alle Zeeuwse scoutinggroepen met een beperking;  de Blauwe Vogels van de Deltagroep uit Goes en de Jitsers van scouting 't Jagertje uit Hulst, in clubhuis aan de Geerseweg 8.

4 dagen geleden