Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Verhuurders van toeristische wielen vieren samenwerking met flinke korting

Verhuurders van toeristische wielen vieren samenwerking met flinke korting

HEINKENSZAND - Lennert Steketee en Pim van Eijzeren werken voortaan samen in de verhuur van elektrische choppers, fatbikes en aanverwanten. Om dat te vieren krijgt iedereen die deze maand mooie tochtjes wil maken door Zeeland en West-Brabant maar liefst twintig procent korting op alle soorten reserveringen.

Pim van Eijzeren is met zijn bedrijf Funbikes Zeeland in Heinkenszand, dat hij runt met Patrick de Jonge, al jaren actief in de verhuur van ‘toeristische wielen’ in Zeeuws-Vlaanderen, Walcheren, Schouwen-Duiveland en een deel van Noord- en Zuid-Beveland. Lennert Steketee uit Yerseke verhuurt met Scooter Huren Zeeland onder meer elektrische choppers, tuktuks en sinds kort ook Mini Coopers. Hij bedient het oostelijk deel van Zeeland en ook West-Brabant, tot Breda. Met hun nieuwe samenwerking kunnen ze onder meer klanten beter van dienst zijn, zoals grotere groepen - tot tweehonderd personen - bedienen. “Ook bieden we samen nieuwe arrangementen aan”, vertelt Steketee over hun uitgebreide, honderd procent elektrische aanbod. “Je kunt vanuit Heinkenszand naar Yerseke chopperen voor een lunch en rondleiding over de oesterputten en dan chopper je weer terug naar Heinkenzand.” Deze arrangementen kunnen uitgebreid worden met de Mini’s en ook richting Walcheren, voor een mooie toer door Zeeland met verschillende soorten vervoer. “Zo kunnen we de mensen meer laten zien”, legt Van Eijzeren uit. Voor iedereen die wil toeren is er een leuk en comfortabel vervoermiddel beschikbaar; van fatbikes voor kinderen en wie geen rijbewijs heeft tot tuktuks voor opa en oma.

Kortingsactie

Om hun samenwerking te vieren, huren Bode-lezers tot en met 31 maart met 20 procent korting bij Funbikes Zeeland en Scooter Huren Zeeland. Gebruik hiervoor de kortingscode: lente2023. 

Kijk voor meer informatie op funbikeszeeland.nl en scooterhurenzeeland.nl.

Meer uit Beveland

Gecrashte motorrijder reed zonder rijbewijs en vluchtte met 200 km/u van politie

HEINKENSZAND - De motorrijder die zondagochtend op de A58 bij Heinkenszand onderuit ging, had geen geldig rijbewijs. Hij was even daarvoor door de politie gespot met een snelheid van meer dan 200 kilometer per uur.

16 uur geleden
Motorrijder onderuit op A58 bij Heinkenszand

HEINKENSZAND - Op de snelweg A58 tussen Heinkenszand en 's-Heer Arendskerke is zondagochtend een motorrijder ten val gekomen.

17 uur geleden
Historische boerenwagen in ere hersteld

GOES - Dingeman de Feiter uit Goes heeft de laatste hand gelegd aan de restauratie van een Brabantse boerenkar van bijna honderd jaar oud. Een half jaar lang stond de kar in de werkplaats in het Ambachtscentrum in Goes. Toen de kar weer helemaal in de mooie nieuwe lak stond ging de kar terug naar Tholen, waar hij vandaan komt.

19 uur geleden
Rubriek Goes Gezien: Aalscholvereiland als ongerepte natuur

Een maand geleden waren we figuurlijk geland op het schijnbaar onbewoonde eilandje in de Oostvest. Hoewel het eilandje geen kliffen heeft, maar juist makkelijk toegankelijk is voor rustzoekende dieren, eindigde die aflevering wel met een cliffhanger: wie zijn behalve vier schildpadden nog meer de vaste bewoners van dit eilandje? In maart, toen ik dit onderwerp uitkoos, zaten er steevast zo'n tien, twaalf aalscholvers op de in het water hangende takken, al of niet met gespreide vleugels. Nu is dat aantal veel lager; dat zal met het broedseizoen te maken hebben. Ze zijn nu vermoedelijk vooral druk op de Middelplaten in het Veerse Meer, waar een teruglopend aantal aalscholvers broedt.

1 dag geleden
Eén lichtgewonde bij kop-staartbotsing op de Deltaweg (N256)

WILHELMINADORP- Bij een incident op de Deltaweg (N256) tussen Goes en Wilhelminadorp is zaterdagmiddag één persoon lichtgewond geraakt. Vlakbij de verkeerslichten op de kruising bij de Langeweg vond een kop-staartbotsing plaats. De lichtgewonde werd ter plaatse behandeld en hoefde niet naar het ziekenhuis over te worden gebracht. 

1 dag geleden
Profibike Goes: Nieuwe winkel met bekend gezicht

GOES - Heel goed bereikbaar, direct naast een afrit van de A58 bij Goes kun je sinds een jaar terecht bij Profibike. Raoul de Regt is de vestigingsmanager van deze fietsenwinkel en ziet veel bekenden als klant de winkel binnenstappen.

2 dagen geleden
Hennepkwekerij met 173 planten ontdekt in Buys Ballotstraat Goes

GOES - In een woning aan de Buys Ballotstraat in Goes heeft de politie donderdagmiddag een hennepkwekerij met 173 planten aangetroffen.

2 dagen geleden