Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Verkeer van Rotterdam naar Tholen moet de komende nachten omrijden

Verkeer van Rotterdam naar Tholen moet de komende nachten omrijden

MOERDIJK/THOLEN - De komende drie nachten gaat de A29 tussen knooppunt Hellegatsplein en Willemstad dicht in de richting van Roosendaal/Breda. Rijkswaterstaat voert in deze periode onderhoud uit aan het wegdek. Verkeer vanuit Rotterdam naar Tholen wordt geadviseerd om te rijden via Goeree-Overflakkee. 

Meer uit Tholen

Zestien teams deden mee aan eerste Thoolse Jeu de Boules Kampioenschap

SINT PHILIPSLAND - Afgelopen week werd ter gelegenheid van het 5-jarig bestaan van de Jeu de Boules baan in Sint Philipsland het eerste Thoolse Jeu de Boules Kampioenschap gehouden. Het idee was om iets leuks te organiseren en tevens uit te proberen of er voor zoiets belangstelling zou zijn. Hoewel er op meer aanmeldingen was gerekend, is gebleken dat het met de 32 deelnemers een heel leuk, en vooral gezellig evenement is geworden. 

6 uur geleden
Botsing tussen auto en fietser in Sint-Annaland, één lichtgewonde

SINT-ANNALAND - Een fietser is vanmiddag lichtgewond geraakt bij een aanrijding met een auto in Sint-Annaland. Het ongeluk gebeurde op de Langeweg. Volgens de politie kwamen de fietser en de automobilist door nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing. 

23 uur geleden
Het pijnverhaal van Anita van Zielst: 'Wanhoop niet, wanhoop nooit'

(Advertorial) - Medio oktober 2023 zat ik zomaar wat te scrollen op Facebook, toen ik een bericht voorbij zag komen over een multidisciplinaire behandeling van chronische pijnklachten. En over het aanpakken van het probleem bij de bron, in plaats van alleen het wegpoetsen van de klachten. Vervolgens las ik: "En dat doen we bij Ayo Care net een tikkie anders dan je gewend bent."

1 dag geleden
Scooterrijder gewond naar ziekenhuis na botsing met auto in Poortvliet

POORTVLIET - Een scooterrijder is gisteravond gewond geraakt bij een aanrijding met een auto. Het ongeval gebeurde op de kruising van de Paasdijkweg met de Paasdijkstraat in Poortvliet. De scooter werd in de omgeving gestald en het slachtoffer is met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht.

1 dag geleden
Sporten en geloof: Athletes in Action terug van weggeweest [FOTOALBUM]

THOLEN - Na zes jaar van afwezigheid was het afgelopen week weer tijd voor Athletes in Action (AIA). Georganiseerd door een negen koppige vriendengroep konden kinderen een week lang sporten op de Oesterputten. De organisatie Athletes in Action gebruikt sport als verbintenis om het evangelie van Jezus Christus te verspreiden. "Met elke dag een opkomst van meer dan veertig kinderen tijdens het dagprogramma en twintig tijdens het avondprogramma voor de oudere jeugd kijken we terug op een geslaagde week", aldus Marieke Priem, een van de organisatoren. 

2 dagen geleden
Vrouwenvereniging Sint Philipsland viert 90-jarig bestaan met American Party

SINT PHILIPSLAND - In 1930 werd in Den Haag de landelijke Nederlandse Bond voor Plattelandsvrouwen opgericht. Vier jaar later werd de Fluplandse afdeling ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Het doel van de bond was het creëren en onderhouden van lokale, regionale en landelijke netwerken van vrouwen met een gemeenschappelijke interesse om de leefomgeving te verbeteren. De kernwaarden verbinding, zingeving en ontwikkeling staan centraal. Later werd de naam veranderd in Vrouwen van Nu, met modernere inzichten en idealen. 

2 dagen geleden
Eerste Nederlandse walviskalfje gespot in de Oosterschelde

THOLEN - Afgelopen weekend is het eerste Nederlandse walviskalfje van deze zomer gespot. Het jonge zeezoogdiertje zwemt in de Oosterschelde en heeft de naam Loretta gekregen, vernoemd naar presentatrice en dierenvriend Loretta Schrijver.

3 dagen geleden