Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Veere zet verkeersregelaars al in bij seizoensmarkten in mei

Veere zet verkeersregelaars al in bij seizoensmarkten in mei

DOMBURG - De gemeente Veere zet ook dit jaar verkeersregelaars in om de seizoensmarkten in Domburg en Zoutelande in goede banen te leiden.

De markten trekken veel bezoekers aan. Verkeersregelaars zijn noodzakelijk om bezoekers naar de juiste plekken te begeleiden. De gemeenteraad van Veere heeft eerder besloten om deze al bij de zomermarkten in Domburg en Zoutelande in de meivakantie in te zetten.

De markten in Oostkapelle, Vrouwenpolder en Westkapelle zijn alleen in het hoogseizoen en kleiner van omvang.

Uitzendbureau

De gemeente mag de verkeersregelaars in Domburg en Zoutelande geen vrijwilligersvergoeding meer geven voor het werk. Ze gaat de betaling voortaan regelen via een uitzendbureau. Dat kost de gemeente 6700 euro meer dan de 6000 euro die ze ervoor had gereserveerd.

Meer uit Middelburg

Fietser naar het ziekenhuis na botsing met auto in Middelburg

MIDDELBURG - Bij een botsing met een personenauto is dinsdagochtend in Middelburg een fietser gewond geraakt. De gewonde is naar het ziekenhuis gebracht.

3 uur geleden
Onderzoek naar haalbaarheid brede school en woningen voor Dauwendaele

MIDDELBURG - De gemeente Middelburg en woningcorporatie Woongoed Middelburg onderzoeken of het haalbaar is om nieuwbouw van basisscholen en woningen in Dauwendaele te realiseren. 

23 uur geleden
Politie zoekt specifieke getuige in verband met brand vakantiepark aan de Schelpweg

DOMBURG- De politie is op zoek naar een specifieke getuige uit mogelijk Domburg in verband met de brand die vrijdagochtend 1 maart woedde op een vakantiepark aan de Schelpweg.  Een safaritent brandde hierbij volledig af. Het gaat om één van de melders van de brand die kort met de politie heeft gesproken met de telefoon van een andere melder.

1 dag geleden
Vlissingse burgemeester gaat les geven op Nehalennia

VLISSINGEN/MIDDELBURG - Burgemeester Bas van den Tillaar keert woensdag 6 maart eventjes terug in zijn oude beroep. Samen met Jeffrey Beenhouwer, projectleider Scheldekwartier, gaat hij twee gastlessen geven aan havo 5- en vwo 6-leerlingen van Nehalennia Stedelijke Scholengemeenschap in Middelburg.

2 dagen geleden
Veers duo opgepakt na afbranden safaritent op camping Domburg

DOMBURG - De politie heeft vrijdagochtend een man (24) en vrouw (26) uit de gemeente Veere aangehouden. Zij zijn mogelijk verantwoordelijk voor het afbranden van de safaritent op een vakantiepark aan de Schelpweg in Domburg. De brand is mogelijk aangestoken.

3 dagen geleden
Safaritent afgebrand op camping Domburg

DOMBURG - Op een camping aan de Schelpweg in Domburg is vannacht een safaritent in vlammen opgegaan. Er is niemand gewond geraakt bij de brand.

4 dagen geleden
Vooral VVD-ers willen burgemeester van Middelburg worden

MIDDELBURG - Op 6 februari 2024 is de vacature voor het burgemeestersambt in de gemeente Middelburg opengesteld. Kandidaten konden hun sollicitatiebrieven tot 27 februari 2024 aan de commissaris van de Koning in Zeeland sturen.

5 dagen geleden