Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Veerse waarderingsonderscheiding voor Veerenaar Loeff

Veerse waarderingsonderscheiding voor Veerenaar Loeff

VEERE - Veerenaar Loeff heeft een Veerse waarderingsonderscheiding in ontvangst genomen voor zijn verdiensten als voorzitter van de stadsraad Veere. Wethouder Wisse heeft afgelopen maandag 20 september de waarderingsonderscheiding aan hem uitgereikt.

De heer Loeff is ruim 12 jaar geleden voorzitter geworden van de Stadsraad Veere. Na het opstappen van het toenmalige bestuur wist de heer Loeff de Stadsraad nieuw leven in te blazen. Vanuit zijn functie als voorzitter van de Stadsraad heeft de heer Loeff zich ingezet voor projecten als Placemaking Veere, de renovaties van de Kaai, haven en Markt. Ook heeft de heer Loeff zich ingezet voor het autoluw maken van Veere, het initiatief “fijn wonen in Veere” en het Veerse Meer.

Vereniging Vesting Veere Kanonniers
Naast de inzet voor de Stadsraad Veere is de heer Loeff initiatiefnemer en oprichter van de Vereniging Vesting Veere Kanonniers. Sinds de oprichting in 2012 is de heer Loeff voorzitter van deze vereniging.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Middelburg

Programmabegroting gemeente Veere 2022: fors investeren in leefbaarheid

DOMBURG - Gemeente Veere heeft deze week de Programmabegroting voor 2020 gepubliceerd. De gemeente heeft een groot aantal maatregelen genomen om ‘het mooie van Veere te behouden en te versterken’. 

33 minuten geleden
Interview Annejet van der Zijl in Grote Kerk Veere

VEERE - In de eerste editie van Literair Gesprek in de Grote Kerk gaat journalist Jan van Damme in gesprek met auteur Annejet van der Zijl over haar nieuwe historische roman Fortuna’s kinderen. De avond vindt plaats op vrijdag 29 oktober om 20.00 uur. Tickets (€ 15,-) zijn te koop in De Drvkkery en via de websites van De Drvkkery en de Grote Kerk Veere.

1 uur geleden
Nieuw elan voor NS-Station Middelburg?

MIDDELBURG - Er zijn een paar van die gebouwen in Middelburg, die een beetje van iedereen zijn. Het treinstation, dat al in 1872 in gebruik werd genomen, is ook zo’n gebouw. Mensen vinden er iets van. Ze vinden vooral dat er iets aan moet gebeuren. Er is een hele waslijst aan problemen en aandachtspunten, van wateroverlast in de voetgangerstunnel tot de verpaupering van het gebouw zelf.

1 uur geleden
VVD Middelburg kiest Wilfried Boonman als lijsttrekker

MIDDELBURG - Wilfried Boonman wordt de lijsttrekker voor de Middelburgse VVD bij de gemeenteraadsverkiezingen in 2022. Dat hebben de leden van de VVD Middelburg tijdens de ledenvergadering besloten.

2 uur geleden
Fietsster gewond bij ongeval in Middelburg

MIDDELBURG - Bij een ongeval in Middelburg is vanmorgen een fietsster gewond geraakt. Het slachtoffer kwam vermoedelijk in botsing met een automobilist.

22 uur geleden
Carillon Veere luidt de Nacht van de Nacht in

VEERE - Op zaterdagavond 30 oktober klinkt het nummer ‘Mag het licht uit’ van De Dijk vanaf het carillon op het stadhuis aan de Markt in Veere. De gemeente Veere doet mee aan de landelijke actie waarbij beiaardiers uit het land tegelijkertijd de Nacht van de Nacht inluiden.

1 dag geleden
Hele ochtend geen treinverkeer tussen Middelburg en Vlissingen

MIDDELBURG - Tussen Middelburg en Vlissingen rijden er geen treinen door een aanrijding. De vertraging is een uur. Volgens NS duurt het oponthoud tot zeker 12.00 uur.

1 dag geleden